Hirdetés
Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
Sziasztok!
Egy nagyon fontos dolgot szeretnék kérdezni, aki tud plíz segítsen!!
Meg lehet valamilyen programmal állapítani hogy egy Ati kártyára mikor
lett az új BIOS ráflashelve?
Ugyanis vásároltam a múlt héten egy sima 9700-es Radeont, de mivel hibás volt
(szemetelt, piros csíkok jelentek meg a képernyőn) visszavittem.
Csak volt egy kis bibi a dologgal, mégpedig az hogy 9700 PRO BIOS volt a kártyára töltve eredetileg, NEM ÉN FLASHELTEM RÁ, így vettem!!
Én igazából nem tulajdonítottam nagy jelentőséget a dolognak, csak amikor láttam hogy SZ@r a zsuga akkor kezdett gyanús lenni a dolog.(talán egy átalakított sima 9500-as, ami nem muzsikál 100%-osan??)
Visszavittem a kártyát, mire az eladó gyerek nekem esett hogy biztos én töltöttem rá a BIOS-t, meg overclockoltam meg egyebek, és biztos ezért szaródott el a kártya.
Erre én mondtam neki hogy egy 9700-es zsugára mi az isten értelme lenne PRO BIOS-t rakni, meg overclockolni, hiszen nincs olyan gáma ami beszaggatna altta meg hát a 3.6ns-es Hynix ramokat sem lenne értelme húzni, hiszen alapba is majdnem a csúcsig van húzva a ram. Nameg mondtam hogy ha tegyük fel én flasheltem rá az új biost, csak nem vagyok olyan hülye hogy így visszaviszem, hanem visszarakom a régit vagy valami...
Végül bevette hogy elviszi szervízbe, aztán majd meglássuk mi lesz, de nem ígér semmit. Szóval kellemesen éreztem magam ahogy vitáztam vele, meg az összes eladó úgy nézett rám, mint a véres rongyra.
Élménybeszámoló befejezve...
Szóval ha esetleg valamivel ki lehetne olvasni a dátumot amikor ráküldte valaki a PRO biost, a számla dátuma alapján bebizonyíthatnám annak a tökagyúnak hogy nem én kú&tam el a zsugát
Előre is közs minden segítséget
LaY
Aktív témák
- Formula-1
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Elfelejtettem a film címét
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Proxmox VE
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- Nvidia GeForce RTX3060 Elite 12Gb
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő