Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
kamikaze boci #74 üzenetére
Én az atx i/o panelt úgy fúrtam és reszeltem ki egy rossz CD-ROM fenéklemezéből. (Legalább halálában legyen valami haszon belőle.) Így is csak második nekifutásra jött össze. Pedig ráfogattam egy darab feláldozható deszkadarabra és úgy fúrtam elő a lyukakat először kisebb, aztán nagyobb átmérőjű fúróval, végül reszelővel mentem neki. Ez elméletben szép és jó, de gyakorlatban szerintem nincs jobb a gyárilag sajtolt/préselt i/o panelnél.
-
Pacák
senior tag
válasz
kamikaze boci #69 üzenetére
Régi szép idők.. :) Nagyon ott volt az a motorháztetős AT/ATX projekt. Anno az én kedvemet is az hozta meg a barkácsoláshoz. És lőn: a sarokban heverő lepukkant házból a szoba ékköve lett a régi fekvő AT házam. :) Féloff: Boci, te hogyan oldottad meg a lapod atx kivezetéseinél a burkolatot? Szerváltál egy atx takarólapot oda, vagy te is faragtál egyet - mint én?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Facebook és Messenger
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest