Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csab2

    veterán

    válasz coleen #42005 üzenetére

    Jól gondold ezt meg! Megmondom, miért.
    Én a helyedben nagyon elgondolkoznék a Plus előfizetésen. Három hónapra 4500 forint, és kb. 10 szabadon letölthető játék áll rendelezésedre, amely lista változik. 1év alatt 30-40 játékot ingyen megkapsz.
    Ha nem vagy hard gamer, és/vagy nem akarsz a legfrissebb (és ezért drága) játékokkal játszani, akkor baromira megéri a Plus.
    Ezt azért írom, mert ha a Plus szóba jöhet, akkor kell a HDD, mert egy-egy játék kb. 5-10 GB letöltve.
    Na most ha a Plus nem érdekel akkor is elgondolkodtató, hogy néha-néha nem fogsz-e a Store-ból játékot vásárolni, mert pl. valami jó akció van. Ha igen, akkor megint ott vagyunk, hogy nem szabad megvenned a 12 gigás verziót.
    Szóval én minden képpen azt tanácsolom, hogy ne vedd meg, mert most lehet, hogy úgy gondolod, hogy nem fogsz a Store-ból vásárolni, nem fogsz előfizetni a Plusra, de ki tudja, hogy 1 év után is így fogod-e gondolni?
    Amikor én megvettem a PS3-at, fingom nem volt sem a Store-ról (nem is volt még magyar), sem a Plusról. Akkor 160 és 320 gigás verzió közül kellett választanom és nekem a nagyobbik felé húzott a szívem, egyszerűen csak azért, hogy nagyobb (=jobb), igazából ha az eszemre hallgatok elég lett volna a kisebb is. Végül a 320-asat vettem meg, mert az jó akcióban volt akkor (a nagy kedvenc Killzone3-at adták vele). Most, hogy elő vagyok fizetveva Plus-ra, áldom az eszemet, hogy a nagyobbat vettem.

    Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

Új hozzászólás Aktív témák