Hirdetés
-
PROHARDVER!
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pecc
őstag
Na részemről utolsó az off.
Képes vagyok megérteni, hogy ez a te véleményed, tapasztalatod. Ok, ez a te dolgod.
Amit én leírtam, az meg az enyém.
Tudtommal senki nem buzdított senkit arra, hogy CSAK gamepaddal játssza a GRID-et.
És azt sem vetette el senki, hogy kormánnyal rosszabb az élmény.
Csupán saját VÉLEMÉNY volt, az olcsóbb és drággább játékvezérlők terén.OFF: off
GRID: on
Písz -
Gyusz
őstag
Van Logitech Formula Force GP kományom és használom is, már amelyik játéknál úgy érzem, hogy jobban beválik. Általában NFS Porsche 2000, Test Drive Unlimted, FlatOut 1, GTR 2 és Richard Burns Rally indításakor használom a kormányt. De pl.: NFS ProStreet gamepaddal jobban tetszik, Colin McRae DiRT meg billentyűzettel. A kormány általában igazi szimulátoroknál hozza a megfelelő élményt, persze akad egy-két kivétel. Én csak azt írtam, hogy aki komolyan gondolja az autós játékokat, az vegyen inkább minimum egy MOMO-t, jobban jár vele. A gamepad pedig több játékhoz (játéktípushoz) használható, ezért esetleg érdemesebb azt venni, ha nem vagyunk megszállott sofőrök, ráadásul a GRID esetében megfelelő élményt is nyújt.
Ha pedig elolvastad volna rendesen a hozzászólásainkat, akkor láthattad volna, hogy nem szapultuk a javaslatodat, csak leírtuk a saját véleményünket
-
-
szacsee
nagyúr
Ahol írtad ott van engedélyezve, valamint a win game-controllernél is.
Nálam nem megy..de nem jövök rá miért.
Milyen kormányod van?
Ha logi, akkor megy a progija közben?
Operációs rendszered mi?0626..az msn címed elött...csak nem junius 26-án születtél?
Osiris: nekem elsőre csak 100K jött össze, aztán hagytam is a fenébe.
-
ugux
tag
Szia!
Bocsi csak most vagyok újra gép előtt. Szóval az a gond, hogy hiába nyomok Ctrl-t nem lehet egyik gamepad gombra sem beállítnai semmit.
USB-s Logitech Rumblepad II. Pro Wvolution Soccert szoktam vele tolni ott imán felismeri a setupba és nincs vele gond.
De itt semmi.
Ötlet?
köszi -
Shodan
őstag
Nekem is volt kormányom logi momo, de nekem valahogy mindig macera volt előszedni, elrakni,kábelek össze-vissza.
Így mindig csak a dobozban pihent, majd végül eladtam.
Ja és kormányt azért vettem hogy játszani tudjak a Rig n Roll-al, ez 3 éve volt kb, a játék azóta se jött ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Akciókamerák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Yettel topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- HP14,1"FullHd,8.gen.Core i5(8 3,6Ghz)Magyar világító billentyűzet,8-16GB RAM,256-512GB SSD,szép
- Dell XPS QHD+ Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest