Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dante3
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #997 üzenetére
Ratchedet megvetted már?
-
pyrannha
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #997 üzenetére
Köszi, itt még nem néztem.
A Folklore demót pedig elkezdem tölteni. -
pyrannha
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #994 üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
Akkor szerintem kezdem a Heavenly Sword-el, aztán elkezdek GoW-ozni. A Pro Street-nél pont attól tartottam, hogy egy idő után unalmas lesz.
A Folklore-t meg tegnap néztem és képek alapján nagyon megtetszett, de mivel eddig nem találkoztam a nevével, ezért nem is nagyon néztem utána. De akkor lehet hogy mégis utána olvasok. A Ratchet & Clank már úton van Angliából, csak gondoltam nem ártana mellé valami más is.bwoay: Szivem szerint én is GoW-oznék, csak elég körülményes beszerezni őket itthon. Elég sok helyen kerestem, de nem sok sikerrel.
-
bwoay
nagyúr
válasz
pyrannha #993 üzenetére
ezek közül a God of War részek olyan magas színvonalat képviselnek,
mind történet, mind kivitelezés ill. játékmenet szempontjából,
hogy nem is említeném egy napon a többivel,
hibába PS3-as címek...
ha jót akarsz magadnak, mindenképpen szerezd be őket,
esetleg utána a HS-t, de az csak időtöltő a 3-ig GoW-igpfff... most nézem, Alvin is hasonló véleményen van
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
pyrannha #993 üzenetére
Conan nekem is tervbe van véve, Heavenly Sword szerintem kihagyhatatlan név, legyen bármilyen rövid és nehéz (a vége). God of war 1-2 alap, szóval én mindenképpen a lista elejére tenném őket (amennyiben nem 40 GB-os PS3-mad van). Pro Street nem rossz, csak egy idő után unalmassá válik (PC-n játszottam vele ~40%-ig), ellenben jó hosszú. Kontrollerrel sokkal kellemesebb irányítani, mint billentyűzettel. Én még feltétlenül ajánlom a Ratchet & Clank Future-t is!
Esetleg ha nagy RPG rajongó vagy, akkor a Folklore is ajánlott mű. Ha a verekedős játékokat szereted, akkor ott a Virtua Fighter 5, ha a sportjátékokat, akkor ott a PES2008 vagy a Virtua Tennis 3. Ha a hatalomkártyák világa nem áll tőled távol, akkor ajánlott az egyszerűségével hódító Eye Of Judgement, most jelent meg hozzá ráadásul egy csomó kiegészítő pakli. Ha szereted a TPS-eket, akkor Stranglehold vagy a NInja Gaiden nem rossz választás, FPS-ek közül Call Of Duty 4 szintén alap
-
pyrannha
senior tag
A segítségetekre lenne szükségem, egy nagyon kényes témában.
Nem tudok dönteni, hogy milyen játékot vegyek.
Eddig az Uncharted, Motorstorm, Resistance és a The Godfather volt amit végigtoltam, és azzal a szörnyű ténnyel kellett szembesülnöm, hogy elfogytak a játékaim.
Amiket kinéztem: Conan, Heavenly Sword, NFS Pro Street és a God of War 1-2.
Demó alapján a Conan fogott meg a legjobban, ellenben a HS-t eddig mindenki dicsérte, de nekem a demó alapján nem tetszett. Ezzel viszont az a baj, hogy lehet, hogy teljes verzióban pont fordítva lenne és a HS sokkal jobban tetszene, csak épp a demó volt számomra gagyi. A Pro Street csak azért lenne ideális számomra, mert a GT demót már unom, és azon kívűl csak a Pro Street tetszik igazán autós játékok közül.
A GoW 1-2 tudom, hogy nem PS3-mas játék, de régi nagy kedvenceim és szeretném végre végig játszani őket. A GoW 3 is "nemsokára jön" PS3-ra, úgyhogy ez is egy plusz pont a GoW 1-2 mellett.Tudom, hogy a Pro Street nem illik a többi közé kategóriáját tekintve, de nekem nagyon tetszik.
Ti melyiket vennétek és miért? Melyik a legjobb szerintetek a felsoroltak közül?
-
Mazsul
tag
Nem fut rajta.
-
Mazsul
tag
A webes messenger sem fut rajta?
Várom a FragFX tapasztalatokat.
bwoay: Én sem vágom, hogy miért vagom, hogy miért csak az egyik patkány vevőjét ismeri fel, de ez tény, hogy nem megy. -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
kzsolti007 #989 üzenetére
Nem lehet, csak ha telepítesz rá egy Linuxot (igaz ekkor a képességek tárháza igencsak kibűvül), viszont ehhez két részre kell osztani a vinyót, ami nem annyira jó buli, hiszen a 40 GB is éppenhogy elég a sok demóra, a játék cache-ekre és a videókra. HA az ismerőseid között van PS3 tulaj, akkor videokommunikációt tudsz velük létesíteni, ha van mikrofonos és/vagy webkamerád.
-
kzsolti007
csendes tag
Még 1 kérdésem lenne, bár lehet, h hülyeség:
Azt tudom, h lehet a Ps3-al netezni, de MSN-t lehet használni rajta?Köszi
-
cerberushu
csendes tag
válasz
megsemmisito #982 üzenetére
Tegnap postázták nekem a FragFX-et talán keddre megkapom, a GameShop.at-n vettem szállítással együtt 69.80 eurot fizettem, remélem beválik, főleg a COD4-en a célzásoknál.
Majd beszámolok a tapasztalataimról! -
Alvin_ti4200
félisten
-
szasanyi
félisten
Az biztos... még senki sem mondta, hogy nem volt jó.
Gönyörű képe van HD LCD-n, bár nekem a Resistance is tetszik. Sajátos színvilág, feeling, és őrült jó gyilkolászás.
De mikor megláttam az Unchartedet... na, akkor leesett az állam. Igaz, még nem volt szerencsém a CoD4 és az UT III gamekhez, állítólag azok sem akár hogyan néznek ki. -
Gebriel
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #978 üzenetére
Updatelt.Baró kis játék
-
bwoay
nagyúr
hmmm... ezt nem vágom.
Nem lenne szabad, hogy jelentősége legyen,
elvégre a gép nem lát túl a rádióegységen.
Az a billentyűzet, az egér, meg a rádióvevő dolga,
hogy miként kommunikálnak egymással,
a gép felől (természetesen drv nélkül) hagyományos USB billentyűzetnek/egérnek
kellene látszódnia.a BT-st viszont gondolom vevő nélkül képes kezelni.
-
megsemmisito
tag
válasz
kzsolti007 #975 üzenetére
bllentyüt és egeret a böngészöben érdemes használni,föleg a billentyü a megváltás, írtó rossz a kontrollerrel irkálni. Van viszont egy FRAGFX nevü egér és egy ¨fél kontroller¨ páros amit állítólag minden játék támogat. Egyenlöre még Magyar országon nem valószínü,hogy lehet kapni. Mondjuk megoldhatnák,hogy hagyományos bill+egeret támogassanak a játékok mint az UT3 esetében és jobb is lenne mint ez a fragfx. reméllem jól írtam a nevét
-
Mazsul
tag
-
Alvin_ti4200
félisten
-
bwoay
nagyúr
válasz
megsemmisito #972 üzenetére
lejött, baró! hát nem egyszerű megtanulni a SIXAXIS-os irányítást...
-
Gebriel
veterán
Heavenly Sword begyüjtve
-
bwoay
nagyúr
válasz
kzsolti007 #975 üzenetére
az írott DVD-ket már a PS2 is vitte (természetesen nem a chipeltekre gondolok).
tudtommal működik vele az USB-s egér, hogy rádiós, vagy sem,
az ilyen szempontból teljesen mindegy.
viszont stratégiai játékról nemigen tudok
Szerintem a 60 GB-os jobb vétel, HA
1. akarsz PS2-es játékokkal játszani, mert a 40-es nem tudja lejátszani őket
2. számít a 20 GB plusz
3. hasznát vennéd a kártyaolvasóknak (én nem)
4. néha jól jönne kettővel több USB port (a 60-ason 4 van)
5. nem zavar, hogy a 60 GB-os jobban melegszik
(még 90 nm-es Cell processzor van benne) -
kzsolti007
csendes tag
Sziasztok!
Most állok Ps3 vásárlás előtt. Már nagyon várom...
Azt szeretném kérdezni tőletek, h a Ps3 lejátszik írott DVD filmeket, vagy abból is csak eredetiket?
A második kérdésem az, h működik vele a hagyományos USB-s rádiós egér és billentyűzet és lehet ezzel játszani a stratégiai játékokat?3. Melyik éri meg jobban. a 40 gigás v 60 gigás? (A pénz megvan a 60 Gigásra, csak tud-e annyival többet, amennyivel drágább.)
Előre is köszi a választ!
-
bwoay
nagyúr
válasz
megsemmisito #972 üzenetére
bazki, áááá!
én ott nem találtam, illetve ha igen,
akkor meg azért nem szedtem le, mert arra gondoltam, hogy ugyanaz.
már nézem is, köszi, bari -
bwoay
nagyúr
válasz
megsemmisito #969 üzenetére
hol van Kai demo???
-
Mazsul
tag
Hát passz. Sztem a második. Kötélen futkostam az elején.
-
Mazsul
tag
Hamarabb irtam, mint megnéztem.
Lehet zenét rakni.
-
Mazsul
tag
HS demót most szedtem le. Nem rossz nem rossz.
A Win gomb meg jópont, hogy ki lehet menni XMB-be. Zenét lehet közbe benyomni? Nem lövi le a böngészőt?Mer ha megy zene, elindítom a böngészőt, akkor megáll a zene.
De viszont rájöttem egy trükkre. Megy a zene, és ha az information board-ot megnyitom, majd onnan lépek fel a böngészőre, a muzsika tovább szól. -
megsemmisito
tag
Jé! A billentyüzet windows billentyuje megfelel a kontrolleren lévö PS gombnak (elö lehet hívni böngészöben az XMB-t).
-
bwoay
nagyúr
válasz
megsemmisito #963 üzenetére
akkor asszem most már ideje lenne beszerezni a játékot
-
megsemmisito
tag
Az Uncharted demó nekem is tetszett amióta leszedtem kb.3hete legalább 20-25ször végigtoltam kb.15ször hardon.
-
megsemmisito
tag
válasz
Devastator #960 üzenetére
Helló! Nekem nincs vele semmi problémám és nem is hallottam problémákról leszámítva,hogy a kontroller ravaszai L2-R2 kicsit kényelmetlenek. Adnak scartos kábelt.
-
Devastator
tag
Hy. A PS3-nak van valami problémája? Olyan mint pl.: az xbox 360nál a 3led vagy hasonló? Jah, és gyárilag adnak hozzá olyan kábel, amivel összetudom kötni az én régebbi gyártmányú Scart-os tv-mel?
-
Mazsul
tag
Angol Store-on vagyok fent. Akkor azt mondod, hogy USA és japánra regeljek?
-
megsemmisito
tag
Melyik Storera vagy beregelve? Szerintem az Angliaira mindenképp érdemes,de nekem van még USA és Japán is. Más a tartalom a különbözö Store-okon. Az USA és Japán Store-os demók vagy egész játékokkal lehet probléma, az ottani NTSC szabvány miatt, nekem néhány demó fekete-fehérben ment. Ha regisztrálsz külföldi Storera ottani lakcímet kell megadni. Google-vel lehet találni valami hotel címet beírsz vagy mit tudom én.
-
Mazsul
tag
válasz
megsemmisito #952 üzenetére
Szeva. Látom te is SK-ból vagy. Pontosan hol lax? Én Komáromban.
Érdemes a más kontinenseknek szóló PS Store-ba beregelni? Vannak más cuccok ott? és működnek az onnan letöltöss stuff-ok? -
megsemmisito
tag
Valaki tudja mit jelent az XMB-ben a friends listán ha valakinek a neve mellett sárga kör van, fehér mutatókkal, olyan mint egy óra ???
-
Mazsul
tag
melyiket ajánlod?
-
Mazsul
tag
egyébként Valóban csak az 1080i-t ismeri.
Sry.
-
Mazsul
tag
Sziasztok. Új vagyok itt, de gyakran fogok járni ide ezekután, látom azér van miről beszélni.
Lassan egy éve van PS3-asom, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Létezik esetleg olyan oldal, ahonnan ezeket a pár font-os játékokat meg lehetne valahogy szerezni, amiket a PS Store-on árulnak? Konkrétan a Super Stardust HD-re gonodolok.
Egy 82-es Samsung HD képcsöves tévén nyomom, ami nem full HD, de vígan kezeli az 1080p-s jelet. A játékélményt erősen megdobja még a Logitech Z-5500-as hangrendszerem, és egy Logitech G25-ös kormányszett.
Jelenlegi játékaim:
Need For Speed: Carbon
Def Jam: Icon
Motorstorm
Splinter Cell: Double Agent
Need For Speed: Pro Street
Tervben van a Conan megvásárlása.Köszöntem!
-
Alvin_ti4200
félisten
Virtua Tennis 3 begyűjtve
-
Mr.Grincs
veterán
Csak mert az xboxot flashelik és van vinyója, gondolom ezt is. Vagy ezt is ugyanugy chipelni fogják?
-
Year
tag
válasz
Alvin_ti4200 #937 üzenetére
az első oldalt olvasgattam....csak rákérdeztem.
-
Mr.Grincs
veterán
Vagy flashelés mert ennek is van hdd je?
-
Mr.Grincs
veterán
Mikor lesz elérhető a ps3 chipelése? Vagy ilyenről ne is álmodjak?
-
Year
tag
SZiasztok! Olvastam a fórum első bejegyzéseit és tényleg igaz,hogy a ps3 beleír valamilyen kódot a lemezbe és csak azon lehet futtatni a játékot?
-
Uzmany
őstag
válasz
megsemmisito #933 üzenetére
Erre gondolsz?
[link] -
megsemmisito
tag
Valaki esetleg tudja mi az a FURYHD ?
-
Uzmany
őstag
Játszott már valaki a GT5 Prologue-val? El lehet igazodni a japán menüben?
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #901 üzenetére
Az M86/87 tudja a 24p-t.
Az i és a p a jel tipusát jelenti.Interlaced és Progressive.Az 1080i fel van skálázva 1920x1080-ra.Önmagában az 1080p nem jelent FullHD-t,pl a Sony D3000-es sem FullHD mégis ismeri az 1080p-t. Ami natívan is tudja a nagy felbontást az fullhd. -
anjani182
őstag
Szerintem most másra gondolt(unk), most arról van szó, hogy vannak olyan Tv-k amik fogadják az 1080p jelet, és lekonvertálják a Tv felbontására (1366x768-ra).
Ő szerinte a Sonynak nincs ilyen Tv-je, erre gondolt!!! Én meg írtam, hogy de van, a 32T3000.
Ha nem erről volt szó, akkor én tévedtem el
-
Year
tag
válasz
anjani182 #925 üzenetére
Kössz! A Sony igen jobb is de drágább is. Viszont a Sony készülékei álltalában csak a FullHD tv-i képesek az 1080p-re ahogy láttam.. 450cd-ből kihozni 18000:1-et azért az szép.
De szerintem a legjobb megoldás a 3LCD projektór lenne 12000:1 és mindenz 300 ért,csak ahoz kell vászon meg 3000 óránként lámpa bele ami szintén 160 körül van
-
anjani182
őstag
Üdv!
Tudomásom szerint minél kisebb fényerővel minél nagyobb kontraszt elérése a cél, annál jobb lesz a fekete. Szerintem az 550 sok, főleg, hogy úgy tudom az LC41/51-nek 800:1 a valós kontrasztaránya, a benne levő panel alapján.
Egy Sony jobb választás lehet, hiszen azoknak 450 a fényereje, viszont pl. a 32P3000-nek 1600:1 a valós kontrasztja.
Remélem tudtam segíteni.
Jani
MOD: bár igaz egy 32LC51 ára 135k körül van, míg a Sonyé 190k. Ez tükrözi is a minőségbeli különbséget.
-
szasanyi
félisten
Nekem ilyen van, és ez jó. Sztem ilyesmire gondoltál...
Mivel csökkent az ára amióta én megvettem (miért ne utánna csökkent volna), így már jobbat is vehetsz, ha a PS3 + HD LCD TV kereted 300k.
Én pld azért ezt vettem, mert szebb képe volt mint a nála drágább Samsungnak (az 200k volt, és közvetlenűl mellette ugyanazt a műsort láttam azon is) és az LG 2 év teljeskörű gart ad rá. -
bwoay
nagyúr
válasz
megsemmisito #916 üzenetére
és a Super Stardust HD rajta volt már a gépen?
-
szasanyi
félisten
Ha van Ratchet & Clank gamed amitől szívesen megválnál, szólj lécci.
-
Year
tag
válasz
megsemmisito #915 üzenetére
Akkor ez
Lehet tetudod jól! De a tényen még nem változtat,hogy sok tv nemképes leadni az 1080p-t,csak most kezdenek előbukkanni.
-
megsemmisito
tag
Elobb jottem haza. Egy bara'ti ta'rsasa'ggal unnepeltuk az u'j e'vet, volt velem a PS3 is, ki nem tala'lna'tok mi tarolt a legjobban. Ha't a kacsa's vizesta'las japa'n ja'te'k. 20 e'v koruli emberke'k voltak,de a kacsa's demo utott.
-
megsemmisito
tag
E'n u'gy tudom, hogy az 1080p-ben az 1080 a 1920x1080-as felbonta'st, a "p" pedig azt jelenti,hogy progressziv- egy pillanatban egy ege'sz ke'pet kidob. Az " i " pedig az interlaced- va'ltott soros "megjeleni'te's", az egyik pillanatban minden ma'sodik sort jeleniti meg, a kovetkezo pillanatban pedig a tobbi sort, e's ez gyors egyma'suta'nban kiadja az ege'sz ke'pet. A progressziv a szebb,folyamatosabb.
-
Year
tag
válasz
Alvin_ti4200 #912 üzenetére
Miért nagy hülyeséget írtam?
-
Alvin_ti4200
félisten
nagyon keveritek a szezont a fazonnal
-
Year
tag
válasz
megsemmisito #907 üzenetére
Viszont neked is!
A FullHD az valós 1920x1080-as felbontás Az 1080p meg csak feldolgozni és lekonvertálni tudja a megadott felbontáásra pl a plazma 1024-es képére....
-
megsemmisito
tag
Mindenkinek sikerekben e's jo' ja'te'kokban gazdag boldog u'j e'vet kiva'nok. Ami azt illeti ege'sz jo' e'vnek ne'zunk ele'be, nemsoka'ra jon a DMC4, lesz itt Metal Gear, egy illetve ke't u'jabb Final Fantasy [ma'r alig va'rom], Gran Turismo, e's az e'v ve'ge'n a Resident 5. Csak gyozzuk kiva'rni.
-
szasanyi
félisten
*** Mindenkinek jó szórakozást és boldog újévet kívánok ! ***
-
Year
tag
Nem olcsóak,én az egészre 300-at szánnék de most simán csak 1 tv-t megvenni nincsértlme ha nincs mivel meghajtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával