- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoBorg
tag
válasz
(Bundás) #503 üzenetére
Köszi...ez az.
Ez kellett, bár én is néztem. (Amíg meg nem untam az állandó várakozásokat).
Szorosnak szoros volt, de időtartamban kicsit elhúzódott. Nem is tudom láttam-e már ilyen hosszú meccset.
Bundi: tied az 500. hsz., ezért nincs valami award?
(#505) Dunc: Excellent: 2 frag 2 mp alatt
Impressive: találat 2 egymást követő railgun lövéssel...de ez nem feltétlenül jelent frag-et is.
Ha jól értettem a kérdésedet. -
RoBorg
tag
-
proof88
addikt
válasz
(Bundás) #475 üzenetére
én ezeket nem ismerem, mondom én csak poénból kvékeztem, neten nem is toltam régen, csak az alap kvék3-at használtam, ahhoz az 1.32-es point release patch és kész, deathmatcheket nyomtunk folyamatosan lanon
Az túlzás, hogy jól megy, inkább úgy mondom, hogy nem megy rosszul.
Szóval Kvék3-at nem is játszottam neten, csak haverokkal lanon, most tolom neten a kvék lájvot, csak csak annyi h deathmatchelni szoktam, általában lengyel szervereken.
PR00F88 néven vagyok amúgy.
-
RoBorg
tag
válasz
(Bundás) #457 üzenetére
fra-ger
Ez így nagyon jó, összerakva...Stílusos.
Megnéztem, de azt hittem szorosabb lesz...Lehengerlő volt a francia erőfölény. Viszont Abso utolsó perce a DM14-n ütött rendesen, amikor 4 mentek ellen, s mindet lenyomta...
Ja, meg megnéztem a rus-izl-t is. S igen, az orosz fagyogatott, meg jött helyette más, aki meg nem mozdult, majd banolták...Ezzel jól elhúzták a játékot.
-
RoBorg
tag
válasz
(Bundás) #448 üzenetére
Oké...Köszi az ötletet, de lehet, majdcsak a demokat töltöm le s nézem meg utólag. Igaz a kommentár kimarad, de teljes felbontásban 125 fps-sel nézhetem 0Kb/s-s hálón.
Az Intel Extreme Masters is úgy néztem legutóbb...Ott is voltak kemény csaták, néha csak a fejemet kapkodtam.Úgy látszik továbbra is ketten tartjuk el a fórumot.
-
RoBorg
tag
-
RoBorg
tag
válasz
(Bundás) #442 üzenetére
a fórumba talán be tud menni játék telepítése nélkül is, legalábbis valahogy posztolják a telepítési hibákat a userek.
Azt meg hogy?...Ja, mert már régebben regisztrált felhasználóként/játékosként? De akkor ez csak úgy müködik. Az újak meg vannak löve, ha már a telepítés lehal. Mondjuk pl. egy havert megkérhet, hogy ugyan tegye már fel helyette a hibajelentést...Vagy csak hagyja az egészet és visszamegy CS-zni, BFH-zni.
-
RoBorg
tag
válasz
(Bundás) #439 üzenetére
Igen...Alapesetben a fórum az első segitség. Ez akartam én is írni neki, de kitöröltem az a bejegyzést, mert rájöttem: ha nem tudja feltelepíteni a kliens => belépni sem tud => akkor meg nem tudja elküldeni a hibát a fórumba.
Bár lehet, már másnál is volt hasonló. Ezt nem néztem.
-
RoBorg
tag
válasz
(Bundás) #422 üzenetére
Ha most keltél volna a detoxban akkor lenne az igazi.
Honnan tudod, hogy nem így van...Attól hogy nem írtam (értsd: bölcsen elhallgattam) még igaz lehet.
Szóval akkor ez a CB leginkább csak egy ilyen összehasonlításként fogható fel. Én arra gondoltam valami pénzdíj vagy tárgynyeremény? A kupákon gondolom ilyen is fel van dobva, amúgy meg csak dicsekedhetsz, hogy már a 32491. vagyok a listán. (tudom ilyen nem nagyon lesz, mert ahogy néztem sokára lesznek ennyien a táblázatokban.) Azért jó lenne regelni, az ötlet tetszik. Csak ha zsinórban 30-szor vernének el, úgy hogy egy fraget sem tudtam bevinni, kicsit(?) elmenne a kedvem. Pedig biztos nem a postás kisasszonyok, meg a vidéki földmüvesek regisztrálnak, akik életükben először találkoznak Quake-el.
-
sto1911
veterán
válasz
(Bundás) #408 üzenetére
Nem mondod, hogy van? Azt akarom, hogy ha lelosz egy embert, akkor kiszurkuljun a hullaja.
Megtalaltam:
cg_deadBodyDarken <0,1>: ellenfél holttestének szinezése ki-be
cg_deadBodyColor 0xRRGGBBAA: ellenfél holttestének színeKonzolbol azert nem ment, mert a regi parancsot akartam vele megetetni, ami a cg_darkendeadbody volt... Na, a mai lamasag is megvolt akkor
-
sto1911
veterán
válasz
(Bundás) #400 üzenetére
Nekem megvan a 125FPS, siman, a kovetkezo konfigon:
Gigabyte P35 DS3 v2.1;
Intel Core2Duo E6550 2.33 @ 3.30;
2x2GB 1066 Kingmax @944;
Gigabyte 8800GT 512MB, driver: 190.38, BIOS: 62.92.16.00.04;
FSP SAGA+ 400;
Samsung 200GB + Hitachi 1TB;
Razer Deathadder;Windows 7 Ultimate x64;
automaikus frissites: csak a fontosak/kotelezok vannak telepitve.
Avast! 4.8.1368
Hardware-es tuzfal a routeren.FPS lagot nem tapasztaltam, fix 125FPS megvan.
Ennyi eleg?
-
RoBorg
tag
válasz
(Bundás) #372 üzenetére
RoBorg: az ID Software azért rendesen megfizeti őket (illene), bár lehet magára a projectre nem költöttek annyit. Én sem értem a sírás okát, nem fizettek semmit a játékért és még mindig béta teszter mindenki, javasolni lehet, de követelőzni semmi joggal...
100%-ig egyetértek veled.
Lehet nem jött le a mondokámból, de én is arra gondoltam, hogy kapnak rendes fizetést. De az ID ezt a reklámokból kell, hogy beszedje, ha már mi nem fizetünk érte. A továbbiakban is teljesen igazad van.
Láttam ez a kérdést widescreenről, de mire megválaszoltam már meg tettétek...S egy kisebb regény is kerekedett belőle. Azért jól nyomjátok.
-
-
dunc
nagyúr
válasz
(Bundás) #378 üzenetére
Vsync megvan.
Nos én 16:9 es monitorral rendelkezem,ennek megfeleően 1920x1080 ra van állitva a felbontás,de pl töltéskor a logó,és a célkereszt stb nyomotak tünik,csak 4:3 ba tökéletes a képméretarány,tehát 16:9 be full HD felbontásba akarok tökéletes képet.
És régebben volt nekem egy "konfigkészitő progi" szeretnék vele késziteni egy cfg-t max garafiai beállitással,és azt szeretném életrehívni konzolból.
Röviden ennyi.
Köszi a fáradozásod. -
-
RoBorg
tag
válasz
(Bundás) #365 üzenetére
Akkor jó, hogy nem próbáltam ki...Bár már volt az eszembe, hogy meg kellene nézem.
S szerintem teljesen érthető, hogy nem adják ki a kezükből az ellenőrzést. Mint ahogy az is, hogy sok mindent nem tettek be a játékba, amiért a fórumon is visítanak az emberek.
Engem inkább az lep meg, hogy sokat milyen behatároltak ott. Nem tűnik fel nekik, hogy több mint 1 éve fejlesztik a játékot, amihez mindenki ingyen hozzájuthat. De a fejlesztőknek is kellett fizetni lakást, rezsit, kaját ez idő alatt. (csak hogy a legfontosabbakat említsem). S erre honnan volt pénzük? A saját zsebükből? Miközben hobbiból foltozgatják a játékot? -
RoBorg
tag
válasz
(Bundás) #336 üzenetére
A fegyverszámozás: így is jó. Köszi ezzel már megoldom.
Ja, Win 7 RC, build 7100. Ezzel most azt mondod, nem vagyok JÓ QUAKER?
Na csak találkozzunk újra, aztán kapsz rakétát a pofádba!!!
Az FPS? Hát igen, mióta az autoexecbe belepiszkáltam eléggé visszaesett. 60-80-90 között ugrált egyfolytában. Nem tudtam miért...aztán eszembe jutott, hogy F@H megy a háttérben. Ha valami számitásigényesebb progi fut, akkor lecsökkenti a prioritását. Valójában nem tudom mennyire veszi vissza, de biztos nem 0-ra. Így a kikapcsolása jobb megoldásnak tünt. Igazam lett, azóta meg van a stabil 125 FPS.
-
RoBorg
tag
válasz
(Bundás) #332 üzenetére
Athlon x2, radeon 4850, 2 gb
...akkor hagyjam a Prism-et?
Végülis semmi gond az alap FF sem.A "konfig 2 profil" témának majd este utána olvasok.
köszi. Van valami lista, hogy mi mit jelent? pl. ami most eszembe jutott, melyik fegyver hányas számú, vagy irhatom csak a nevét a configba?
Amúgy, amit átállitottam, az müködik. Köszi. Még finomitani kell rajta, de határozottan jobb.
Azt is észrevettem, hogy van egypár dolog a menüben, aminél csak kérdőjelek vannak, de a játékon belül rendben van. Gondolom ezekkel nem is törödjek. Örüljek, hogy mennek...Meg akkor meg is fordítanám a dolgot, amit a 'más gépeken azonos beállitás a profilomból' témával kapcsolatban mondtam. Ezzel az autoexec.cfg-vel simán megoldhatom, ha a 4850-t mellőznöm kell és egy gyenge Intel GMA-val szerelt laptoppal játszanék. Csak csinálok egy mindent alapra állitó autoexec és már fut is. Ezt is jó tudni.
Quan-Chi: hehe, kicsit low volt a fov akkor a tanárnál.
jaja...
Ők meg a fülestől nem hallották, mit beszél a tanár.
-
RoBorg
tag
válasz
(Bundás) #329 üzenetére
A IV. kérdés kapcsolódott a III.-hoz. Éppen az volt amit irtál, hogy hogyan tudom elérni, hogy a profilomba olyan beállitás legyen, amit szeretnék, ha az autoexec nem írja felül.
FF 3.5.5-öt használok.
Na, most próbáltam ez a Prism-et is amit itt korábban irtatok. Tetszik a dolog, de ahogy nézem ua. erőforrást zabál. Vagy csak annyira kicsi a különbség, hogy nem vettem észre.
De ezzel kapcsolatban is van kérdésem, ha nem gond. Nem tudom te használod-e.Szóval: ugye ez egy lecsupaszitott FF-t használ. De nem lehet valahogy meggyőzni, hogy bizonyos kiegészitőket betöltsön? Én most arra gondolok, hogy fent van a QuakeLive DemoPlayer is, de az csak a 'teljes' FF-ban jelenik meg. -
RoBorg
tag
válasz
(Bundás) #326 üzenetére
1. autoexec.cfg-om nincs.
2. mindig is ilyen volt. Március óta játszom. Nem volt semmi FPS előéletem, így elmondhatjuk: elég noob voltam (teszem hozzá még az is vagyok), de hogy kezdek ráérezni szeretném kicsit kényelmesebbé tenni.
3. jelenleg win7. Ez lehet a baj?Elolvastam a GyIK-ot...Akkor most felmerült bennem pár kérdés.
I. ezek szerint nem véletlenül irják, hogy ne piszkáljunk bele a repconfig-ba. Bár értelmesebb lett volna, hogy felesleges, mert nincs hatása.
II. akkor a szerkesztés után a repconfig-ot át kell nevezni, hogy az legyen az első amit betölt. Jól értettem?
III. Így felülírja profilomban is? Akkor késöbb már helyesen fog müködni az autoexec nélkül is? Mert ugye az egyik erőssége ennek a koncepciónak, hogy világ bármely pontján játszhatók a saját profilomon keresztül, anélkül hogy a gépemet cipelnem kellene. Persze, ha a másik gép is megfelel a rendszerkövetelményeknek.
IV. Ha nem hogy tudom elérni, hogy a profilomba olyan beállitás legyen, amit szeretnék? Vagy az fix, nem változtathatók rajta?
V. Ha jól következtettem ki ez a '/writeconfig xxx.cfg' parancs kiirja a használt configot.Egyébként elég gáz, hogy 2féle beállitásom van, de egy harmadikkal megy a játék.
-
sto1911
veterán
válasz
(Bundás) #293 üzenetére
Egyebkent talaltam mar kontrasztos celkeresztet, es elkezdtem modositgatni. De:
a pozicionalas itt ugy mukodik, hogy egy befoglalo negyzet bal felso sarkanak a koordinatait kell allitgatni. De ha valtoztatom a celkereszt szelesseget, vagy magassagat, akkor elcsuszik az egesz, pozicionalhatnam ujra megint.
Nincs erre valami program? Amivel meg tudnam "rajzolni" a celkeresztet, es magatol bepozicionalja, ha megmondom neki, hogy hol a kozepe.
-
sto1911
veterán
válasz
(Bundás) #290 üzenetére
Koszi a linket, es a tanacsokat!
Meg valami: mekkora a legjobb sensitivity? Itt most nem konkret ertekekre gondolok, hanem pl. arra, hogy erdemes-e fegyverenkent allitani, vagy egy rantassal forduljunk 180˙-ot stb.
Ami meg eszembe jutott: leteznek ketszinu celkeresztek? Ugy ertem, hogy pl. a korvonala fekete, a belseje meg feher, es igy jobbn lathato barmilyen hatterrel.
-
JNashville
senior tag
válasz
(Bundás) #290 üzenetére
nem vagyok egy különösebben nagy gamer, inkább közepes, de azért olykor-olykor vannak nagy meneteim. az eddigi legkellemesebb emlékű game egy Lost World FFA volt, amit 47 fraggel nyertem, amiből 21 humilation volt. A végén már szerintem eléggé utáltak
(persze lehet, hogy ez egy pro gamer számára nem nagy szám, de nekem nagy sikerélmény volt.)
-
JNashville
senior tag
válasz
(Bundás) #287 üzenetére
kikapcsoltam, az se segített.
közben egyébként ie7-ben összejött a bejelentkezés, már szervert is választottam, majd egy vidám hibaüzenet keretében összeomlott a böngésző. majd második nekifutásra is. hát, ezért nem használtam eddig sem ie-t.
na mindegy, csak az a bosszantó, hogy most szeptemberig netbook lesz csak nálam, asztali gép közelemben se ... sebaj, hazaértem, Lost Worldben ledarálok mindenkit
-
JNashville
senior tag
válasz
(Bundás) #285 üzenetére
1. nem, be se jön az a "practice with crash" rész, be se töltődik az az oldal, csak a kék színű loading képernyő rója a köreit, de nem tölt be semmit fél óra alatt sem.
2. ie-t már nem használok nem is tudom mióta, csak ff-ot meg operát, de kipróbálom, hátha.
3. sp3 van fent, ha jól emlékszem. -
-
VladimirR
nagyúr
válasz
(Bundás) #175 üzenetére
"Ha a shotgun egy sörétje talál, akkor az már 100%-os találtat szerintem."
eppen ez a baj, fuggetlenul attol, hopgy a beta eleje ota igy van
amugy most meg nem mondom pontosan, hogy 11 soret van, s darabja 9-et sebez, vagy forditva (9 soret 11 sebzes), de ha jol csinalod, egy lovessel valoban meg lehet olni a nepet (igaz, amit fentebb irtam, csak 99, de felkerekiti 100-ra)amugy nem mindegy, mikor hasznal az ember shotit, erdemes olyankor, mikor tudod, hogy a masik nincs tele armorral, meg megahealt-szel
-
DeusHun
őstag
Tettem most fel OpenGL Viewert, de ez meg hibaüzenettel elszáll (csak úgy mint az America's Army telepítő
).
Szerk1: de ahogy nézem a Catalyst meg az nVidia drivere alaptól tartalmaz ilyet. Csak azok nem jók az én intelemre.
Szerk2: az Intel hivatalos drájvere meg kiírta, hogy "ez az operációs rendszer nem támogatott. A telepítő most kilép". Nincs mit tenni, vagy megvárom, hogy az intel driver támogassa win7-et, vagy hogy a QL normálisan meg legyen írva és fusson az os alatt.
-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
Szívügyem a Quake a legelső rész óta, követem az összes felreppenő hírt, de nem rémlik, hogy 2010-et emlegettek volna Carmack-ék a következő részre (elég valószínűtlennek is tűnik, hogy egy viszonylag alacsony gárdával dolgozó csapat 3 ilyen horderejű játékot (Quake, Doom, Rage) kiadjon cirka 2 év alatt), ezért tettem szóvá a dolgot.
Ezt a 2010-et hol mondta az ID Soft? Tegyük fel, hogy igaz, akkor viszont 2011-re már esélyes lehet az új rész.. De jó is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged