Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kevepapa
aktív tag
sziasztok!
gyorsan kellene döntenem, ezért nincs időm átnyálazni a topicot, pedig tuti leírtátok már vagy ezerszer a választ.
Kérdésem: Usaból hoznának nekem olcsón ps3 slimet. nyilván ntsc, meg usa szabvány téppal/dugóval. Utóbbi gondolom egy sima konverterrel megoldható, de az ntsc szabvány mekkora gubancokat okozna?
Érdemes egyáltalán ehozatni?
előre is köszi a választ!
-
kevepapa
aktív tag
Hú ez tényleg gyors volt köszi. Blurayt nem terveztem egyébként sem nézni, piszokdrága sajnos.
Akkor rendelem, köszi![ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Konzolt szeretnék venni. Igaz h a pcmhez anno vettem két xbox controllert, de mégis a ps3 ra esett a választásom, mert fáj a fogam az uncharted játékokra, nameg a last of usra. Ezeken kívül a Red Dead Redemptiont, a GTA V-öt, és persze a FIFA 14-et nyomnám, bár az időm sajnos a meló miatt már rendkívül szűkös.
Kérdés:
Újonnan 500 gigás superslimet, 1 db kontrolerrel 65K-ért, (ehhez persze még venni kellene még egy kart)
vagy használtat?
Én nyitott vagyok a használtra is, csak az ugye mindig zsákbamacska (nem purcan e ki két hét után, stb)....
Mennyi a reális ára egy használt péesháromnak?Ti mit tanácsoltok?
Előre is köszi a választ, remélem még nem unjátok az ehhez hasonló kérdéseket...
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Ha veszek egy három hónapos használt PS3-at (blokk megvan), akkor ugye jól tudom, hogy a blokk ellenében a bolt ahol vásárolva lett eredetileg ad egyszer 1 év jótállást ÉS ezen felül még van +1 év SONY gyártói garancia, tehát összesen 2 év gari van a psekre (amiből 2014 júliusi vásárlás esetén maradt még circa 1 év 10 hónap).
Előre is köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Abban bízva, hogy az árak ennél lejjebb már nem fognak menni, vásároltam végre én is egy PS3-at.
Kérdésem, hogy mik azok a játékok, amik must-play kategória. Világ életemben (több mint 20 éve) PC-s voltam (576 KByte vs Konzol war rulez). A gyerek még kicsi, egyelőre csak én játszanék.Az alábbiakat biztosan be akarom szerezni:
GTA V
The Last of Us
Uncharted trilógia
Infamous I/II
Red Dead Redemption
Watchdogs
Rayman Legends
Journey
Flower
Oddworld
Metal Gear Solid IV
Gran Turismo 6Ezeken kívül szerintetek melyek azok amiről semmiképpen nem szabad lemaradni? (persze a napi másfél-kétóra játékidő mellett valszeg ezekre se lesz időm) Hiába, elmúlt a fiatalság.
-
kevepapa
aktív tag
Friss PS3 tulajként alig vártam h végigtoljam az Uncharted játékokat, de az első rész eddig kicsit csalódás. Túl sok a fight, idegesítően sok a felbukkano ellenség, a platform részeket meg azért az assassins creed 2-3-4 bőven veri. A hangulatra és a látványra nincs panaszom, sőt összességében is jó a stuff, csak többet vártam... A 2.-3. rész milyen az elsőhöz képest?
-
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka, hogy nem tudok rákapcsolódni a PS3-al a UPC routerre?
Megtalálja az SSID kapcsolatot,továbblépek kéri a WPA kulcsot, beírom, majd kidob egy hibaüzenetet hogy "A connetion to the access point could not be estabished.
Check the security settings for the wireless LAN"Mit tehetnék?
-
kevepapa
aktív tag
Most hogy végre online a gép, felmerült egy kérdés:
A demo-k nem jelentenek kockázatot? Könnyű őket letörölni utólag?
Anno pc-re szinte tilos volt demo-t telepíteni, annyira beleette magát rendszerfájlokba, idővel totál lelassítva a gépet...
-
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonyra szerintem beújítok egy Move-ot.
Kérdezném, hogy milyen kontentot érdemes move-val tolni?
Olvasom a Sorcery nevű cuccot, a Sports Champions 2-t, nagy címek közül meg az Infamous 2-t, Killzone 3-at...
Szerintetek? Tapasztalatok? Navi bot is kell, vagy csak a fagyi meg a kamera?
MÁS:
A PS plus előfizetéssel le lehet tölteni a PS Plus játékokat és utána az előfizu lejárta után is lehet tolni a gammákat, vagy csak "online" az előfizetés ideje alatt?
Előre is köszi a válaszokat!
-
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Jól sejtem hogy a move navi botja csak kényelmi szempontokat szolgál, de egyébként a dualshock analóg karját is használhatom "mozgásra" továbbra is?
Azért két bot az már 12 ropi, bevallom sokallom, pedig a Portal 2 In Motion local co-op módjára fáj a fogam!
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
http://m.ign.com/wikis/black-friday-cyber-monday/Best_Cyber_Monday_Game_Deals_2014
Odaát, 400 dodo volt egy PS4 GTA 5-tel és Last of Us Remastereddel...
(és 330$ az xbox one assassins creed unityvel+black flaggel+egy tetszőlegesen választott játékkal)
Elképesztő. Hol vagyunk mi ettől?
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
Hahó!
Ha beszerezném a Portal 2 lemezt, hogy a viharba tudom "rátenni" az in motion dlc-t, hogy a move támogatva legyen? A magyar storeban nemigen találom, lehetséges ez? Mit tehetnék urak?
-
kevepapa
aktív tag
Ha már regeltem magyar ps store-ra, hogyan tudok uk vagy us store-ra regelni?
Magyar bankkártyát elfogad, vagy paypal és társaival tudnék operálni?Pls help! Ezer hála!!!!
-
kevepapa
aktív tag
Én a GTA IV packkal szemezek, pcn ugyan vegigtoltam de ennyi pénzért... (1990 HUF)
A max payne 3al ugyanígy vagyok...
Amit viszont egész biztos h megveszek az a wipeout hd game pack a uk store - bol!!
-
kevepapa
aktív tag
válasz nokia párti #59208 üzenetére
GTA V höz képest milyen a framerate?
-
kevepapa
aktív tag
válasz nokia párti #59210 üzenetére
Köszi, akkor elengedem.
Más: Infamous 2 mennyire kötelező? Az első résszel sem játszottam...
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
Urak, a uk store wallet-et, magyar, dombornyomott mastercard-dal fel lehet tölteni?
Csak azért kérdezem, és nem próbálom, nehogy eltűnjön a pénz valahol a virtuális térben... -
kevepapa
aktív tag
Rettenetesen csábítóak az anniversary akciók, csak az zavar, hogy nem lemezen,tokban, fizikai formában kapom meg a cuccokat...
Ha már fizetek a játékért jó ha kézbe vehetem, kinyithatom, feltehetem a polcra, stb.
Ezért szerintem nem csábulok el és csak a wipeout packot veszem meg...
-
kevepapa
aktív tag
válasz Sirandrish #59397 üzenetére
Hogy? Hol? Miért?
-
kevepapa
aktív tag
válasz Doma88 #59199 üzenetére
"A PayPal-os Transaction History-nál az van írva a Status-hoz, hogy Cancelled illetve a PSN-es Transaction History-nál meg sem jelent az utalás, de a kártyámra nem került vissza a pénz. Mindegy, várok vele holnapig aztán ha nem kapom vissza akkor írok a PayPal-nak mert a Sony nem tudott segíteni, hiába megadtam a Transaction ID-t, mivel Cancelled a PayPal rendszerében, ezért Ők meg sem kapták a pénzt"
Na, ugyanígy jártam!
Megpróbáltam paypallal feltölteni a uk store wallet-omat és a pénzt levonta a paypal a kártyámról, a walletben viszont az jelent meg h "Your transaction was unsuccessful."
A paypalnél pedig cancelled a státusza.
Mit tegyek?
Remélem visszajön a pénzem?
Hogy a viharba fogok így uk store ból vásárolni? Ti hogy csináljátok? -
kevepapa
aktív tag
válasz kevepapa #59413 üzenetére
Hahó! Az alábbiakra valaki esetleg tud vmi okosságot?
Megpróbáltam paypallal feltölteni a uk store wallet-omat és a pénzt levonta a paypal a kártyámról, a walletben viszont az jelent meg h "Your transaction was unsuccessful."
A paypalnél pedig cancelled a státusza.
Mit tegyek?
Remélem visszajön a pénzem?
Hogy a viharba fogok így uk store ból vásárolni? Ti hogy csináljátok??? -
kevepapa
aktív tag
válasz meoindil #59558 üzenetére
Hát, én elég sokat vásárolok neten, internetes fogadást, pókert is űzök, de a magyar storeban sem tudtam bankkártyával fizetni, hibát írt ki, pedig a teszt levonás megtörtént (0.10 font), de utána hibát jelez...
Kénytelen leszek feltöltőkártyával operálni.
Livekodok.com oldalról mik a vélemények? Megbízhatóak?(Kéne ugyanis a PES akciósan, és a fránya wipeout is...)
-
kevepapa
aktív tag
Na, tegnap este kicsit tesztelgettem a pes 2015 öt és hát teljesen lehidaltam. Igaz, hogy nálam a 14es, 15os FiFA kimaradt, de a 13al rengeteget játszottam, versenyen is voltam.
Na, az SEHOL sincs az új PES hez képest!
Sokkal közelebb áll a valósághoz mint a fifa, a kényszerítőzés, az üres területre befutás, a passzok egészen más dimenzióban vannak mint a fifaban. Aki lenyeli a liszenszhiányokat és a jóval gyengébb kommentátort az nagyon nagyon boldog lesz az új PES-sel!
-
kevepapa
aktív tag
És uc2 vagy uc3 multi a jobb? Nekem singleben a 3.resz jött be a legjobban, a 2. ban (és különösen az 1-ben) túl sok volt az akció és kevés a platform/fejtörő rész.
És a Red Dead Redemption multija milyen?
-
kevepapa
aktív tag
válasz #58000384 #59891 üzenetére
Szerintem szuper, pcn valóban jobban volt optimalizalva mint az alap GTA IV, psrol nem tudok nyilatkozni.
Benne van az egész térkép és mindkét sztori durvajó, a Ballad of Gay Tony szerintem még az alapjatekot is veri, óriási császárok vagyunk benne, rengeteg nőt meg lehet húzni
Én sokkal többet játszottam a BoGT val mint az alap GTA IV-el, a motoros sztori már kevésbé jó de szerintem egyszer azt is érdemes végigpörgetni, főleg ha szereted a Sons of Anarchy-t!
-
kevepapa
aktív tag
Alien rajongóként csábító, de azt olvastam több kritikában is, hogy hamar unalomba fullad a játék. Az avsp2 óta képtelenek jó játékot csinálni a témában
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
Viszont meghozta a futár a journey collector's editiont, benne a flowerrel és a flow-val, remélem tényleg akkora élmény lesz mint ahogy mindenkitől hallom, bár fogalmam sincs mik ezek, de annyira jókat olvastam róla, hogy muszáj voltam megvenni, hogy átélhessem én is...
-
kevepapa
aktív tag
-
kevepapa
aktív tag
válasz fausto #62537 üzenetére
Sziasztok!
Tudna valaki adni egy gyors összefoglalót, hogy a ma este lejáró januári akciók közül mi az amit semmiképpen sem szabadna kihagyni? Tegnap este megvettem a Mass Effect 2-t (eddig kimaradt, az első részét pcn anno végigtoltam), de nem tudom, hogy mi az ami még musthave kategória, jó áron.
Előre is köszi!
-
kevepapa
aktív tag
Még soha nem játszottam egy MGS játékkal sem.
Érdemes megvenni a Ground Zeroest 1500 pénzért?
Egyébként köszi a tippeket Sirandrish, még a Walking Dead season pass-szal szemezek...
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
Sziasztok!
Ugyebár akciós a MGS4. Na most én soha életemben nem játszottam egy db mgs játékkal sem. Érdemes elkezdeni? És ha igen, a negyedik résszel? Grafika nem lesz kiabrandito az Uncharted játékok, a RdR meg a GTA5 után?
Vagy inkább a Ground Zeroest szedjem le? MGS veteránok segítsetek! -
kevepapa
aktív tag
Urak, a Deus Ex Human Revolution director's cut-ot érdemes beszerezni? Ha igen, most kellene az akcióban, 4 fontért. Mivel alig van időm játszani, tényleg csak a legjobbakra akarok időt szánni... (hosszas mérlegelés után beruháztam pl a mgs legacy collection-be, még a heavy rainre és a TLoU-ra fáj a fogam).
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
Nem haladok a játékokkal, de mókusként igyekszek betárazni Megvan a mass effect 2, a walking dead, a metal gear solid legacy, és most újabb dilemma.
Szóval. Szerintetek megér 15 fontot a watch dogs deluxe edition?
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
válasz james001 #64457 üzenetére
AC II szerintem az utóbbi 20 év egyik legjobb játéka.
Fantasztikus estéket töltöttem el vele anno, és egyébként sem a brotherhoodnál, sem a revelationsnél nem tudtam megunni a kort és Ezzio karakterét. Az AC III sztm gyengus lett és baromi unalmas, a Black Flag viszont teljesen korrekt, szórakoztató és gyönyörű, a SeaDogs óta a legjobb tps kalózos móka. (Sid Meier's Pirates mond azért valakinek valamit? )A Unity-hez már kevés a pcm, de állítólag nem veszítek sokat, noha a kor nagyon érdekelne...
A Rogue szerintetek hol áll a rangsorban?
AC II > Revelations > Brotherhood > Black Flag > AC III > AC I
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
válasz perge666 #64486 üzenetére
Ha már Max Payne: az első és második rész szintén a top játékélményeim között van. Az első óriásit ütött anno (az a new yorki hóvihar), a második rész pedig még kiforrottabb fizikával, fantasztikus noir hangulattal rukkolt elő. A három sem volt rossz pcn, de nekem már nem jött át a klasszikus hangulat.
[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
Gyerekek baj van! Elkezdtem a Metal Gear Solid játékokat a 2. Résszel (sons of liberty). Baromi jó a körítés, a rendezés, a zene, de a játékmenet számomra siralmas. Imádom a lopakodós témát (minden splinter cell részt kivittem) de ez az irányítás hajmeresztő. Lehet csak én vagyok ennyire béna, de állandóan kijon a karakterem a fal mögül, baromi szar a célzás, nem lehet ugrani, stb. Én biztos vagyok benne hogy óriási ütős cucc volt ez 2001 ben mert a körítés mai napig megállja a helyét. De az irányítás és kamerakezelés mai mércével szerintem tragédia. Most attól rettegek hogy a harmadik, negyedik résszel ugyanez lesz és kenhetem a hajamba a 8 ropiert megvasarolt legacy collectiont...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hálózatokról alaposan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó Újszerű PS5 SLIM 1TB Digital // Doboz- 1 Kontroller-Összes tart // 2 év garancia
- Eladó PlayStation VR szett (PSVR1 + PS kamera v2 + 2 darab Move controller + PS5 adapter)
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 Slim! 2024.08.28.-án vásárolt! Garanciás!
- Eladó lemez meghajtós PlayStation 5 (Garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest