Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pyrannha
senior tag
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy PS3-nál megoldható az, ami annó xbox-on az xbmc segítségével, hogy a filmeket a PC-ről lehessen nézni hálózaton keresztül? Tehát ne kelljen kiírni dvd-re, hanem hálózaton keresztül látom a gép tartalmát és úgy nyitom meg a filmet, zenét vagy képet.
A választ előre is köszi!
PSN ID: VDFPO
-
megsemmisito
tag
Igaz az,hogy a PS3-hoz nem lehet szamitogepes monitort hasznalni 1080p-n HDMI-vel? Egy LG L246 WH-BN megvetelen gondolkodom, ami 24"-os, FULLHD, HDMI dugesz is van rajta. Ez menne a PS3-al 1080p-ben? Ez a monitor tudja a "super white"-ot vagy azt csak a tv-k tudjak? Egy forumon olvastam, hogy ha szamitogep monitort akar hasznalni valaki PS3-al akkor kell hozza egy FURYHD nevu alkatresz. Pliiz help!
PSN online ID: Tomasz84hun
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz anjani182 #792 üzenetére
A PS3-nál játékok szempontjából nincs semmilyen hatással milyen szabványt támogat a TV.Emiatt nem kell aggódni.Az 1.3-at főképp a Blu-ray filmek hang és kép szinkronizálásához találták ki,szóval ha ilyen nincs akkor előfordulhat,h nem lesz tökéletes a filmnézés.Lényegében csak így függ össze a PS3-al,ha pedig Bluray filmet szeretnél akkor ahhoz egy natív 1080p előállító TV illik,nem beszélve még a 24p támogatásról ha nem akarod a kép csúszását.
Sajnos túl sok minden van amire oda kell figyelni mit veszünk,a 2007-es FullHD modellek már szinte mind tudják az 1.3/1080p@24Hz-et.[ Szerkesztve ]
Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
dante3
addikt
Ratchet and Clank-ot, mindenki szerezze be, aki szereti a mászkálós, kicsit gyerekes, de eszméletlen szép letehetetlen játékot! Imádni való! Jobban tetszik, mint az Uncharted! Pedig betöltöttem a 3. X-emet, de nagyon leköt ez a game!
[ Szerkesztve ]
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
megsemmisito
tag
A Motorstorm-nal ha az online-ra klikkelek miert irja ki azt, hogy "UNABLE TO CONNECT TO THE MOTORSTORM SERVER". USA accounttal brobaltam.
-
anjani182
őstag
Üdv!
Én úgy hallottam, hogy az is számít, hogy hanyas szabványt támogat. Mondjuk ez akkor lényeges, ha a TV-d tudja az 1.3-at, mert a PS3 ugyebár tudja.
Egyik újságban olvastam, hogy mi a különbség a régebbi szabványok között, azt hiszem több színt tud megjeleníteni az 1.3, nagyobb a sávszélessége, meg még sok más.
Itt egy kis leírás:
A következő TV-m vásárlásakor figyelek, hogy támogassa az 1.3-at.
Jani
MOD: Bár ez biztosan sok embert hidegen hagy, de azért leírtam
[ Szerkesztve ]
Forever and ever, let's make this last forever.
-
Uzmany
őstag
Ismét egy kérdés
Milyen kábelt kell vennem amellyel össze tudom kötni a PS3-at az LCD TV-vel?
Ha jól tudom akkor HDMI kábel a neve? Illetve ebből is van gondolom vagy 10 fajta, mármint márkák szerint.
Igy hol és melyiket kell vennem?
Köszönöm.® visions created with passion
-
attavanti
tag
mindig is kerestem, most megtalaltam
-
he7edik.
addikt
91K-nál tud valaki olcsóbban új PS3-at?
ill a 40GB-os verzióhoz nem jár HDMI kábel?Égő szöveg a flém vázon
-
szasanyi
félisten
válasz megsemmisito #774 üzenetére
Creative Inspire Digital 5700 - nekem ilyen van, és jó. Házimozihoz is ezt használom. Nem Yamaha minőség, de nagyon megérte az árát.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Atass.mac
csendes tag
Aham,hát ez nagy hiba,mert a hifire jó lenne ha ré lehetne kötni Na de mindegy a Tvt rá lehet
A hdmi viszi át a hangot a tvbe?
[ Szerkesztve ]
Think different
-
Atass.mac
csendes tag
Hi!Mégegy kérdésem lenne,ps3mon van jack kimenet,hogy egy fejhallgatót vagy valamit rákössek?Vagy csak ez az optikai audió kimenet amivel nem tudom mit lehet kezdeni!
Think different
-
e.vid
senior tag
válasz megsemmisito #772 üzenetére
Ha Logitech kell akkor Z-5500
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
HAIMAN
csendes tag
-
e.vid
senior tag
válasz megsemmisito #769 üzenetére
Optikai kábel való oda, a G51 közvetlenül nem lesz jó.
-
megsemmisito
tag
Azt tudja valaki, hogy a ha'tulja'n levo digital audio dugeszba mit lehet dugni? Lehet kapni ehhez valo hangfal szettet, vagy ehhez csak erositot lehet csatlakoztatni majd az erositohoz a hangszo'ro'kat? Egy Logi G51et neztem ki, azon van digital audio csatlakoza's? A hivatalos oldalukon nem talaltam errol semmi infot. Legyszi segitsen valaki! Koszi!
-
megsemmisito
tag
Ra lehet kotni SATA kabellel 3.5"os normal vinyot is ami olcsobb mint a laptopos 2.5"os de kell hozza egy szamitogep tap amirol kapja az aramot. A youtube.com on vannak errol videok.
-
e.vid
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #764 üzenetére
Miért?
-
he7edik.
addikt
A PS3-ban lehet vinyót cserélni?
Égő szöveg a flém vázon
-
bwoay
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #759 üzenetére
??? a processzor ugyanaz benne, mint a 60 GB-os változatban,
úgyhogy pont ugyanannyira melegszik/hangos.ellenben nincsenek rajta kártyaolvasók,
nincs benne wi-fi, de (!) hw-esen támogatja a PS2 címeket.külső alapján azonnal beazonosítható,
mivel nincs rajta chrome színű szegély
(magyarán jobban néz ki, mint a többi)
[link][ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
he7edik.
addikt
Szerintetek megéri megvenni a PS3 20GB-ost 59.990.-ért?
Nem tudom nem ezekkel volt gond régebben?Égő szöveg a flém vázon
-
anjani182
őstag
Üdv!
Lenne egy "költői" kérdésem, azaz amire kíváncsi lennék.
Akarok majd Blu Ray filmet venni, mondjuk a Spiderman 3-at, ami angol 5.1-ben tudja a True HD-t. Átmegy-e ez optikai kábelen, vagy az erősítőnek tudnia kell?
Jani
-
Atass.mac
csendes tag
válasz Alvin_ti4200 #745 üzenetére
Ok,reméljük ezzel nem lesz gondom,már csak a tv a kérdés, sokat olvastam itt nálatok nem nagyon dogtam fel ezt a 720p 1080i ...stb dolgokat,a lényeg hogy nekem ilyen van:
http://www.panasonic.hu/index.php?p=product&id=1232
gondolom ezen tűrhető lesz a ps képe!Remélem ez itt nem számít reklámnak...Think different
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz Atass.mac #742 üzenetére
ez lenne az első,csak egy olyan kérdés,hogy a játék lemez vagy a meghajtó olvasófeje nem használódik el elég gyorsan egy ilyen konzolban?
Háát erről egyértelmű kijelentést szerintem nem lehet tenni,pl az én PS 2 slimem a kezdetektől fogva megvan és az ég világon semmi baja és az aztán rendesen volt nyúzva.
Merevlemezről csak a kipróbálható demokat lehet futtatni,amiket le tudsz tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Atass.mac
csendes tag
Hali!Én is konzol vásárlás elött állok,még nem döntöttem hogy melyik legyen de a ps3 felé húz a szívem,még sosem volt konzolom ez lenne az első,csak egy olyan kérdés,hogy a játék lemez vagy a meghajtó olvasófeje nem használódik el elég gyorsan egy ilyen konzolban?Mert a játékok ugye lemezről mennek(ha jól tudom ,vagy fel lehet őket(vagy egy kissebb részüket,hogy ne mindig a lemez pörögjön) tenni a merevlemezre?A lényeg hogy nme értek hozzá!Köszi a válaszokat!
Think different
-
HAIMAN
csendes tag
akinek nem beégős a tv-je, és karácsonyi fíílinget akar, az tegye fel a Nature témát a shop-ból, egyébként is merryXmas mindenkinek
[ Szerkesztve ]
while(!succes) { try again++; }
-
Uzmany
őstag
válasz Alvin_ti4200 #734 üzenetére
Nem bántam meg, hogy megvettem
Viszont hogyan kell játékdemokat letölteni, és hol találom őket?
Kicsit más netezni rajta.® visions created with passion
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Alvin_ti4200 #734 üzenetére
PS3-ra meg Mass Effect.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz Devastator #732 üzenetére
naná, X360-ra nincs Uncharted
-
HAIMAN
csendes tag
válasz Devastator #732 üzenetére
képek alapján általában nincs, ahol van ott Xbox szebbnek tűnik,
Xbox 360 Versus PlayStation 3 Graphics Comparison
http://www.gamespot.com/features/6162742/google : ps3 vs xbox 360 screenshots
remélhetőleg lesz még fejlődés mint ps3 tulaj (http://blogs.guardian.co.uk/games/archives/2006/12/07/ps3_vs_xbox_360_a_developer_speaks.html)
-
Devastator
tag
Hy. Játékokban van valami észrevehető különbség a PS3 és a X360 között?
-
HAIMAN
csendes tag
hi partyzánok
kérdés, Game settings/PS Upscaler okoz vmilyen frame/s változást a játékokban, ill. mi a különbség a játekokban a normal/full screen - amire most nekem állítva van - között?
thx előre is
-
EmThor
addikt
válasz Alvin_ti4200 #716 üzenetére
csak ha bontatlan.
game.co.uk: 30 font + 3 font posta az assa creed
innen szoktam rendelni, 13.500 volt, bontatlanul, postával az uncharted, 1-2 hét alatt meg is jön!Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Uzmany
őstag
válasz Alvin_ti4200 #716 üzenetére
Sajnos nem volt
Ha esetleg valaki megválna a Virtua Fighter-től szóljon.[ Szerkesztve ]
® visions created with passion
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz cerberushu #724 üzenetére
Amit a dobozra írnak az mind reklámfogás,néha fele sem igaz annak ami rajta van ..
-
cerberushu
csendes tag
Azt sem értem, hogy az HL Orange Box XBOX360-ra 1080p-ben játszható a doboza szerint, PS3-on pedig csak 720p, ez nem fair play!
-
cerberushu
csendes tag
válasz (Kolombusz) #608 üzenetére
Üdv! Hát ebben egyetértek a PS3 is vannak grafikai határai, de egyenlőre a COD4-ben nyújtot 1080p-ben FPS-es szinvonal (szaggatásmentesen, gyönyörű grafikával), szerintem elég sokáig elég lesz, csak kevesen adják még ezt így ki, pl. Half Life Orange Box, stb. Konklúzió: azért elég jó grafikai teljesítményt nyújt a PS3!
-
_Blank_
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #713 üzenetére
..vagy az LCD topikba, mindegy, ha nem hát nem
-
bwoay
nagyúr
válasz cerberushu #720 üzenetére
hát a boxhoz képest szerintem minden csendes
Igaz, amikor az enyém elhallgatott, akkor majdnem megszakadt a szívem,
akkor bezzeg hiányzott a zaj...
Azt el tudom képzelni, hogy a 40-es PS3 milyen halk,
mert a 60-as is az, a ventilátorok zaját csak akkor hallom,
amikor játék után kikapcsolom a TV-t,
vagy amikor a csendes szobában csak a gép megy, mondjuk éppen letölt.
A 40-es gépet meg a Fukarban szoktam taperolni, de az mindig jéghideg,
miközben megy rajta valami demo.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
cerberushu
csendes tag
Üdv mindenkinek!
40 GB típusom van, de még nem volt gond vele, még nem is mondhatnám hogy nagyon melegedne, pedig egy fedett polcon van, 10-10 cm-re a polc oldalaitól, normál meleg állapotban van COD4 alatt! Ami még nagyon felemelő, hogy nagyon csendes szerintem egy PC vagy XBOX360-hoz képest. Mindenkinek Boldog Karácsonyt, sok-sok gamet a fa alá, és gondtalan családi és online játékot! -
Uzmany
őstag
-
Uzmany
őstag
Beléptem egy PS3 40GB verzióval
Megvettem az Uncharted-t is, már csak össze kell rakni. Kiváncsi vagyok rá.
De, nem tudjátok, hogy hol lehet venni Virtua Fighter-t? Bejártam MM, Fukar, EW, Konzolvilág, Platinumshop, Kinizsi utca, 576 boltok és sehol nincs
Nem adná el valaki, avagy tudná kölcsönadni pár napra? Már annyira beleéltük magunk a fiammal, hogy jól elpáholjuk egymást igy Karácsony alkalmával, de nincs gamma
Pls, hol lehetne hozzájutni?® visions created with passion
-
Gebriel
veterán
válasz (Kolombusz) #704 üzenetére
Ventilátor megy..Ha a gépet bekapcsolom kb. 10 perc és lekapcsol,utána pedig pár percet sem bír ki.
Nincs letakarva a gép,probáltam állítva és fektetve is.
Az már biztos,hogy vihetem vissza csak kérdés az hogy mivel már a harmadik napon túl vagyok kicserélik-e gond nékül?
Hmm... és még a 360-ra mondják hogy túlmelegszik,de mint látom példátlan az esett.[ Szerkesztve ]
-
_Blank_
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #699 üzenetére
A Sony TV-ről esetleg rakhatnál föl képeket ide vagy az LCD-s topikba, valszeg senki nem venné rossz néven, engem pl kifejezetten érdekel
-
N4r4ncs
aktív tag
válasz (Kolombusz) #704 üzenetére
MIvel jómagam is most szándékozok venni,szintén nem hallottam ilyen jellegű problémáról,sőt semmilyen PS3 meghibásodásról nem olvastam.
Esetleg szállítás közben sérülhetne?Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
Uzmany
őstag
-
Uzmany
őstag
A 40GB-s verzióhoz egy sixaxis tartozik? Ez rezgős? (nem tudom pontosan a kifejezést)
® visions created with passion
-
szasanyi
félisten
válasz anjani182 #702 üzenetére
Ahogyan korábban Alvin_ti4200 is írta,ezt (is) meg a másik kettőt is szerezdbe! Nekem bejön a Resistance, amit már 5k-ért meg tudsz venni, és ennyiért bizony érdemes megvenni.
De van jó játék több is, attól függően milyet stílust kedvelsz (FPS, sport, szimulátor). Több game van már most is, ami PS3 konzolon a legyjobb az összes platform között (CoD4), és jön is ilyen (Lost Planet). Úgyhogy van mire gyűjteni. Persze vásárolni is ésszel kell, én pld. 12k-nál többet nem adtam (adok)egy játékért sem (az is az Uncharted volt ). A korábban általam javasolt Game City-t feltétlenűl nézd meg! Egy példa: új Skate-et vettem náluk 10k-ért.
Sok jó játékot, és kellemes kikapcsolódást kívánok!Na meg persze nekedis, és mindenkinek Boldog Karácsonyt!
-
anjani182
őstag
válasz szasanyi #694 üzenetére
Üdv!
Még nem vettem hozzá játékot, mert a Speedshopból rendeltem, tegnap érkezett.
Szerencsére könnyen ment a wifi "beüzemelése", egyből ment minden.
Még csak demokat töltöttem le. Az Uncharted látványvilága fogott meg, és a Motorstorm is jó. Jövő héten tervezem beszerezni.
Jani
-
Gebriel
veterán
Sajnos nem fog menni,nem tudom jelenleg megoldani a képek felrakását.A hiba üzenet a jobb felső sarokban jelenik meg kis téglalapban.Majd kikapcsol a gép,stendbay kerül.
A gép a földön van,fektetve 30 cm méteres körzetben nincs semmi.
Bekapcsolás után egyböl játszotam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest