Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
RangerFox #4267 üzenetére
Igen, egy bizonyos pont után nem lesz többet ott a csillogó pont, ami a nyitható ajtót vagy húzható kart jelzi. De ugyanúgy működik a dolog, csak nem könnyíti meg a helyzetet a játék azzal, hogy jelzi is. Szóval állj a kar mellé, és érintsd meg a hátsó tapipadot...
De azon is gondolkodom, hogy lehet hogy kihagytál valamit. Atlasnak előbb fel kell állni, és csak aztán tudja majd eldobni a golyót...
A trófeák ügyében nem tudok nyilatkozni, mert nem néztem végig, hogy mikor kéne kapnom. Az az egy tűnt fel, hogy volt egy olyan rész, amikor a föld alá kellett lecsúszni egy kötélen, és kis területen baromi gyorsan kellett lekaszálni baromi sok ellenfelet, mielőtt összenyom a fal. Na ott 240 hit fölött is volt a számláló, és se a 100-as, se a 200-as trófeát nem adta be. Szóval valószínűleg van valami gikszer... Én egy kevéssel vagyok előtted a sztoriban, és eddig összesen 7 trófeát kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest