- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
válasz
M@trixfan #76126 üzenetére
Én is csak exkluzív játékokkal foglalkozom egyébként, azért vettem PS3-at (Dantes Inferno, GOW, MGS, DMC, stb.). Én nem értek azzal egyet, hogy 11 éves a konzol és emiatt ne foglalkozzanak vele, bár ismét hangsúlyozom, PC-s vagyok elsődlegesen ahol minden mindennel megoldható, igényes, és minden működik akkor is, ha az adott program több mint 20 éves. (legalábbis ha van egy jó gépe az embernek).
Apropó, más kérdés: Szerettem volna megvenni a Metal Gear Solid 1-et a PSN storeban, de nem találom sehol. Külföldi ismerőseim írták hogy náluk elérhető, Magyarországon le lenne tiltva? Illetve Superslimem van, ez viszi a PS1 játékokat ugye? Valahogy tolni kéne az MGS1-et, mert elkezdtem a kettőt, de a sztoriból egy kukkot nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jövedelem
- Xbox Series X|S
- Steam Deck
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged