Megújult a Dell XPS One

Gyakorlatilag egy évvel ezelőtt startolt az első Dell XPS One rendszer, melyről mi is beszámoltunk. A különleges gépezetben a vállalat a monitorral egy házba építette a PC komponenseket. Az informatikában azonban meglehetősen hamar elavul egy konfiguráció, így nem meglepő, hogy a cég felújította a rendszerét.

Az új gépezet az eredeti 20 colos monitorral rendelkező modellhez képest már 24 hüvelykes kijelzővel büszkélkedhet, melynek natív felbontása 1920x1080 képpont. A rendszer egyéb komponenseit is kicserélték. Az új termékben már egy 2,33 GHz-es Intel Core 2 Quad dolgozik összesen 4 GB memória társaságában. A grafikáról egy Intel GMA X4500HD integrált grafikus processzor gondoskodik, míg a hangokért egy SoundBlaster Audigy HD hangkártya felel. Alapfelszereltség esetén a konfigurációt 320 GB-os SATA merevlemezzel és DVD-íróval szállítják. Opciós lehetőségként a grafikus vezérlőt NVIDIA GeForce 9600 GT-re, a merevlemezt 750 GB-osra, míg a DVD-írót Blu-Ray-olvasóra vagy íróra lehet cserélni.

Az új Dell XPS One legolcsóbb változatát, melyen előtelepített Windows Vista Home Premium SP1 operációs rendszer található, 1699 dolláros ajánlott fogyasztói áron lehet beszerezni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés