Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gratzner
tag
válasz
cousin333
üzenetére
Ez tényleg megy
Mármint nálam is. De kissé megtört, hogy ekkora balek vagyok, hogy ezen agyalok másfél napja, hogy miért nem futtatja azt a rohadék függvényt nekem, mikor állítólag kellene
Itt rendesen megmutatkozott most, hogy épp áttérőben vagyok Linuxra, mert pár hét használat után még nem volt evidens, hogy ez most az OS vagy a terminálban való python használatának a hibája.
Na de már ezt is tudom.
Köszi még egyszer az energy-t
és a türelmet.
Még szerintem jövök majd...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Fotó állvány eladó
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mármint nálam is. De kissé megtört, hogy ekkora balek vagyok, hogy ezen agyalok másfél napja, hogy miért nem futtatja azt a rohadék függvényt nekem, mikor állítólag kellene
Itt rendesen megmutatkozott most, hogy épp áttérőben vagyok Linuxra, mert pár hét használat után még nem volt evidens, hogy ez most az OS vagy a terminálban való python használatának a hibája.