-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaliJack
aktív tag
válasz
neo-geo #8354 üzenetére
Az egyik "problémám" ezzel a konvertálással, hogy kétszer van meg az adott anyag. A másik meg az, hogy az lenne a jó, hogy mindenféle kompromisszum nélkül tudjam a megszerzett anyagot használni
: duplaklikk vagy parancssor, és megy
.
A "tesztemhez" még annyit, hogy valószínűleg a Yellow Dog 6.1-es vagy 6.2-es verziói sem használják ki a PS3 hardverét, mert akkor a net tele lenne az ilyen fórumtémákkal.
Ezzel kapcsolatban egyébként nem nagyon értem a Sony hozzáállását, csinálhatnák azt is, amit MS a Win és X360 warezzel, hogy kvázi "szemet hunynak" az mkv lejátszás felett, vagy csak a 720p-s videók lejátszását "engednék meg". Mert a Blu-Rayt szerintem akkor is vennék, ha már legalább a 720p-s anyagokkal boldogulna a gép - tudom, nálunk egy BD-s film horror áron van, ilyenkor irány a net, és hozatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged