Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Pánik a memóriapiacon
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Xboxhoz dizájnolt, ultrarövid vetítőtávú lézerprojektor a Hisense-től
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
:::: Téma összefoglaló / lenyitható ::::
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Úgy, hogy a QL-ben sose volt (igazán) pénz. Ezért Adrián a CS-ben próbált meggazdagodni. Jó helyen is volt, volt az Ancients-ben Kodiékkal is, és DeadFox-szal, flahs-sel is volt egy csapatban. De nem ment neki annyira.
Aztán jött a QC, kipróbálta, ment neki. Ráadásul rengeteg pénzt is belengetett a Bethesda (amiből nem lett végül semmi.) Ezért váltott. -
.LnB
titán
Egy tavalyi theard: [link]
Ez alapján pedig december óta nem játszott: [link]Szóval, elvileg nem igazán érezte a QC-t. Ezért valószínűleg nem is erőltette. Részben érthető egyébként amiket így hallok a QC-ről, hogy milyen problémák voltak/vannak vele. Nem tudom azóta a patch-ek mennyit segítettek a játékon.?!
Ugyanakkor rajta kívül mindenki más játszik, más meg tudta szokni... Lehet más dolga/baja is van. -
Vigilante
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=HyF0ccwKXuE Akkor ezt még érdemes megnézned.
Nekem így megy kerek 1.000V-al. Meghálálva hangban és hőfokokban.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Igen-igen, csak külföldi garos volt már neki ezen kívül, de azért is olcsóbb. Jövő hét folyamán kell összeállnia az új vasnak (majd kiderül, hogy kell-e tápot cserélnem, de 2xMolex->8 pin PCI-E dugaszt vasárnap nem tudok venni kb. sehol), aztán ha minden rendben van, rádírok, oszt talán lesz egy pálfordulásod.
Amúgy most jön egy blaszfémia, de az Apex adta meg a löketet. Bár ezzel talán már a QC is élvezhetőbb lenne.

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Van még neki asszem 3. Írj rá mégegyszer imo, csomó riget kiárul éppen.
Eredetileg én is a 100k-sért mentem volna, csak azt valaki gyorsan lestipistopizta fixre, miközben folytak a tárgyalások, de aztán úgy voltam vele, hogy ilyen árkategóriában nekem már megér +10-et a pesti gari, szóval elhoztam ezt - a 2018 októberi számlán valami eszement 217 000-es összeg szerepel, szóval nem éppen jól jött ki ebből szegény embör.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Én is csak azért csaptam le a Vega 64 Nitro+-ra, mert 1,5 év garival volt 110, az egyéb fennmaradó cuccaimat kiárulva meg visszajön az összeg ~70 százaléka (RX 580 Nitro+, ROG Strix RX 460, i5-2400 + Xigmatek Loki II, meg 8+4 GB Kingston HyperX DDR3), és ha rendben vannak a dolgok, akkor JÓIDŐRE letudtam a VGA kérdést - a Nitro+ meg Nitro+, nem blower gőzmozdony.
A srácnak amúgy van még, de az nem Aqua, hanem CaseKing (külföldi) garis, 100k-ért, ha minden igaz. Doboz, minden kutyafüle.
-
5150
aktív tag
Vagy inkább Q3A defragban

Remélem hogy a következő (IGAZI) quake jó lesz, hogy a zenéje, fizikája, hangulata, egérkezelése, netkódja, pályái, botjai, movementje, testreszabhatósága, skinjei, hangjai überelni fogja a régi quakekét is és hogy megérem, mire elkészül. És remélem tim willits, meg a többi láma a közelében nem lesz...
-
Aprósólyom
addikt
Szerintem vizsgáltasd ki a szemed. Lehet a kevesek közé tartozol, akinek kétféle zöldszín receptora van a szemgolyójában. Lehet ezért tartod fosnak a TN panel színhűségét.
Ami viszont nem igaz. Az viszont igaz, hogy elmarad a VA, IPS stb... panelektől."24GM77" Hát.... kalibrálással, az egyik legjobb színhűségű gamer monitor, minimális deltával a referenciához képest. Mikor beállítom gaming presetre, tényleg fos a színhűség, de legalább elég jó a kép ahhoz, hogy a sötétben is lássam az ellent. Flick shotnál nem igazán ellenőrzöm a színhűséget.
Gaming után vissza is váltom a monitort olvasós/képszerkesztő módba. Sokkal szebb képe lesz és a fényerő sem égeti ki a retinám. -
Aprósólyom
addikt
240Hz+VA panel? Azért óvatosan vele, hogy mit vársz tőle: [link] pl. ennek a monitor VA paneljének képpont váltása 4.5ms alatt csak 80%-ig valósul meg. Egy random színből random színbe a teljes (100%-os) képpontváltáshoz 11.3ms idő kell. Ha a színhűség és a nagy frissítés is fontos lenne én két monitort vennék.

-
R3laX
addikt
Vicces, de az ips-es telefonom színei honor 8 és a Dell tn monitorom között semmi eltérést nem látok. Sőt, néha még kicsit rossz is ránézni az ips-re a monitor után. Vicces, mert tegnap este pont bántotta a szemem. Néztem is, h elszaródott a kijelző? De nem, összes szín a helyén van, normális fényerővel. Fotózásra fotós monitor, filmezésre meg ott a TV ággyal/kanapéval, nem pöcsnyi méretben.
Synth: ennyi

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nézd meg azt az LG-t mégegyszer, kalibrálva. Egyik legjobb TN, meg merném kockáztatni, hogy el is éri némely alsóbb kategóriás IPS szintjét színek terén. Az, hogy a köztudottan fakó színekkel rendelkező 2411-től (amin még DP sincs, lol) meg a még nem villódzásmentes ASUS-tól nem vagy elájulva, megint más lapra tartozik.
Nem Photoshop isteneknek készült az az LG, de médiázni is rendben van, és fele annyiba kerül, mint az első szóbajöhető IPS, de még így is gyorsabb annál. Filmezéshez a legjobb amúgy is egy komolyabb TV.
Direktben fotóra meg a gaming IPS is egy kalap szar, érted.
-
esfrost
tag
Gaming monitor. Benne van a neveben is, jatekra tervezve, mint az Alienware monitor. Ha valaki szinhu monitort akar venni fotozashoz, vagy filmezeshez, akkor vegyen annak megfelelo, specifikus monitort. Az Alienware monitor arra, amire kitalaltak pl. tokeletes. A TN panellel nincs semmi gond, ha az ember a helyen kezeli. En honapok ota TN panelt nezek, az egegyadta vilagon nincs vele semmi gond. Viszont en csak jatszok, filmet nezek es netezek.
-
R3laX
addikt
Nem tudom, én ips-ről váltottam, de teljesen meg vagyok elégedve ezzel a Dell-el, pedig kicsit tartottam a TN-től. Jól configolva szép színei vannak. Tesóm MG279Q-ja sem tér el tőle számottevően. Boltban néztem anno 144Hz-es VA paneles Acert, nagyon fakó színei voltak, nem tetszett. Lehet a Dell-nek köszönhető, jó cucc.
Tegnap épp szóbahozta egyik haver, h őt folyamatosan kidobálja winbe a game manapság hibaüzenet nélkül. Elszóltam magam, mert mondtam, h engem nem szokott. Erre mikor játssza el, mikor rankedelek + 1x még menübe is kirakott egy másik meccs közben (karakterek futnak egyhelyben). Vissza nem enged persze, nincs rejoin utána.
Ez az új ID szerver egyébként micsoda, látom ugyanannyi a ping rajta, mint Rotterdam-on?
-
dargelot
senior tag
OFF
Arra én is szívesebben mondanék igent, de ha jól tudom az a pár típus 240hz monitor ami létezik az mind TN paneles. Van 1-2 VA paneles monitor ami 240Hz konvertálja a jelet 120Hz-ről, tehát a technológiája elméletileg megvan, de termék nincs. Gondolom olyan iszonyat drága lenne, hogy nem éri meg ezzel foglalkozni még.ON
Egyébként mostanában többet játszottam, megnézem már mi ez karakterfejlődés. Abban a hitben éltem, hogy milyen jól lesz, ahhoz kapsz itemet amivel többet mész. Erre megnézem, tök mindegy mennyit mész a karival, minden újabb item shard-ba kerül. WTF? Rangel-el pl 9 lore codex tekercs van meg, ahhoz hogy az új rendszerbe meglegyen a 10. most el kéne költenem közel 70-80 shardot. Ez aztán már eléggé lehangoló. Tehát akinek nincs Champions pack-ja az kb mostantól egy darab skin-t/színezést sem fog szerezni, mert nyilván csak a championra kell a shard. Visszasírom a régi rendszert.A weekly challanges meg eléggé bugyuta. Minden héten erőlteti a CTF-et ami az én szememben játszhatatlan. Az randked, TDM és Insta 1000x élvezhetőbb mint a CTF ebben a játékban...
-
R3laX
addikt
Mert? Alávágsz egy 25 colos 240Hz-es Dell Alienware-t azt csá, röpül szépen
[link]. Nekem semmi bajom a sebességgel már. Duelben az rx 480 szépen viszi 200+FPS-sel a gémet medium texttel, már-már kiakad 240-en. Játék fixere f0s, ott 239-re kell belőni. Az egésszel csinálnának vmit inkább, mert eddig sem volt 100, de hogy kib@szták belőle a 2v2 rankedet, meg battle pass miegyéb, ez szégyen. Már másnap kifizettem érte 9000-et. F@sznak adták ingyen, ha most meg nincs már pénzük fejleszteni. -
R3laX
addikt
Hali!
Ez FullHD low 100% res sclale 112-es FOV. Holnap kipróbálom majd új patch-csel is, lehet még jobban pörög majd. Mostani állapotában egész jól hozta már a 200-as FPS átlagot is, ez 150-240-ig terjed Freesync monitorral. 150-re esik be max.Aprósólyom: Invitel 60Mbit VDSL netem van, be van kapcsolva. Természetesen ezzel a trágya nettel nekem is fel-fel villan. Év közepén még Frankfurt szerveren szépen ment 27-28 pinggel, most meg már nem ment az elmúlt időszakban 34 alá... Bár itt most Digi optika kiépítés van, vszeg vmit megpiszkáltak a régi invitel rendszeren is, mert sokszor szakad a netem...
-
frango13
aktív tag
Én amikor elkezdtem többet fps-ekkel játszani, warozni, klánozni meg minden, akkor az atyaúristenek azt mondták, hogy az accel maga a gonosz és soha de soha nem szabad. ET-ben nem is volt haszna. Ott ilyen 50-60cm/360 környékén játszhattam. Szóval én ott megszoktam, hogy nincs accel. Ez a 0.01 is csak kis korrigálás miatt van. Most amúgy kipróbáltam valamelyik nap a QC-t 0.1-el. Felmentem instára 27% acc.
Normál lövésnél, amikor a célkereszt közelében van az enemy, az nem ment. Rárántva távolabbról viszont jött a hit. De legalább már kiszámítható és nem olyan össze-vissza, mint régen volt az accel qc-ben.
Én amúgy Agenten vagyok kiakadva mindig, hogy a pics*ba tud úgy lőni 7,7cm/360-nal... -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Már csak azért sincs semmi értelme a downgrade-nek, mert egyre jobban elterjed a többszálú adatfeldolgozás, és úgyis kijön majd valami, amihez kell majd a több kraft, és akkor megint ott leszel, hogy cserélgetsz - anyagilag sokkal jobb (és kevesebb keresés, szerelés meg vergődés is van vele), ha összeraksz egy normális gépet, és addig nem nyúlsz hozzá, amíg karnyú nem lesz. Ami jelen esetben (i5-8600 + GTX 1080) években mérhető..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hát, az R9 290X Tri-X OC nem túl sokkal van azok alatt, szóval ja.
Különben is inkább 200/200+-t akarsz stabilan, mert ott egy kicsit megéled ez a ratyi engine. De 1080-nal ez miért érdekel?
Lecseréled azt a "gagyi" i5-8600-at egy i7-8700K-ra, felpusztítod 4,5 GHz-re és all lowban mehet az örömködés.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
frango13
aktív tag
Szerintem semmi nem változott. GTX 960-nal legalábbis ugyan az, mint eddig. Ma viszont különösen hulladék az egész. Nincs hit, nevetséges delayek, másodpercre is beakad killeknél. Ugye megint elfelejtettem lőni...Szenvedés az egész...Sokszor már csak nevettem, hogy hogyan lehet ekkora s*ar ez.
) -
.LnB
titán
Szánalom az egész. Ezért sem törtem magam, hogy nézni tudjam. rapha korai kiesése meglepetés. Adrián meg kikapott az első embertől akivel nem tudott készülni. Nem ismerte a játékát, ennyi. Nem szégyen, Dahang azért nagy játékos. Viszont clawz LAN-on (is) brutális. Lehet a döntőt majd megnézem.
A Bethesda meg vagy kapja össze magát, vagy hagyja a p*csába az esport-tot. Mert a Quake-et nem fogják felkarolni nagy versenyek. Vagy a Bethesda nyomatja, vagy szép lassan elhal majd. Nem mint ha most annyira élne..
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
És ha az ellen tudja is, hogy mit csinál (és meg is csinálja), akkor szó szerint nem fog segíteni egyik sem, tekintve, hogy van olyan pont a mapon, ahonnan az összes spawn-t belátod.
----------------------------------------------------------------------------
olbaidhun #2113: Új Wolf-ot eléggé dícsérik és amit eddig láttam belőle, abból levontam három konzekvenciát;
-igen, így kell újgenerációs engine-nel dolgozni (remekül skálázódó id Tech 6)
-flessnek tűnik
-ezekből kifolyólag egyszer még megveszem -
-
Na megvettem az LG 24GM77-et apróról. Valóban jobbak a színei. Főleg a gyári beállításokat tekintve. De azért nem fostam le a bokámat a VG248QE vagy XL2411Z után. Ami negatívumként azonnal észrevettem, hogy picit is oldalól nézed, azonnal torzul a szín. Persze a BenQ sem volt tökéletes, de ennél nagyon szembe ötlő.
Viszont oWn, ha hiszed ha nem a ROG Scar GL703VM 120Hz TN kijelzője 1000x szebb színekkel bír mindegyiknél. El nem tudom képzelni hogyan oldották meg TN panellel.
-
GEIL
addikt
Rátapintottál a lényegre.....1998 óta Quake 3-at nyomok....mai napig egy 2003-ban vásárolt 19"-es 1600x1200-ban is 100HZ-et tudó Samsung CRT-vel tolom a "Quake 3 exc+"-t.....pedig van itthon pár monitor és tv:
- 22" Samsung IPS FullHD monitor/TV
- 23" LG IPS FullHD 3D monitor
- 26" LG LED HD monitor/TV
- 42" LG FullHD 3D TV
- 49" LG FullHD 3D Smart TVMindegyiken borzalmas játszani a CRT után...pedig a 23"-os monitort direkt arra vettem.......de lófütty a 60 HZ.
Egy a lényeg: Aki "fps gémer" annak minimum a 100 HZ vagy 120 HZ.....de ma már inkább a inkább 144 HZ vagy 240 HZ ha teheti.

-
Vigilante
őstag
Ez a G-Sync input laggot okoz multikba, nekem új, akkor lehet ez lesz a tökéletes választás!?
[link]
IPS, 144 Hz, 1ms. Egyedül az a 21:9-es képarány zavarhat be egy ilyen FPS lövöldébe. Igaz játszom héba-hóba, mást is, mint a quake, de leginkább ott akarok minél jobb eredményeket elérni.
-
Alvin_ti4200
félisten
Ez a gauntletes cucc (anno humiliation badge járt érte Q3-ban), amivel méterekről darálnak be? Eszméletlen idegesítő és nagyon amatőr játékelem véleményem szerint. A Lightning Gun eddig is ennyire gyatrán sebzett? Szinte küzdeni kell az elemekkel, hogy valakit meg tudjak ölni vele...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Még a végén megpróbálják tandemben bemagyarázni nekem, hogy titkon, asztráltestem legmélyebb bugyraiban, keserédes szeretet kavarog bennem a Stutter Chempionz iránt, miközben majd' elemészt oximoronikus áhítat. A lelki szemeim előtt határozottan kikontúrosodó, Timmynek felcímzett anthraxos boríték helyett.

-
vzsryl
nagyúr
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
QCLauncher, oszt jónapot.
Inkább gyere Kvékezni. Orosz szerverekre mit pingelsz?
-
D4v3
őstag
Igen, steam-en belül hozzá tudsz adni a library-be játékot, keresd ki a quake exe-jét a bethesda launcher mappájából ("C:\Program Files (x86)\Bethesda.net Launcher\games\quakechampions\client\bin\pc\QuakeChampions.exe") és launch options-be írd be ezt:
--set /Config/CONFIG/maxFpsValue 125
van még vér és testrészek csökkentése parancs is:
--set /Config/CONFIG/isLowViolence 1
és fegyvereltüntető is, bár valaki írta, hogy a patch óta nem megy:
--set /Config/CONFIG/WeaponZScale -1
A tegnapi hotfix óta amúgy tényleg egész élvezhető a játék, bár sikerült 0 dmg-s rocketet lőnöm egyet, de azért érezhetően jobban helyükre mennek a lövedékek.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azért nem fogsz úton-útfélen csempilyonokat nyitogatni, nem kevés grind van kilátásban, ha értelmesebb repertoárt akarsz (pláne, hogy lvl 30 fölött már baromi lassan lépsz szinteket és van egy olyan érzésem, hogy ez csak tovább fog lassulni).
A hétvégén megpróbáltam kicsit megsürgetni a dolgot, mert a tököm tele volt mán a kláccsal; bérbe vettem Anarkit, aztán némi intenzív (95%-ban "TDM") vergődés és 8 rune challenge pipa után Slash bérbe, 6 rune challenge pipa, minek a végeredménye egy masszívabb ekonómia lett. Hogy ne egyesével meg ötösével bontogassam a useless vackokat, hanem nagyobb mennyiséggel tegyek próbát.
2 nap leforgása alatt (tehát lvl 33 és 35 között) 105,000 favor @ 2 reliquary + 6 chest + 79 tatyó ---> 1 db Anarki, meg kiokoskodtam 3600 shardot némi weap modelért (QW shaft, Q2 rail, DOOM 2 ssg). Előtte meg vagy 15 szinten keresztül semmi.
Nem egyhamar lesz meg így mindegyik..
-
.LnB
titán
Ez van, se tox se evil, se cypher (ha jól tudom). Viszont NOFEAR-nek szurkolok. Jól játszik, a tox elleni meccsét volt időm megnézni, dominált, és beteg LG-je van. Nézem majd QuakeCon-t, mert mindig nézem. De ez nem az a Quake számomra. Ez a sacrifice jó nagy katyvasz. Bárcsak játszanának TDM-et. Nem arról van szó, hogy nem érteném mi történik. Értem, még ez a passzolgatás muris is. De borzasztó csapkodó egy játékmód. Sehol sincs a nyugis, építkezős TDM-hez képest. Persze van benne taktika, csak mikor az oszlopoknál zúznak az borzalom.
A duel meg.. ezt sose fogom megérteni, hogy maradhat ebben a formában ez a játékmód. Ez a Blazkowicz duel LG ez annyira broken... Bár nem kivédhetetlen azért, Raisy tox ellen amikor tox Blaz-zal volt akkor Raisy végig az LG room-ot kontrollálta.
Nem is azért nézem a meccseket mert jajj de tetszik a game, hanem jó látni a nagyöregeket újra. És van néhány feltörekvő újonc (vagyis számomra újonc) név.
-
Juzzie71
tag
Igazából ez egy érdekes dolog. Gondolom a Q3-as fegyver balance-ot, most a hősökre is kivetítik. Én az előbb rájöttem egy nagyon pöpec dologra!!!
Anarki, mint hős QW fizikával rendelkezik...
Pedig Ranger-nek kéne, hiszen ő volt a Quake1-ben. Bár nem gyorsulhat a végtelenségig. Szóval a lényeg, hogy a Duel versenyeken is számít, hogy az ellenfél milyen hőst választ. Arra kell válaszolnom, plusz csapat meccsen (aka 4on4) a pálya viszontagságait figyelembe venni, hogy azon melyik hős tud valami pluszt hozzáadni a csapatjátékhoz. Igazából nem rossz terv, kíváncsi leszek. -
atidzsiforc
őstag
q4 lg-nek jobb az effektje en azert hasznalom. kevesbe zavar. sztem azert valtottak most sokan skint, mert kb mindenki kapott vagy 900 rubelt (shardot
) ami boven eleg h minden fegyo skint megvegyel16gb ram eleg a jateknak. legutobbi patch ota nem precache-el annyi dolgot mint eddig, warmup kozben en is akadok picit de aztan elmulik.
mas: kicsit gaz volt h Jibo-t egyik kommentator sem ismerte fel tegnap

-
atidzsiforc
őstag
-
rumkola
nagyúr
youtubeon nézegetem, tele van már bench videókkal
ez viszont nagyon érdekes:
hazaérek egyből belövöm
"The gist of it is to make a profile for QC in nVidia Inspector, set "Antialiasing - Transparency Supersampling" to AA_MODE_REPLAY_MODE_ALL, and then set "Texture filtering - LOD Bias (DX)" and "Texture filtering - LOD Bias (OGL)" to 0x00000078"
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Pánik a memóriapiacon
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Horgász topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
2007-ig számolva quakecon alapján.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Igen, lehetett volna alapból ilyen: