Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
dreamlake #499 üzenetére
Tulajdonképpen igen, és mégsem. Eddig ugyanis komolyan nem nagyon érdekelt. Tudtam milyen, kipróbáltam, maradtam a PC-nél. DE tele lett a tö..m a PC upgrade címszóval kidobált - azt hiszem nyugodtan kijelenthetem, hogy - százezrekkel, és az optimalizálatlan, hadvert zabáló játékokkal. És hát ez már tényleg olyan technikai és - főleg - grafikai színvonalat képvisel, amit nem érhet túl nagy kritika, és még a PC-s grafikához szokott szemnek is gyönyörködtető. Főleg 82cm átmérőjű kép formájában.
-
szasanyi
félisten
Jó a fenét!
dreamlake - szerencsére én is hasonló helyzetben vagyok, bár - megkockáztatom - idősebb fejjel ez még inkább szerencsés. De sztem ez lehet hobby, kikapcsolódás, szórakozás életkortól függetlenűl. Mondjuk nem mindenki gondolja így... adott esetben a feleség sem, ami ugye elég súlyos.
-
he7edik.
addikt
Megtekintettem a PS3 képét a Pólus MM-ben.
Sokáig nézelődni mondjuk nem volt időm mert
asszony pajtás nem egy gémer fajta, ezért a
"mennnyünk máár" és a " minek ez nekeeed?"
kezdetű varázsigéket sűrűn mormolta, ezzel el
is érte a célját.Lényeg a lényeg : ( valami autós játék ment nem az én világom )
a képe szerintem élesebb mint a PC képe
főleg a háttéren és az autón látszott a magas poligon számú textúra -
nymaci01
csendes tag
Először is bocsi a WallofTextért...
Nah még 1 kérdés, mostmár ps3 birtokábanA merevlemez az benne cserélhető, azt tudom, de azt nem, hogy csere esetén garancia megmarad e, vagy esetleg garanciavesztést okoz... És ha nem okoz garanciavesztést, akkor az lenne a kérdésem, hogy milyen HDD megy bele? Azt tudom hogy notebook (2.5"es), de az hogy IDE, vagy SATA az mind1? És mindenképp felismeri, vagy kell vmit trükközni? Valamint regeltem US Storra Visa electron kártyával, de nem nagyon akar működni a dolog... Valami wallet feltöltéséről beszéltek, de az nem tudom micsoda, help pls...nem nagyon találtam rá választ a neten, remélem ti tudtok segíteni...
-
mcwolf79
veterán
válasz
he7edik. #476 üzenetére
Hát van egy chat funkció,Én még nem próbáltam.
Játékokon belül tudsz a cstlakoztatott bluetooth (vagy vezetékes) headsettel kommunikálni a többiekkel.
Régóta várt dolog,hogy az egymásnak küldött üzeneteket (a friends-listán lévő embereknek) a játékon belül is meg lehessen nézni,sajnos ez még nem megoldott. Tehát ha valaki ír Neked egy üzenetet,akkor Neked ki kell lépni az XMB-re,és ott tudod megnézni. Sajnos ez elég nagy hiányosság,és be is lett ígérve (a játékok alatt hallgatható MP3 zenékkel egyetemben), de még várat magára. Ha minden igaz,hamarosan támogatott lesz a DivX formátum is. -
he7edik.
addikt
A Haze nevű játék kijött már? mert a trailere alapján bejövősnek tünik.
-
mcwolf79
veterán
válasz
he7edik. #474 üzenetére
Hát elég sok magyar van.
Sajnos elég primitív a szerver keresője. Annyira primitív,hogy nincs neki olyan. Kiválasztod a multiplayert,utána hogy milyen játékmódban akarsz játszani,és utána keres Neked egy helyet,ahova beférsz. Elég "gagyi"Annyit tudsz ugyebár,hogy a friends-listán fent lévő emberkéket be tudod invitálni egy partyba,és akkor a többiekkel együtt keres Neked olyan szervert,ahova mindenki befér. Ez nem mindig sikerül neki tökéletesen. Remélhetőleg ezt hamarosan finomítják egy patch-ben.
-
mcwolf79
veterán
válasz
he7edik. #471 üzenetére
Én eddig normál hálókábellel használtam,tökéletesen működött.
Csak 1 hónapja álltam át wlanra.Én is az első 1 héten gyakorlatilag mozogni alig tudtam a R6:Vegas-ban,de aztán megszoktam. Most már nem jelent problémát a kontroller. Bár ha tehetném,még mindig szívesebben játszanék egérrel és billentyűzettel.
-
he7edik.
addikt
utp-n vagy usb-n nem műxik a net csak wlanon?
-
mcwolf79
veterán
válasz
(Kolombusz) #466 üzenetére
Megelőztél,Én is épp ezt akartam írni. Itt a PC-s egér+bill. beidegződések semmit nem érnek. Gyakorlatilag "újra kell tanulni" játszani.
-
mcwolf79
veterán
Szvsz ha nem akarsz PS2-es játékokkal játszani,akkor a válasz egyértelműen a 40 GB-os.
2 USB szerintem elég,kártyaleolvasót könnyű kiváltani egy pen-drive-val. Az enyém sem látott még sohasem memóriakártyát. A 65 nm-es gyártástechnológia sem hátrány.Ha júliusban lett volna ilyen óccsóbb PS3,Én is ezt vettem volna.
-
Gebriel
veterán
Egy héten belül én is megveszem a PS3-mat.
Csak még azt kell eldöntenem,hogy 40GB vagy a 60GB-at vegyem -
dreamlake
aktív tag
válasz
he7edik. #459 üzenetére
Persze az online gamekhez "kötelező" is.bluetooth headset a legjobb pár ezer ft-ért már vehető.továbbá lehet vele chatelni más ps3 tulajjal.
néhány game true Hd-ben szól szól(Uncharted).persze kell hozzá egy True Hd erölködő+hangfalak az áruk elég húzos még közel 800k,magasabb Khz használ. -
dreamlake
aktív tag
-
dreamlake
aktív tag
-
nymaci01
csendes tag
Húha, maholnap veszek ps3at, de most kicsit megijedtem... Ha az Aeg lcd tv felbontása 1366x768 (wxga) és hd ready hdmivel, akkor az hogy fogja megjeleníteni a ps3as játékokat? 720pben csík nélkül menni fog neki? még1 kérds: nem tudjátok h a ps3 olvassa e az írott br lemezeket? nem játékokra gondolok, franc se akar warezolni, de pl. biztos h lesznek írott br filmeim, zenéim, és jó lenne ha azokat lejáccaná... szóval tudja valaki? Köszi
-
dreamlake
aktív tag
válasz
szasanyi #441 üzenetére
Én csak abban nem értek veled egyet:
"De összességében sztem egy csúcskategóriás PC 3D grafikája szebb"
A legizmosabb pc-s vga is jóval gyengébb mint a ps3-van lévő rsx.igaz nem használják ki a ps3 hardware-t,de azért ha vki látta a sokat emlegettet Uncharted-ot (HDTV-n)akkor azért nem biztos a Crysis elönye.
Csak egy pl:most a x360-at hoznám fel a pc-vel kapcs. mivel a ps3 és a 360hasonló eröket vonultat fel és ott több a pc-s átirat.
A gears of war kijött pc-n,eléggé elcseszték (bár szerintem ennyit tudnak a mostani pc-k)közel nem hozza azt a szintet mint 360-on.A multi gamek is rendszerint szebbek konzolokon mint pc-n.plOD4,Assasin Creed.stb.
Persze mindig vannak Crysis szintű gamek,(pl:ID uj játéka lesz jövőre )de sajnos vagy nem sajnos ezek nagyon ritkán láthatóak. -
-
szasanyi
félisten
válasz
he7edik. #440 üzenetére
Igen is, meg nem is. Egyrészt pontosításra szorul a high end PC fogalma. Szó szerint érted, vagy csak egy jó kategóriájú játékgépre gondoltál ez alatt?
Egyrészt igen, mert egy jó PC nem tud (akár) 1920x1080 felbontásban, olyan részletgazdag képet megfelelő sebességgel (FPS) megjeleníteni mint a PS3.
Másrészt nem, mert az élsimitás (és az AA) nincs olyan szinten mint PC esetében, plusz erre nem is írtak még olyan játékot, mint pld. a Crysis.
Még tanulnak, de lesz ez jobb is - mert, hogy a PS3 ereje eddig még nincs is teljesen kihasználva.
De összességében sztem egy csúcskategóriás PC 3D grafikája szebb. Mondjuk az nem ennyibe kerül, és még nincs is benne BD.
És sztem a játékgép probléma köre PS3 esetében 7-8 évre meg van oldva... és mindenképp nézd meg működés közben, legalább egy HD LCD TV-n! Amúgy berendezési tárgyként sem utolsó darab. -
he7edik.
addikt
Tisztelt Hölgyeim és Uraim
Egy gyors és talán egyszerű kérdés :
a PS3 grafikailag hozza azt a szintet mint a high-end PC?
Igazából nem láttam még élőbe csak X-Box 360-at
az is elég "konkrétnak" tünterősen gondolkodom hogy nem fogok én már 50-60K-t adni egy VGA-ért
plusz folyamatosan a többiért alkatrészért inkább
veszek egy konzolt azt 3-4-5 évre meg van oldva a probléma -
mfranky
őstag
Jól látom, hogy a HD 720p az az 1280x720-nak felel meg?
Akkor még 1024*768-as felbontásnál is lecsúszik a széle... [link]
Ez a HD ready csak a legkisebb felbontásra szól/576p/
-
mfranky
őstag
Sziasztok!
Nincs PS3-am, csak érdeklődnék, hogy egy 106-os HD Ready Plasma (1024*768) tv-n milyen HD felbontásban tudna menni a PS3. Ezek a 1080p / 1080i / 720p / 576p közül?
HDMI -n keresztül gondolom... -
rii
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #430 üzenetére
hát .... köszi a help.et ...
én raktam be a havernak a routert, meg aztén jeélen votlam, mikor a PS3 is felsírt, hogy megtalálta a WLAN-os kapcsot, ...
azóta én nem próbőltam ott mást, mint hogy a password-öt, meg user name-t beírni, hogy be tudjak menni a router configjába, és kiengedni a starcraft-ot ....
szóval majd megyek és szíjjelnézek.
én arra gondoltam, nem lehet-e az a gond, hogy TVNET-es internet folynton más IP osztogat .....
szal'nemtom mi lehet
x-akta -
dreamlake
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #432 üzenetére
mindenképpen automatara kell rakni úgy müxik megfelelően.
-
rii
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #430 üzenetére
az a gáz, hogy eddig működött jól, senki nemm írt be semmit sehova :-/
-
rii
nagyúr
hi!
haver vett kb egy hónapja egy linksys wr54gl router.
belőttük
PC kábelel van beledugva, az megy
a PS3 WLAN-on keresztül mentegész tegnap estig.
ma pld. azt írta kik, hogy
An error occoured during communication with server, this is DNS error (80710102)
haverom azsongya' hogy a connect test a IP szűmnál megakad.
A routeren világít a WLAN lámpa.mi a rák történt?
-
Alvin_ti4200
félisten
Daxter rulez, kár, hogy a PSP-s verzióban elakadtam
-
dreamlake
aktív tag
-
-
-
dante3
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #417 üzenetére
-
dante3
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #414 üzenetére
Uncharted kivégezve!
-
N4r4ncs
aktív tag
Egy láma kérdés: A gépben mire jó a kártyaolvasó?
-
bwoay
nagyúr
válasz
dreamlake #408 üzenetére
és milyen a demo???
túrd elő nekem a leírást, léci!storno, thx Dante
ja! a "hekkelős" videot megnéztem,
hát jól meghekkelte a tag a gépet, szó se róla
legalább megtanultam belőle, hogy ha bootolás közben próbálom kikapcsolni,
akkor kettőt csipog, és nem engedi
viszont az tényleg érdekes volt, hogy írott Genjit rakott bele.
de miért pont Genjit... -
dante3
addikt
-
bwoay
nagyúr
avassatok be, könyörögöm, hogyan regisztrálnak ennyien a japán store-ba?
kétlem, hogy mindenki beszél japppánul
igaz a hír, hogy ott elérhető a GT5 prologue demoja? -
dante3
addikt
Regisztráció ingyenes, magyar még nincs, de indult egy peticiós oldal, ahol lehet voksolni, hogy legyen! Minden országnál egy létező címet kell megadni regnél, tök mindegy, hogy mi a cím, akár a neten is kinézhetsz pl.: egy szálloda címét! Online játékok ugyanúgy működnek, mint pc-n, csak nicknév kell álltalában meg jelszó!Motorstormal nem játszottam csak a demóval,abban viszont nem volt online, de Resistancenél működött!
-
dreamlake
aktív tag
egy kis érdeskesség:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Star Trek
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR