Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cerberushu
csendes tag
Üdv mindenkinek!
40 GB típusom van, de még nem volt gond vele, még nem is mondhatnám hogy nagyon melegedne, pedig egy fedett polcon van, 10-10 cm-re a polc oldalaitól, normál meleg állapotban van COD4 alatt! Ami még nagyon felemelő, hogy nagyon csendes szerintem egy PC vagy XBOX360-hoz képest. Mindenkinek Boldog Karácsonyt, sok-sok gamet a fa alá, és gondtalan családi és online játékot! -
cerberushu
csendes tag
válasz (Kolombusz) #608 üzenetére
Üdv! Hát ebben egyetértek a PS3 is vannak grafikai határai, de egyenlőre a COD4-ben nyújtot 1080p-ben FPS-es szinvonal (szaggatásmentesen, gyönyörű grafikával), szerintem elég sokáig elég lesz, csak kevesen adják még ezt így ki, pl. Half Life Orange Box, stb. Konklúzió: azért elég jó grafikai teljesítményt nyújt a PS3!
-
cerberushu
csendes tag
Azt sem értem, hogy az HL Orange Box XBOX360-ra 1080p-ben játszható a doboza szerint, PS3-on pedig csak 720p, ez nem fair play!
-
cerberushu
csendes tag
válasz megsemmisito #982 üzenetére
Tegnap postázták nekem a FragFX-et talán keddre megkapom, a GameShop.at-n vettem szállítással együtt 69.80 eurot fizettem, remélem beválik, főleg a COD4-en a célzásoknál.
Majd beszámolok a tapasztalataimról! -
cerberushu
csendes tag
Hát a mai nap délelőtt 11:20-ig nem tudtam benyomulni a COD4 Onlineba, utána ment problémamentesen, érdekes?! Megjött a FragFX egér-joy kombi, és 3 óra COD4 után állíthatom, hogy jobb mint a joy legalábbis FPS-nél biztos! Bár ha nagy kezed van akkor nehéz az egeret megszoknod, mert nagyon közepes méretű tenyérre méretezték, inkább kis-közepes tenyerűekre! Biztos hogy a bill. + egér amit PC-nél megszoktunk az jobb ennél, de a PS3 joynál ez jobb! Ha elvakult FPS rajongó vagy akkor érdemes beszerezned, ha nincsenek nagy ujjaid és tenyered, különben csak pénzkidobás! 3 óra játék után a célzásom pontossága sokszorosára emelkedett, csak a érzékenység beállítását kell eltalálnod amivel 0-9-ig, hát ehhez kell egy kis türelem, amúgy rögtön felismerte a PS3 nem kellett kalibrálni, vagy ilyesmi, ha kék led világít akkor game mode, ha zöld akkor mouse mode, ha cián akkor swap mode, és ha lassú villanó cián akkor valami pMo mode érvényesül rajta! USB kábeles hossza 3 m, számomra elég, a padot amit adnak hozzá és amibe belerakod a bal joy is, hát szokni kell! Kár hogy nem pattintható a joy a tartójába, jobb lenne! Amíg nincs könnyen beszerezhető bill. és sokfajta, jobban kézre álló egér a PS3-hoz, addig ez a legjobb választás szerintem, vagy szokd meg a PS3 joyt!
-
cerberushu
csendes tag
válasz szasanyi #1196 üzenetére
Szerintem a lényeg, mint mindenben az újdonságoknak ára van, ha elsők között akarod megtapasztalni, élvezni dolgokat akkor mindig sok pénzedbe fog kerülni.Ha tudsz várni akár hónapokat-éveket is, akkor majd megkapod fele-harmad-negyedáron amire vágysz!
A szink. Blueray filmekkel kapcs. csak annyit, csak nekem van 6db szinkronizált! (Nagyon Vadon, Hostel 2, Vacancy, Surf's Up, Perfect Stranger, Pókember 3), de van egy feliratozva is és az is nagyon jó ( A Nap könnyei - Bruce Willissel ), nem árt néha az angolt is gyakorolni. És 1080p-ben tévézni tapasztalatból mondom, jobb mint a moziban!
Konkluzióként pedig ha vkinek van 1080p-t nyújtó LCD vagy Plazma Tv, pláne fél milla felett, akkor ált. az nem mérlegel hogy 8-9eFt egy film, hanem ha tetszik akkor megveszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Playstation 5 Disc Drive (LEMEZMEGHAJTÓ) - Új
- Xbox One X 1TB + újszerű kontroller + FIFA 20 CD játék!
- Eladó PlayStation VR szett (PSVR1 + PS kamera v2 + 2 darab Move controller + PS5 adapter)
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest