Hirdetés
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Vezetékes FÜLhallgatók
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
:::: Téma összefoglaló / lenyitható ::::
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
1/2-es pontot ertem, sejtettem hogy ezeknek lehet a kombinacioja, de eddig csak tippelgettem, nem voltam benne biztos.
amugy 200-240fps meg szokott lenni 4v4 TDM-be(240hz monitor)
rubber-bandinget is velek sokszor felfedezni, mondjuk van egy NASom amin lehet nem artana kiloni a feltoltest amikor jatszok, altalaban single player peasant vagyok, tehat ez meg nem jott elo eddig.orb amugy sokszor hasznos taktikai szempontbol, gy pelda:
blood covenant, emeleti-teleport kornyeken kilovok 2-3 rocketet a megat varo botokra, kozben hatra egy railt a jumppadhez es mindekozben megy az orb is mega iranyaba. bonusz ha pont ugy jelenek meg hogy van valaki elottem/hallom a jump padet es mar poccinthetem is a railt/shotit.koszonom szepen a reszletes postot es segitseget

-
sto1911
veterán
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Mondom megnezem mit tud ez a Keel bot, de Duel modban nem lehet bot ellen jatszani?! Deathmatchet kellett inditanom.
Most en neztem be valamit, vagy ennyire kretenek a keszitok? -
Picco
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
1:1-ben nagyon keveset jatszottam, TDM-en idonkent szivatnak, foleg ha magam melle csak 1 botot rakok ok meg negyen vannak.
szeretem amikor hirtelen beugrik a semmibol athena az arcomba, dupla shotival, .5sec alatt 120dmg, en meg csak pislogok a kezdo mg-vel a kezembe...de volt ez sokkal rosszabb is 100 ora gametime-al ezelott
ami erdekes hogy practice-re ha megyek es vannak mellettem mas ketbalkezesek, a botok neha embert megszegyenitoen tudnak szivatni. nem tudtam meg eldonteni hogy ilyenkor en vagyok farad/bena vagy a gep hiszi azt hogy mi hudejok vagyunk es akkor nightmare szorzo szerencsekereket. neha csak kinezek .1 secre es a palya masik vegerol mar jon is a railgun, torokra

pedig tenyleg nem campelek, tudom hogy ez nem az a tipusu jatek -
6absbulldog
tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Erre én is kíváncsi vagyok, Keel az brutál.
-
6absbulldog
tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Köszi, akkor nem keresem a gépemben a hibát, belenyugszom, hogy ez ilyen. Kár.
-
GEIL
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Mára inkább a Battle Royale és nyílt világú játékok mennek....abban van a nagy pénz....
mondom ezt úgy, hogy 1998-as megjelenésétől a mai napig játszom a Quake3-at (és többféle mod-ját)....persze mellette már Fortnite -ot toljuk fiammal is.
-
Vigilante
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Te látod jól, igen.
Kicsit az Apex Legends-re jobban ráfekszem addig is.
-
Vigilante
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Én most töröltem le véglegesen ezt a szennyet. Eddig tartott a türelmem.
-
MDMA
tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
[kép] [kép] [kép] [kép]

Szia!
Igen, eszembe nem jutott vna, h még link is kell, nem egy felh. barát megoldás, de köszi a tippet. Beraktam őket ide, ha már így megtanítottál, hogy kell, de ezek még az akkori beállítások.
Időközben utána olvastam kicsit és már értem, hogy mit csinál. Azt is olvastam, hogy a FOV ettől nem változik, így a magasabb fps érdekében sokan lejjebb veszik 100-nál. Már akinek nincs 200e Ft-os vga a gépében...
Most 80%-on, medium beállítások mellett tudja hozni a 100 körüli fps-t. Ez nekem így egy elfogadható kompromisszum.
Nyilván sokkal jobb így borderless-ben játszani, mint 1080p-ben, amit az ultra wide monitorom csak ablakban tud futtatni. Effektíve nagyobbak is így az objektumok, ami akár még is könnyíthetné a célzást, ha nem lennék noob.
Más:
Mikor kell ahhoz játszani, hogy találjon ranked gamet? Eddig még egyszer sem volt annyi türelmem, hogy kivárjam. Én 3-4 perc után feladom. Van amikor többen vannak? Hétvégén? -
ballazol
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
én sem tudtam, nyugi...
-
R3laX
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Olvass vissza 4 hozzászólást
. -
D4v3
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni benneteket, de az új Doom-ban csak egy Battlemode nevű multi mód lesz, amiben 1v2 lehet játszani (doomguy vs 2 démon). Se DM, se TDM, semmi más nem lesz benne
-
R3laX
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Nem nagyon olvastam utána, de ez teljesen új játék. Ettől még lehet benne sok klasszik mód. Ha nagyon játszanál előzővel is, már minimális összegekért osztogatják
. [link] -
R3laX
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Én eldobtam már a Q3-at. Elég volt 2001-2002-től 2010-ig
. Live már nem izgatott.
2016-os Doomban szórakoztató volt a multi. Szerintem itt is az lesz, de először mindenképp Single
.
szerk.: Köszi! -
edgR
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Köszönöm a megerősítést, meg hogy vetted a fáradtságot, és valóban ellenőrizted.
Továbbra is állítom, hogy a netkód gyengeségeinek figyelembe vétele mellett is az egyik legpontosabb (tehát szvsz legjobb) hitboxa a QC-nak van: igen, pontosan kell célozni. Ha mellé/láb közé/hónalj közelébe lősz, nem fog találni.
Van, aki szerint ez a rossz, ez is egy vélemény, amit el tudok fogadni, pláne, ha valaki régebbi, henger alakú hitboxokon szocializálódott. De pontosabbnak nem nevezhetjük a régit.
-
ballazol
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
-
edgR
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Ezért nem lehet lanon, nem mozduló, guggoló ellenfél fejét eltalálni?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Ez olyan helyzet mint az SC2-nél, azt is többen nézték mint ahányan játszottak vele. A túl nehéz játékoknál ez van. Viszont ott kialakítottak egy coop módot amivel többen tudnak játszani, és termelt annyi bevételt hogy pár évig kihúzza.
Ennyi nézővel ez a pro league nem mehet sokáig, általában 1 vagy 2 év után szokták újraértékelni az ilyen esportos befektetéseket a cégek. Aztán csak a kis 500 dolláros online versenyek maradnak majd, évi 1 quakeconon vmi.
A sikeres kisebb esport játékok mint a Rocket League vagy a R6 Siege tudnak folyamatos növekedést is mutatni ahogy telnek az évek.
Team Liquidnél már lehet sejtik a végét, mert átnevezték a quake wikit arena fps wikire. -
hoto4320
tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Mindig talál gémet 1-2 percen beül, szerintem játszható és jobb mint a Diabotical!!!! Quake forever!!!!
Én még mindig bizakodó vagyok. Raisy vs Rapha döntöt több mint 5000 nézték. Ennyien még nem nézték ahogy én látom. -
frango13
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
-
frango13
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Tényleg kéne egy topik neki!

Marha jó a játék. Fluid, jó hitreg, gyors, részletesen állitható minden. Ezek a nagyon nyitott mapok nekem nem igazán tetszenek, de majd úgy is lehet csinálni bármilyet. 5v5 szerintem nagyon jó. Szivesen nézném versenyeken is. Remélem megragad egy nagyobb játékosbázis benne és rendszeresen lesznek versenyek is. -
wjbhbdux
veterán
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Nem akkor kezdték, a bejelentés 2012-ben volt még Reborn néven, aztán 2016-ban kickstarteren gyűjtöttek a fejlesztésre. Az Epic pénze még mostantól további 2 évre biztosítja őket és az esport részt is finanszírozza.
-
D4v3
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Elég semmilyen a min. követelménye:
Storage space: 15 GB
Processor: Intel Core i3 2.4Ghz
Graphics Card: NVIDIA GeForce GT 640
Memory: 6 GB
A hétvégén amúgy QC lan lesz Katowice-ben, Raisy-nek kinéz azért egy top4 legalább. Pénteken meg QC PTS szerver is indul, lehet leveszik végre a karácsonyi fényeket
-
5150
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
"Lealacsonyodni"? "1.5óra"? Mivan
Nem tudtam, hogy az egyetértés, vagy beleegyezés "lealacsonyodásnak" számit újabban, a másfél órát nem tudom honnan vetted, ilyesmit nem irtam, ahhoz viszont szerintem jogom van, hogy egy teljesen érdektelen vitába ne menjek bele. Mert ugye csak úgy ide lökted, hogy "küldj egy forrást és átnyálazom". Az, hogy ráérek e (kurvára nem) mert épp füdrőkádat javitottam 2 video szerkesztés, renderelés közben, azután rohannom kellett 35km-el arrébb csak aznap, a kutyát nem érdekli ezért sem irtam be, vagy részleteztem. Ahogyan az sem hogy egyáltalán érdekel e a téma annyira, hogy visszanézzem másfél éve mit nyilatkozott 50 percben, az általad (ismerőseid) által vitatott megtérülési dologgal kapcsolatban az egyik illetékes hőerőgépész mérnök főfejes, aki részt vett az "első" erőmű tervezésében, épitésében. Vagyis tipikusan az az eset, hogy se ide a fórumba nem vág, se időm nincs visszakeresni, viszont ha nem teszem, nem linkelem a "forrásokat" hülye vagyok. Ha meg nekiállok "átnyálazni" hogy "átnyálazhasd" megáll az élet. Hát én azt választottam, hogy szarom le az egészet, inkább megyek a dolgomra, ahogy eredetileg is akartam, igy egyszerűbbnek tűnt egyetérteni vitázás helyett. Ha ez téged ennyire megsértett, ha szerinted a hozzászólásom ennyire low level, szinten aluli, fórumhoz méltatlan stilusú és érdemtelen, akkor bocsánat! Nekem erre nincs szükségem hogy virtuális térben ismeretlen kioktató figurákkal vergődjek baromságokon, felbasszanak netes okoskodó, ráérőbajnokok, úgyhogy létpem is innen a faszomba, úgyis halott az egész, meg a game is. -
5150
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Kétlem, hogy ilyesmit fogok tenni és órákat elbaszni másfél évvel ezelőtt látott video dokumentációkra. Igy utólag úgy látom célravezetőbb, ha egyetértek, szóval: Egyetértek. Igaza van a barátaidnak, a thermonukleáris erőművek által termelt energia költségeinek bruttója tényleg egélban van az általuk emlitettekkel.
-
5150
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
"Fél éve beszéltem volt osztálytársammal és haverjával, akik az MVM-nél dolgoznak nagyfogyasztói értékesítési részlegen. Azt mondták, hogy mindent összevetve (építés,üzemeltetés,életciklus utáni költségek) nem olcsóbb az atomenergia bármilyen más, "drága" zöldhöz képest, sőt, drágább" A barátaid tévednek. De legalább nagyot. Bocs.
#3946) Vigilante Ez ledes, vagy hajlitott fénycsöves megoldás?
-
Vigilante
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
-
5150
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
"már NAT-on kívül vagyok" ez érdekel. Hogy birtad rá őket? Én (is digis vagyok) hiába próbáltam, az ügyfélszolgálatosok azt sem tudták, miről van szó.
"Beüzemelek a lakásba egy állandó szervert, a Digi net elbírja, már NAT-on kívül vagyok, router erős, másodlagos gép van, PAKS2 jön, áram olcsó. Már mehet is a magyar QL meg Q3A szerver!" Ahogy láttam van magyar Q3A szerver nem is egy (üresen konganak) a steames verzióval pedig (tudtommal) csak a hasonlóan steames "kiadású" Q3A playerekkel tolhatod. Aztán lehet, hogy rosszul tudom
"PAKS2 jön, áram olcsó" Azt én is várom már (fele annyiba fog fájni az áram a mostanihoz képest +ha a lignit/tőzeg erőbűveket is felújitják, modernizálják, akkor még kevesebb) de egyelőre épphogy csak elkezdték a munkálatokat a sok EU-s, meg USA szarakodás miatt (kötelezően be kellett őket is vonni a kivitelezésbe, nehogymár kimaradjanak a buliból, különben bünti van és demokráciát imitáló diktatórikus rezsim blablabla)
-
R3laX
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Én megjelenésétől egészen a QC early-ig játszottam, de ugye teljesen más a fizika. Nem rossz, sokáig szórakoztató volt, de nem egy Quake.. Nincs strafejump, van doubejump, ha rárobbantasz rakétával enemyre nem hat rá semilyen erő, csak sebez, szétkenődik. Egyébként fun volt, jók a fegyverek is, mókás a démonokat irányítani, leharcolni. Doom.
-
ballazol
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
hali
most látom a posztodat
1. amíg kapok érte elfogadható összeget, úgy gondoltam, hogy meglépem
2. érdekelnek az új játékok, és már épp érik szerintem egy platformváltás
amúgy bivaly az i7 4790K, simán ultrán játszom a BFV-öt a Vega56-tal, de amíg megtehetem, áldozok a gépváltásra, és egy 3 évig megint csak VGA-t szeretnék cserélni...
-
5150
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Én annyit tudok, hogy ha néha kedvem szottyan vele játszani, akkor 15-20 perc válakozás után sem dob be szervert. Lehet azért, mert éjjel próbálom, de régebben azért talált szervereket. Legutóbb pár napja sikerült is egyszer, de olyan lagos volt, avgy hogy mondjam késett minden, még a hangok is, hogy inkább hagytam a francba. 2 napja összefutottam serioussal, kérdeztem mi a helyzet QC fronton, erre csak annyit válaszolt, hogy nem tudja, 5 hónapja rá se nézett.
#3931 D4v3 Asszem mindjárt hányok.. -
Vigilante
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Szia, hát nekem elegendő, ha 1-2 perc bedob egy insta kört. Bemelegítésnek Apex-re tökéletes.
-
ballazol
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Ez a magyar quake csati, ott sztem fogsz találni mindig partnert játékra, de egy hónap múltva gépet frissítek, utána én is visszatérek, remélhetőleg!
-
ballazol
senior tag
-
ballazol
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
oké, hogy femin, de hogy a szinkron férfihang, az 1000%!
-
5150
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Vették volna át a dirtybomb godlike netkódját. Na aztán azt a játékot meg megölték noobfriendly patchekkel...
-
R3laX
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Ott a DM akkor, vagy Unholy
. Én teamet már messziről kerülöm, max ha nem talál máshol játékot, de mind1, mert amúgy is egy trágya lagos vacak az egész. Ez az új karácsonyi Patch is mi már? Most tényleg PTS-re megadták, mikulásra meg nem voltak képesek a normál játékot felfrissíteni? Ez a kapsz egy atom bakancsot, de ki nem mehetsz vele kb.... Karácsonyig csak alkotnak még vmit.szerk.: Nekem is minden jobb volt anno 384-es ADSL-en, de szerintem még a 36K modemmel is jobban élveztem az Instaunlaggedet 2002-ben
, vagy előtte? Nem rémlik már. 240 pinggel. -
esfrost
tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Lehet látni a játékosbázis méretéből, hogy lassan közeledünk a keménymaghoz. Én azt gondolom, hogy ennyél sokkal alacsonyabbra nem fog esni ez az átlag 500 (plusz, aki bethesda launcheren keresztül csatlakozik) játékos. Akik tényleg szeretik a játékot, azok maradnak, és azt gondolom, hogy ez kb. valóban egy 500-600 körüli szám lehet. Az mondjuk egészen félelmetes, és igazából remekül mutatja, hogy Quake Live és Quake Champions között micsoda sikerbéli különbség van. Quake Live egy 9 éves játék, míg Quake Champions csak pár éves. A játákosok számát tekintve viszont csak 100-150 az eltérés QC javára. Elképesztő. Olyan szintű ziccert hagy/hagyott ki ID/Bethesda, hogy az félelmetes.
Szerkesztés: Azt meg inkább nem is akarom említeni, hogy Quake 3 20 éves volt egy pár napja, és bizonyos formában még a mai napig játszanak vele, AKA Quke Live.
-
D4v3
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Nyilván vicc volt... Ez egy visszatérő dolog esportokban, főleg dotában, hogy valami nagyon nagy play, ami eldönt egy-egy meccset ki van hirdetve xxx dollar ultinak, headshotnak stb-nek. Ez is az volt kvázi, csak szerényebb mértékű persze.
Nincs ebben sok lóvé, tudja mindenki. Rebesgetnek olyasmit, és valószínűleg igaz is, hogy havi fizetést kapnak a pro league-esek meg talán valami aprót a lanokon. Jó példa volt ez a QC arra, hogy mire képes egy inkompetenes banda ekkora nagy névvel is akár. Érdekes módon a döntőt majd 9000-en is nézték, ami kicsit furának tűnik, amikor napi átlag 500 játékos van online egy időben. Talán Doom Eternal után kezdenek azért a Quake címmel valamit
-
5150
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Valószinűleg a google dobta föl neki külön postként. Csak segiteni akar.
-
kreestuff
csendes tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Hátha azóta sem jött rá, hogy mi a gond...
-
Vigilante
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Egyébként itt egy friss, ropogós ph-s teszt a monitoromról: https://prohardver.hu/teszt/samsung_crg5_monitor_244_hz/samsung_crg5.html
-
Vigilante
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Az LG-nek 13-14 ms, ha jól tudom a Samsungét nagyon nem vágom, mivel annyira új modell, hogy még nagyon tesztek sincsenek róla.
Ha ráérzek a game-re, akkor bizony lehet érezni a 240 Hz előnyét, főleg, hogy 240 FPS-em minimum mindenütt megvan. Legalábbis az instagibba tuti.
És mivel csak azt tolom, így nekem csak az a lényeges. Bemelegítés gyanánt Apex-re. 
De a 240 Hz-hez elég bika masina kell már.
1080 Ti / RTX 2070 / 5700 XT a minimum. -
edgR
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
lesz, nem olyan markáns, mint 60-ról 144-re, de érezni fogod.
-
edgR
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
EU Central mindenkinek diavetítés az új patch óta. Azóta én is többnyire már csak hajnalban merem elindítani a játékot. Állítólag már dolgoznak rajta, a szokásos sebességgel.
-
felipe09
csendes tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Szia, Elektronet Zrt.
-
5150
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Nem tudom. Percenként?
Ja más téma. Win reinstall (és vele együtt steam és minden) után = QC tényleg jobban fut. Néha már szinte élvezni is lehet.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Aprósólyom
üzenetére
"De, kb. 60-100fps között volt a játék."
Az nagyon ótvar. ---> Itt nem csak a szerverek, de a gép is szűk keresztmetszet.
-
5150
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Rapha QC előtt olyan volt a legdurvább meccsek közben is, mint egy pókerező buddha szobor. De 2-3 év szopatás után szerintem még nála is elfogynak az érvek, hogy "de hát ez még csak béta".
-
frango13
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Az a baj, hogy ennek 40-50 pingnél rohadtul nem kellene ilyennek lennie. Más játékokban meg tudták oldani. QL-ban 100-as pinggel is el lehet játszani ennél jobban. Anno cod1-2-4-ben nem emlékszem ilyen problémára eu szerveren. ET-ben simán lehetett warozni 110-120 pinges klánokkal is.
Leterheltség. Én is ezt gondoltam egy darabig(10-15K játékos), de szerintem nem. Nehogy már 2000 körüli játékosszám probléma legyen...
Amióta össze lettek vonva a szerverek nekem 45 körüli a pingem, ami olyan 120+nak érződik. Én így nem is játszok. Csak felbosszant, hogy ilyen unfair f*s.
OW-ben is 58-60 a pingem. Tracerrel sokszor gáz már... Jobb volna, ha holland vagy német szervereket használnának a f*stos francia helyett... -
edgR
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Amazon host , kéremkaccsójjaki
-
frango13
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Jaja, jó látni, hogy még mindig ilyen hulladék az egész...
Ma felmentem lőni 1-2 körre. Instán f2f ellövöm az embert, hit/kill hang megvolt mégis én haltam meg utána. -
R3laX
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Nekem is 7-8 körül van, úgy hogy a medium text. kivételével minden low. Res scale 100%, 1080p.
-
ballazol
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
nekem 13Gigát eszik 1440p-ben high-on

-
R3laX
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Ja bocsi, látom kit, akkor duelben megy. Ettől függetlenül a 8GB lesz kevés. Mondom nekem 1080p ultrán vmi 13Gigát kajál be, 7.2GB videorammal együtt. Ilyenkor már megmegreccen, nem marad a rendszernek elég tartalék. Ez egy ilyen engine, felzabál mindent.
-
R3laX
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
8GB ramod lesz ott a ludas, főleg ha még single channelben is fut. Sztem ma már kell a 2x8GB dual channel RAM.
Szerk. : tedd lowra, úgy próbálj rá
-
R3laX
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Magas részletességgel 1080p-vel még a 8 giga vramot és 16 giga ramot is felzabálja. Lowon told, monitorozd mennyit zabál. Nekem a vega 56-tal simán beberöccen memóriahiány miatt high-ultrán. De itt alap a Low.
Szerk.: elején még ígérték a vulkan-t, nem értem miért nem tudják implementálni.
-
esfrost
tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Attól függetlenül, hogy nekem személy szerint nincs lag vagy akadás másnak még van, ez biztos. Reddit tele volt/van ilyen jellegű panaszokkal sajnos. Ez a motor továbbra is nagyon rossz, még annak ellenére is ezt mondom, hogy nekem nincs vele gond. Sajnos a többség panaszkodik rá, és joggal... Ez az engine soha nem lesz tökéletes, de sajnos szerintem még arra a szintre sem fog eljutni, hogy modnjuk 10 emberből 7 azt mondja, hogy nincs vele gondja.
Teljesen indokolatlanul nagy az erőforrásigénye. -
esfrost
tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Szerintem jó úton halad a játék. Egy csomó minden hiányzik belőle még mindig, de most legalább azt érezni, hogy törekvések is vannak arra, hogy minden, amit a community szeretne benne legyen. Itt van mindjárt a timelimit duel format PTS-en. Valahogy szépen bele kell implementálni a bajnokokat, hogy legyen értelme a létezésüknek és lesz egy izgalmas 1on1 módozat. On-line versenyek folyamatosan vannak, 1on1 és 2on2 is. Most volt két hete a magyar verseny Budapesten, év vége fele pedig lesz még egy magyar rendezésű, de már európai verseny, az Budapesten. Szinte minden hétvégén van valami online verseny, néha még hézköznap is. Érdemes őket követni. Bárki nevezhet ezekbe a versenyekbe. Kifejezetten kezdőknek is vannak versenyek. Nyílt bajnokság az összes szinte. Most a hétvégén pedig meg volt az első amerikai timelimit duel verseny. Marha jó volt szerintem. Izgalmas, több százan nézik, remek hangulat. Játszani is lehet szinte minden módot, vannak ellenfelek. Duel EU-n belül szerintem pörög, legalábbis amikor én kerestem ellenfelet akkor 1 pecen belül mindig talált (bár nagyon ritkán duelezek). DM/Unholy/TDM mindig van, 1 percen belül talál akármelyiket. Szerverek nekem stabilnak tűnnek, én nem tapasztalok lagot (csak a szokásos netcode probléma van még jelen néha). Én összességében már most elégedett vagyok a játékkal. A teljesítményéről továbbra sem tudok nagyon mit mondani. Nekem erős gépem van, így nincs gondom az FPS-el, vagy stutteringgel. 240fps konstans, minden módban, és nagyon folyékony az egész játékmenet. Nincs akadás, vagy lag. Hát itt tartunk most kb...
-
esfrost
tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
240hz-es monitorton játszom, stabil 240 fps mellett. 240 felett, mondjuk 300 fps körül screen tearing van.
144hz-es monitoron is játszottam, azon ugyan ez volt a helyzet. A monitor egész egyszeruen nem képes lépést tartani a frissítésénél több beérkező képkockával, ilyenkor jön a screen tearing, a monitor le van maradva a videókártyához képest. Megjeleníti a következő beérkező képkockát, csak a gond, hogy a korábbit még mindig mutatja, vagyis folyamatában mutatja, ilyenkor keletkezik a képernyőn látható vízszintes eltolás.
-
RoliHero
tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Akkor jobban utána kell olvasgatnom az egyes monitoroknak, hogy reálisabb képet kapjak
-
edgR
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Például itt, nagyon-nagyon alapos teszteket lehet olvasni, aki időmilliomos

-
dargelot
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Wow, megjelent a játék, észre sem vettem.

-
frango13
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
"performance update" már volt sok. Látjuk az eredményét.

-
5150
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Az én időmben lázadtunk az előző generáció ellen. Ma is ismerek olyan 17-20 éveseket, akik retro dolgokra vadásznak, pl. 30-40 éves oldchool billentyűzetekre, vinyl lemezekre, régi kiadványokra. Csak hát az arány nem mindegy. Amikor feljön quakezni egy-egy újdonsült gémer és kérdezget minket, hogy mit hogy állitson be, meg ilyeneket és kiderül, hogy huszonéves, már szinte boritékolható, hogy pár nap, esetleg hét után (ha nagyon "kitartó") dobja az egészet és sosem látjuk többé. Nem bántani akarom őket, nem azért mondom. De nekem úgy tűnik, ha bármilyen komolyabb ellenállással, kihivással találják szembe magukat vagy szó nélkül lelépnek, vagy rinyálnak kicsit és csak azután lépnek le. Sokuk csak ácsorog egy sarokban és onnan próbál leszedni akit lát magozóval, mintha lusta volna 2 lépést is tenni a pályán. Nekem ez igy fura. Ha fiatalok, ha nem. Amikor egy olyan képzeletbeli quakeről irtam, ami kellőképp modern a mai korszakhoz mérten, arra céloztam mi lett volna, ha carmackék ott folytatták volna a szériát, ahol a quake3 "abbamaradt", hogy akkor mára már tökélyre csiszolt sokadik verzióval nyomhatnánk és nem tört volna meg a vonal úgy, ahogy a valóságban megfeneklett annak idején a quake4-el. De carmack inkább rakéta fejlesztésbe ölte a cég pénzét, hanyagolta a quaket és kiadta a quake4-et bérmunkába. Miután pedig elfogyott a pénz, eladta az id-t zenimaxnak. Az eredményt ismerjük... Az eredeti id tagok leléptek, vagy kirúgták őket, carmack kapott egy irodát, ahonnan semmi lényeges dologba nem szólhatott bele, húzta pár évig igy, majd ő is elhagyta a hajót. Hátrahagyva ilyen syncerrorokat, spongekat, meg timeket.
-
dargelot
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Kimaxolni egy karit 100 kristály ha 0ról kezded. Ha seasononkénti 40 kristállyal számolunk akkor 8 hónap alatt meglehet a maxos karakter. (3 hónap 1 season kb) Elég siralmas nyögve-nyelős rendszer....

-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Magas képfrissítésű monitorok bőven ide tartoznak.
-
dargelot
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Attól, hogy egy negatív példát belinkelsz nem lesz igaz az, hogy csak TN való játékra. 144Hz mellett ott van az MSI Optix G27C2 és a Acer XZ321QU. Mindkettő VA paneles, s tökéletesek játékra is. Bár szerintem ezt a boncolgatást jobb lenne a "Milyen monitort" fórumban folytatni.
-
5150
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Mindig rámennek. Rakéta mágnes.
-
Vigilante
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Awken-en csak az utóbbi időkbe tudok csak nyerni, anno soha nem jött össze. Borzalom az a map 8 emberrel. Azt kell lesnem mindig, hogy a szokásos camp helyeken épp ki fog várakozni rám. Persze a dobbantóknál csak is lefojtott ugrások, mert tuti, hogy egyszerre 2 irányból fognak levadászni.

-
ballazol
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
tragédiák a kis pályák 8-an...

és a Corrupted-et mennyire szeretik... 5-ből 4-szer megszavazzák
-
Vigilante
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Instagib-et játszom, és igen leszoktam szedni nevető harmadiknak csomószor mind a 2 párbajozót is, de nem egy szaros lépcsősor mögül bujdokolva. Remélem átment.

-
esfrost
tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Van discordon pick-up szoba. Robit intezi a meccseket.
-
frango13
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Quake live, battlefield 4, de sztem a 3-ban bc2-ben is volt. Régebbi cod-ok. (Újakat nem tudom.) CS.
-
frango13
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
A normális játékok olyanok igen. Megjelenítik az összes elérhető frissítési frekit. Elég alap dolognak gondolom én ezt.
-
sto1911
veterán
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Szerintem eddig a low volt túl jó, azt rakták helyre.
Nekem ott a 16 GB RAM mellette, valóban, kisebb gépen lehet hozzá köze.
-
sto1911
veterán
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Nekem siman engedi ultrara, szinten 8GB VRAM, GTX2070.
-
Vigilante
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
-
Mikiller
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Oké, megnézem.
-
D4v3
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Előtte 100-as digi volt valami olcsó TP-Link routerrel, de azzal sem volt sosem lag problémám.
-
Vigilante
őstag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Nekem is gigabites DIGI-van, várom szeretettel, hogy mire jutottál, mert nekem átlagosan meccsenként legalább 1x mostanság jön egy embertelen nagy lagg, és azon akpom magam, hogy vagy lezuhantam a pályáról, vagy miközben visszahúz a régebbi pozíciómra ez a szar, közbe tuti telibe vernek. (Instagib, szal elég 1 lövés ugye. :/) Érdekes az FPS most a legtöbb helyen 200 FPS minimum, de vannak mapok ahol a 240-et is tartja végig!

-
R3laX
addikt
válasz
Aprósólyom
üzenetére
-
frango13
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
A botok csalnak. Nem is kicsit. Amiket leírsz azért vannak inkább. De, ha felmész playerek ellen játszani, akkor is hasonlókat tapasztalhatsz. Nekem is rengeteg az egy meccsen a fal mögötti hit, az eltűnő lövés, az akadás, lag földhözvágás, nem nyomok semmit , de a karakter mégis ide-oda mocorog. Lehetne hosszasan sorolni...De streameket nézve valakinek meg gyönyörűen fut...Sőt ugyan abban a meccsben én lagolok, akadok, egyszerűen játszhatatlan az egész, de a másiknak meg 0 problémája. De van, amikor meg tök jó minden nekem is. Nagyon nagyon változó az egész. És ez a legbosszantóbb. Akkor inkább legyen mindig s*ar és akkor hagyom a pic*ába az egészet, de nem, néha jókat lehet játszani.
-
frango13
aktív tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Én azt mondom ehhez a játékhoz a minimum egy 1060. Nekem 960-nal elég gyászos fps értékeket produkál...
Nagyon jól látod. A szinkron a leggázabb. Én is emiatt "sírok" állandóan, mert nagyon bosszantó. Én úgy vettem észre, hogy visor hitboxával vannak nagy gondok. Rémálom rá lőni. Athena is necces szerintem. Ranger se 100-as.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Battlefield 6
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Yettel topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kicsit az Apex Legends-re jobban ráfekszem addig is.
.
Én még mindig bizakodó vagyok. Raisy vs Rapha döntöt több mint 5000 nézték. Ennyien még nem nézték ahogy én látom.
Nem tudtam, hogy az egyetértés, vagy beleegyezés "lealacsonyodásnak" számit újabban, a másfél órát nem tudom honnan vetted, ilyesmit nem irtam, ahhoz viszont szerintem jogom van, hogy egy teljesen érdektelen vitába ne menjek bele. Mert ugye csak úgy ide lökted, hogy "küldj egy forrást és átnyálazom". Az, hogy ráérek e (kurvára nem) mert épp füdrőkádat javitottam 2 video szerkesztés, renderelés közben, azután rohannom kellett 35km-el arrébb csak aznap, a kutyát nem érdekli ezért sem irtam be, vagy részleteztem. Ahogyan az sem hogy egyáltalán érdekel e a téma annyira, hogy visszanézzem másfél éve mit nyilatkozott 50 percben, az általad (ismerőseid) által vitatott megtérülési dologgal kapcsolatban az egyik illetékes hőerőgépész mérnök főfejes, aki részt vett az "első" erőmű tervezésében, épitésében. Vagyis tipikusan az az eset, hogy se ide a fórumba nem vág, se időm nincs visszakeresni, viszont ha nem teszem, nem linkelem a "forrásokat" hülye vagyok. Ha meg nekiállok "átnyálazni" hogy "átnyálazhasd" megáll az élet. Hát én azt választottam, hogy szarom le az egészet, inkább megyek a dolgomra, ahogy eredetileg is akartam, igy egyszerűbbnek tűnt egyetérteni vitázás helyett. Ha ez téged ennyire megsértett, ha szerinted a hozzászólásom ennyire low level, szinten aluli, fórumhoz méltatlan stilusú és érdemtelen, akkor bocsánat! Nekem erre nincs szükségem hogy virtuális térben ismeretlen kioktató figurákkal vergődjek baromságokon, felbasszanak netes okoskodó, ráérőbajnokok, úgyhogy létpem is innen a faszomba, úgyis halott az egész, meg a game is.
OW-ben is 58-60 a pingem. Tracerrel sokszor gáz már... Jobb volna, ha holland vagy német szervereket használnának a f*stos francia helyett...