Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Ahol írtad ott van engedélyezve, valamint a win game-controllernél is.
Nálam nem megy..de nem jövök rá miért.
Milyen kormányod van?
Ha logi, akkor megy a progija közben?
Operációs rendszered mi?0626..az msn címed elött...csak nem junius 26-án születtél?
Osiris: nekem elsőre csak 100K jött össze, aztán hagytam is a fenébe.
-
Pietrosz
addikt
Alaluksz
Igen az egy geci kanyar sajnos. Eddig normal módban mentem csak, szerintem billentyűzettel felesleges tovább nehezíteni a dolgunkat. De megnézem majd proban is. Kezdem 1-2 helyen érezni, hogy ide már kevés a billentyűzet, pl. egyenes részen keresztbe menni huzamosabb ideig nagyon ritkán sikerül -
T.Peter
őstag
Pont az előbb döntöttem meg, elsőre. A szorzóm 38-as lesz, és a pontszám 10,3 millió. Egyre jobb.
Sajna a 3 körös drift nem lett meg, mert a szokásos kanyaromat, ami a célegyenes előtti s kanyar eleje, megint elrontottam. Mindegy, így is szép eredmény. Próbáltál már pro módban, mindent kikapcsolva driftelni?
-
T.Peter
őstag
válasz
Pietrosz #390 üzenetére
Az szép. Nekem a legnagyobb a 26x-os volt. Próbáltam mind a három körön keresztül driftelni, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Az induló egyenesnél, amikor érkezek, hogy a következő körbe lépjek, túl keskeny, és nem tudom megtartani a szorzót Máskor meg azért, mert a kanyarban driftelek, de túl lassan, és nem számolja. Ettől függetlenül nekem nagyon megy, élvezem. Az eddigi legnagyobb pontszámom 6,14 millió volt.
-
ugux
tag
Szia!
Bocsi csak most vagyok újra gép előtt. Szóval az a gond, hogy hiába nyomok Ctrl-t nem lehet egyik gamepad gombra sem beállítnai semmit.
USB-s Logitech Rumblepad II. Pro Wvolution Soccert szoktam vele tolni ott imán felismeri a setupba és nincs vele gond.
De itt semmi.
Ötlet?
köszi -
domesz
aktív tag
-
aya
addikt
A drift-et még nem gyengén kell gyakorolnom.
Kicsit más mint az nfs sorozatban, ami nem baj mert van egy kis változatosság. -
T.Peter
őstag
Valaki már próbált a kocsik mögött szélárnyékban menni? Olyan, mintha tényleg lenne szélárnyék. Persze nem basic fokozaton kell nézni, hanem extreme-en, mert ott derül ki, hogy csak könnyítés, vagy tényleg a szélárnyék miatt van, hogy gyorsabb az egyenesben. Valaki már észrevette ezt, vagy felfigyelt rá?
Plusz a nézők szoktak hurrogni, ha valami nem tetszik nekik, például a gumifüstölés, az autó összetörése a falnál, stb, de ezt észre lehetett venni a hangokból, gondolom nem újdonság. -
Skizz
addikt
De nektek külön van a home, mint bill., vagy vmeik num. bill alatt? Mert nálam gondolom a num. 7 jelenléte zavar be... francba.
-
kiki144
csendes tag
És az miért lehet h verseny közben megnyomom a home gombot h írjak vmit, még1szer megnyomom és onnantól kezdve már nem tom vezetni a kocsim, mert magától megy 1 nyugodt tempóban. Ez másnál is így van?
-
sityub
csendes tag
hali!
az lenne a kérdésem, hogy mi lehet az oka, hogy nem tudok a játékkal netre csatlakozni?
az account creationnál hibát ír ki.
mi lehet a probléma, valaki segítsen.kösz.
-
Skizz
addikt
Hogy a fenébe lehet csetelni? Homeot nyomhatom mint a vad barom, semmi sem történik(num. 7). Controllsban pedig nem találtam ehhez kapcsolodó beállítást.
-
_Toka_
senior tag
szacsee , ugux: Srácok, meg ne írjátok, hogy az volt-e a megoldás!!!
Köszi, hogy azért szántatok rá időt... -
Skizz
addikt
válasz
Darth_Revan #371 üzenetére
Ja, 8800GTS, így már minden világos.
-
Skizz
addikt
válasz
Darth_Revan #366 üzenetére
Milyen notid van? Elég izmos kis gép lehet akkor. Én a HD3850-en még meg sem próbáltam Ultrán, magas AA-val, dehát ezek szerint simán menne.
Szerk.: már látom a logoutodon. -
Skizz
addikt
Na, game bug. Frankón indultam, 2. körben már harmadik voltam, aztán előttem kicsúsztak, már második... cél előtt vagy 500 méterre kidob a winbe, se kép se hang.
-
kiki144
csendes tag
Milyen ország lehet az amin kék háttéren 1 földgömb vagy mi van? Mert most kitaláltak 1 új játékot. Verseny közben 2-en ebből az országból keresztbe állnak a pályán h ne lehessen elférni, és azon röhögnek h mindenki nekik megy. Sztem is fergeteges poén. Az első 5-6 emberkével tényleg izgalmas a verseny mert vigyázunk h ne menjünk 1másnak stb. de a mezőny uccsó fele siralmas. 13-14 éves gyerekek. Jah és ha vki látja ezt a nevet h jericho69 akk az én volnék
-
Darth_Revan
veterán
Nah kipróbáltam a notebookomon
1440x900 Ultra 4xMSAA átlag 30 FPSMeg se rebbent akkor sem mikor a mezőny közepén csináltam egy jó kis balesetet
-
Darth_Revan
veterán
Nah most települ a demó, kíváncsi leszek rá
-
subaruwrc
félisten
najó csinálok egy session remélem jöttök. a szűrők europe-touring cars- damage on catch off medium. várlak benneteket. adamsmith-t keressétek.
késsz. gyertek gyertek. -
szacsee
nagyúr
Valaki tolja itt kormánnyal?
Nálam hiába állítom az opcióknál, hogy Driving Force Pro profilt akarom használni, amit elvileg használ is, de a versenybe lépve max a kormány tekerésre reagál.
Custom-ban jó, de valami nem kóser még mindig.
Ki hogy használja kormánnyal?
Linearitás, érzékenység?
Kösz a választ előre is!Skizz: Nyomoroncok ellen is van megoldás, csak résen kell lenni. Nem egyenesben előzni, hanem vagy kanyarban, vagy közvetlen kanyar után, hogy kigyorsításkor legyen annyi előnyöd, hogy a következő kanyarnál ne a kocsidba, hanem a gumifalba fúródjon.
Éjjel mentem én is multiban, a végére mindenki engem akart kilökni.
1 körben elhúztam, majd egy rontottk kanyarnál 3-an megelőztek. 3 kanyarkombinációban visszaelőztem Őket, de az utolsó körben látták, hogy nem tudnak utolérni, ezért 2-en 3-an megfordultak, hogy kicsináljanak..sikerült nekik...
Utána a az utolsó elötti kör végén előztem be a megmaradt mezőnyt (fele leamortizálódott), így már nem volt annyi előnyöm, hogy lássák a kör elején, hogy meg kéne fordulni..be is szívták rendesen.
Délután, estefele multizik valaki? -
ugux
tag
válasz
horvathkrisz #329 üzenetére
neked sikerült már valahogy beállítani a gamepadot?
-
ugux
tag
sziasztok!
Tud abban valaki segíteni hogy hogyan lehet beállítani a gamepad-ot?? Egy Logitech RumblepadII-m van, de valahogy nem akar vele működni, és menüben sem találtam semmi beállítást.
Lehet hogy ez a game csak bill-el és Kormánnyal megy??
köszi előre is -
Shoo
senior tag
huhh nagyon fasza a demo
remélem a teljes is ilyen lesz...akkor lehet veszek egy kormányt(a Logitech Momo-ját) hozzá és talán meg is veszem teljeseben...ha ilyen lesz megérdemli ezt a tiszteletet
majd gyakorlok és én is beszállok a multiba...csak most vizsgáim lesznek...egész szépen megy a gépemen csak a kerékfüstölést nem bírja nagyobb tempónál(driftet még nem próbáltam...lehet gondjaim lesznek)...
-
Osiris
őstag
-
trassher
addikt
a konfigommal van rá esély hogy 1280-ban élvezhetően tudjak játszani a gammával? annyira nem jön be a videók alapján de kíváncsivá tettek a hozzászólásaitok.
-
Skizz
addikt
Relax... velem is ezt csinálják állandóan.
Bmw-és verseny, első helyről indulok, paldógáz, első kanyarig no problem, de ott elszabadul a pokol... mindenki neki megy mindenkinek, mindenki röhög a másikon, én meg mivel első helyről indultam, sikerült eliszkolnom előlük. Aztán kaptam utána 5-6 kick votet... lényeg, hogy az ilyen gyökér nyomoroncok nem játszani jönnek fel, hanem azért, hogy a másikat baszogathassák, stb... -
kiki144
csendes tag
Nekem most lett elegem a multi részéből. Ilyen idióta embereket még nem láttam. Egy 5 körös mustang versenyen toltam, az uccsó körben majdnem leköröztem a többieket, de ez nem tetszett nekik és 1folytában megálltak elöttem meg végre sikerült leelőznöm az 1iküket erre a következő kanyarban lassítok és teljes gázzal nekem jön
Ilyen emberekkel aztán lehet játszani
-
_Toka_
senior tag
válasz
Drift_Elek23 #337 üzenetére
Mondjuk ebből sok nem látszott... -
bence007
tag
válasz
Drift_Elek23 #337 üzenetére
Ugy néz ki kevés a 320 mb vram és azért ugrál!De csak bizonyos helyeken.Érdekes...
-
_Toka_
senior tag
válasz
Drift_Elek23 #335 üzenetére
Írtam is, hogy lévén, hogy nincs kitöltve...
4x512MB a RAM -
bence007
tag
Sziasztok!Valaki tapasztalta, hogy bizonyos helyeken beakad a játék, megugrik egy kicsit?Esetleg azért lehet mert kevés neki szegény 320-as 8800GTS?Ha valaki tudja a megoldást ne titkolja
!Üdv
-
Skizz
addikt
Na, kicsit nekifeküdtem a multinak.
score
Nem tudom, hogy ez mennyire számít jó eredménynek, mindegy. Azé' büszke vagyok magamra, hogy billel ennyit össze tudtam szedni.
Egyébként miután elkövettem ezt a perverziót, csupán 3-an akartak kirúgni.Ezek a mai fiatalok..
-
Gyusz
őstag
válasz
horvathkrisz #329 üzenetére
Nálam megy vele simán, controlsnál először ctrl-t kell nyomni, aztán Enter, hogy melyik billentyű mit csináljon. Egyébként ha jól emlékszem következő indításkor elfelejti a beállításokat, controlsban ott van az egyéni kiosztás, de nem használja, újra be kell állítani. (Legalábbis nálam.)
-
_Toka_
senior tag
Igaz, macera elővenni, elpakolni a kormányt. Ha leszedem, meggondolom, hogy visszarakjam-e, ha pedig egyszer felszerelem, napokig fentmarad... (Most is azon átgörnyedve válaszolok...
) De az autós játékokat el se tudnám nélküle képzelni. Az NFS Porsche-val évekig játszottam, azt se tettem volna, ha nincs kormányom, pedig az még csak egy egyszerű Genius Speed Wheel Formula volt, amolyan joystick-pótlék(semmi ffb)...
Ha kijön a GRID, valszeg megint soxor-sokáig kell görnyednem a kormány felett... -
horvathkrisz
addikt
Logitech Rumblepad II-esemet miért nem ismeri a demo?
-
Shodan
őstag
Nekem is volt kormányom logi momo, de nekem valahogy mindig macera volt előszedni, elrakni,kábelek össze-vissza.
Így mindig csak a dobozban pihent, majd végül eladtam.
Ja és kormányt azért vettem hogy játszani tudjak a Rig n Roll-al, ez 3 éve volt kb, a játék azóta se jött ki -
kavicssli
addikt
Azt szeretném kérdezni hoyg a drfit részben mi alapján adja a pontokat és a combokat?!
-
wesker24
senior tag
Na én is leszedtem ezt a játékot !! Felraktam meg minden fullon megy ezerrel játszottam vele 1 órát de aztán uninstall lett belöle !! A játék maga tetszik egész jó csak hát az irányitása bill-ről valami nagyon SZAR !! Igy hát töröltem !! Még 1 óra gyakorlás után se tudtam normálisan játszani billről !! (Lehet hogy én vagyok béna hozzá de nem érdekel) !
Majd ha kijön a full verzió azt még megnézem !! De ha annak az irányitása is olyan szar lesz mint a demo-é akkor inkább kihagynám
ezt a játékot !! -
Ősgyík
tag
Evvel most mi van?
Valaki tudna erre megoldást?Így nem igazán élvezhető. -
T.Peter
őstag
Akkor nem tudom. Melyik kanyar? a célegyenes utáni visszafordító kanyar? Ott nálam ha padlógázzal megyek, és nem kanyarodok, nem lassulok, és beszállok a gumifalba. Kanyar közben sem lassít be. az első visszafordító kanyarba bemegyek 100 km/h-val, és marad annyi kanyar közben padlógázzal, és kigyorsításnál kezd el tovább gyorsulni. Plusz nekem mindig kitör a hátulja, és ellen kell kormányoznom. Neked hogy fékez be? látványosan? Például 20 km/h különbséggel?
-
fecc87
tag
Nem tudja vki, mitől lehet az, h simán megy minden a verseny indításáig, aztán tölt fekete képernyővel, majd újraindul a gép. Konfiggal nincs baj, bőven megvan, szóval nem tudom mi lehet.
-
ugux
tag
sziasztok!
Tud abban valaki segíteni hogy hogyan lehet beállítani a gamepad-ot?? Egy Logitech RumblepadII-m van, de valahogy nem akar vele működni, és menüben sem találtam semmi beállítást.
Lehet hogy ez a game csak bill-el és Kormánnyal megy??
köszi előre is -
_Toka_
senior tag
Egyetlen dolgot rontottak el magát a vezetés élményét.
majd ...egy jó kövér gázzal megrángasd a gépet, és ehhez képest mikor lenyomod a gombot, legszívesebben elsírnád magad hogy tudták így elrontani.Hát, letöltöttem, kipróbáltam bill-el. --> Egy a sok közül kiváló grafikával.
Aztán félrerámoltam a billentyűzetet, egérpadot, felrögzítettem a kormányt, bekonfiguráltam, demo indít. --> Ööööö, a drift továbbra is siralmasan megy - a karom kicsit fájogat a tekergetéstől-, de majd csak megszokom. A másik két versenyen minden megy frankón. Egyből első lettem, míg a bill-es próbálkozás bohóckodásnak tűnt.
Tulképp nem is értem, aki szereti az autós game-ket, miért nem ruház be egy egyszerű ffb-s kormányra... Én megtettem két éve 13e-ért vettem egy Logitech Formula Force EX-et. Még egyszer se csalódtam benne. Igazán nem kényes, nem igényel törődést, pláne nem avul el, mint mondjuk egy videokártya, vagy proci. Az említett és soxor cserélt dolgok árai mellett igazán nem jelenthet komoly beruházást egy kormány beszerzése.
Shodan: Ez nem kritika akarna lenni, inkább amolyan ajánlásféle!
Nos, kormánnyal igenis komoly "vezetési" élményt nyújt ez a játék ... is ...
Szerk.: Épp csak a lényeg maradt ki az idézetből...
Javítva!
-
{Zodiac}
senior tag
ezzel a hibaüzivel el sem indul a játék
vátkenájdú?
The procedure entry point alSource3i could not be located in the dynamic link library openal32.dll
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- FSP Hexa HE-500 500W ATX tápegység
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest