Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Minigép vagy NAS? Mindkettő!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Szoveges listak, odaig jutottam, hogy lemasoltam oket, a szovegeket A-W betukkel helyettesitettem, mert csak 24 fele elem van a 15 listaban.
Raadasul minden listaban csak egyszer szerepelnek az elemek, es abc szerint sorbarendeztem oket.Ugy tunik, a listak egy resze egymasnak reszei, de vannak kulonbsegek, es legalabb ot teljesen fuggetlen van.
A sorbarendezest ugy kell vegezni, hogy a legnagyobb elemet tartalmazonal megkeresni, melyek a reszlistai, es azokat sorrendbe rendezni, majd megnezni, hany fuggetlen lista van, es azoknal is reszlistakat keresni.
Azt nem tudom, hogy ciklusban ez megoldhato, vagy inkabb kapcsolatok szerinti munkalistakat kellene letrehozni, es ott tarolni, hogy hol tart a feldolgozas.
Ket napja bujom a webet, de ilyen mintaprogramot eddig nem talaltam, csak olyanokat, amik listakon beluli elemeket keresgelnek es/vagy modositanak.
Itt valahogy a komplett listakat kellene kezelni, ahol lehet, hierarchikusan.Azon vacilalok, talan jo lenne tablazatban az egeszet megjeleniteni es akkor ranezesre lathatom, melyek a legnagyobb elemszamu, egymastol fuggetlen listak, es akkor mar van egy tampontom, hogy minimum hanyfele csoportositas lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest