Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotya7895
csendes tag
Sziasztok!
Én is most ismerkedek a python nyelvel és nagyon kezdő vagyok ugyanis még a program sincs meg amivel tudnák szerkeszteni a nyelvet, és abban a programban konkréten mit lehet csinálni? Játékot vagy programot vagy weboldalt lehet vele szerkeszteni?
És hol kezdjem a tanulást? valami könyvet tudtok ajánlani? én ugyanis már nézztem az előttem hozzászóltakat és ott is volt egy pár könyv meg doksik meg minden de ezeket rágjam át?
és utána kezdjek programozni? Ti hol kezdtétek? könyvet olvastatok először és utána programoztatok? Remélem minden kérdésre választ fogok majd kapni 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Autós topik
- Napelem
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és utána kezdjek programozni? Ti hol kezdtétek? könyvet olvastatok először és utána programoztatok? Remélem minden kérdésre választ fogok majd kapni