Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dargelot

    senior tag

    válasz SP!T #3142 üzenetére

    OFF
    Arra én is szívesebben mondanék igent, de ha jól tudom az a pár típus 240hz monitor ami létezik az mind TN paneles. Van 1-2 VA paneles monitor ami 240Hz konvertálja a jelet 120Hz-ről, tehát a technológiája elméletileg megvan, de termék nincs. Gondolom olyan iszonyat drága lenne, hogy nem éri meg ezzel foglalkozni még.

    ON
    Egyébként mostanában többet játszottam, megnézem már mi ez karakterfejlődés. Abban a hitben éltem, hogy milyen jól lesz, ahhoz kapsz itemet amivel többet mész. Erre megnézem, tök mindegy mennyit mész a karival, minden újabb item shard-ba kerül. WTF? Rangel-el pl 9 lore codex tekercs van meg, ahhoz hogy az új rendszerbe meglegyen a 10. most el kéne költenem közel 70-80 shardot. Ez aztán már eléggé lehangoló. Tehát akinek nincs Champions pack-ja az kb mostantól egy darab skin-t/színezést sem fog szerezni, mert nyilván csak a championra kell a shard. Visszasírom a régi rendszert.

    A weekly challanges meg eléggé bugyuta. Minden héten erőlteti a CTF-et ami az én szememben játszhatatlan. Az randked, TDM és Insta 1000x élvezhetőbb mint a CTF ebben a játékban...

Új hozzászólás Aktív témák