Hirdetés
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Szia(sztok)!
Grafikai hibákkal találkoztam a gépemmel kapcsolatosan sajnos! Most költözünk el, és előtte kaptam, kb 8-10 órát max ha használtam a gépet, azóta nem kapcsoltam be, csak a hétvége előtt, és a menü alatt, kb 1 perc után jelentkezett a probléma!
LINK < Nem mondom hogy hasonló, inkább sok apró pici, és a kép is ugrált mint valami ős analóg tv-adás (PS3+HDMI+Samu LCD)
3.30 as firmware van rajta, ezelőttivel nem csinált ilyeneket, utoljára frissítettem, majd kikapcsoltam. És ez várt.
Mi a teendőm ? Valahogy vissza lehet backupolni régebbit?
üdv
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
Emberek nem ma van az új PS3 update release date?
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
válasz kelzsoca #15860 üzenetére
Mi a teendőm? Sony call, gari és visszakapom? neked is ezt csinálta nem ? Azóta semmi baja? Mondjuk lehet idegesebb lennék ha már újra kellene pasztáztatni meg ilyenek... Ez még gondolom tűrhetőbb, vagy nem? ... Lehet még megvárom azt az új Frissítést, hátha segít, mivel a 3.30 as után azonnal jelentkezett az említett hiba.
Monduk még AV kábellel is tök jó érzés volt játszani vele a PSN-ról letöltött Demokkal
Mindenkinek: PS3 Update?
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
válasz Edgeri #15867 üzenetére
Pasztáztattam? Nem csináltam vele semmit, a gépet 2 hónapja kaptam/vettem, és akkor első napon toltam vele kb 3-4 órát, időközben megnéztem rajta 2 Bluray filmet (8 óránál tart a gép.) és a költözésem előtt befrissítettem 3.30 ra, néztem vele még 1-2 filmet ( LOOOST ) összejött a 15 órás össz futási idő és azóta grafikai hibákkal találkozom HDMI-n keresztül, AV kábellel tegnap 3-4 óra után sem produkálta. Most megvárom a frissítést és hátha segít, ha nem akkor sony.
ennyi a story, nem tudom honnan jött neked h én pasztáztattam
ui: Semmi gond
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
Sztem nem a mechanika kattog, hanem valamelyik műanyag váz-tartó elem, ami -mint te is írtad- a hő-tágulás miatt jön.
Le fogom tesztelni hogy számít-e ebben h állítva van e használva v sem.
KÉRDÉS: Mind1 melyik felére állítom, és van valami spéci álló-tartó tartozék?
Nem biztos h merném így standy nélkül használni: LINKKelzsoca
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
Firmware update emberek? Ki mit tud róla?
Megint? Edgeri? , jaaa vágom, csak mire elmeséltem, és láttam h moddoltál, addigra én se tudtam
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
válasz fanofmanu #16041 üzenetére
Nekem 3.30-al töltött a háttérben, mindig PS gombbal ellenőriztem h halad e, és igen, be is fejezte nekem, majd az említett módon jelezte.
NEM TUDJÁTOK MIKOR JÖN MÁR AZ ÚJ UPDATE? 2NAP MÚLVA UTAZOM ÉS HA AZZAL SEM JÓ A GÉP MEHET A GARIBA, KIKÉSZÜLÖK
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
válasz CocooN-z #15857 üzenetére
Frissítés után, HDMI - Cirka 3 óra (kis játék, PSN, és egy (szar )Film) használat után nem csinálta az említett problémát
ui: Páromnál nem frissítettem még be anno, PanaLCD je van, és akkor sem csinálta, ergó lehet a TV-m is szar.
Hali
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
Klímás lakásból költöztem Nem Klímás kertesbe, és bizony ugyan az van mint anno a régi házunknál a tetőtérben....DÖG MELEG NYÁRON
Bár mozgatja a levegőt egy kis ventillátor, de sokat nem számít, de ezt a noti coolert ki akarom próbálni majd.
Klíma 4eva
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
Még kezdő vagyok a PS3 témában nagyon így nem tudom mennyire volt már téma a Media Server-es dolog.
Idegesített, hogy egy nyamvadt AC3-hangú Divx/Xvid filmet nem tudtunk párocskámmal megnézni, és beugrott, hogy haverék egy PC-n futtatott MediaServer-es programot, majd PS3-on rátallóztak szokásos-mód oszt csókolom. Egy ilyesfajta programot töltöttem le tegnap este, mely JAVA alapúan streamel.Előnye a Sima lejátszáshoz képest: AC3, MKV már nem akadály, és amennyire néztem VL (!!!) támogatás is van benne, integrálás után.
Egyszerű, Nagyszerű, és kiderült az is hogy a wifi mennyire alkalmatlan az ilyenekre (akad, döcög, röcög, etc.). Jól sejtem h csak 54-es wifi van a PS3 ban?
LINK a média szerver-hez
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
válasz DM-Fan #16240 üzenetére
Gondolom a HSZ egészét elolvastad, és láthattad, h "lehet már írták előttem"
Asus RT-N16 és WR1043ND, nem hinném hogy szűk keresztmetszet lenne, és mindkettővel mindenféle felállás szerint ezt csinálta
Az más kérdés lehet e bármit is állítani a PS-felöli oldalon, mivel azt még nem látom át nagyon.
Mindenféle rosszindulat nélkül kérdezem...Mindig ilyen tudálékos vagy?
üdv
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
Itt flémelsz teis !!!, mennyé szedjé szét egy slimet és rakd össze, van 5 perced
Amúgy a frissítés lehet megjavította a gépem, de a TV-m is szarakodhat ennyi erővel, egyik másikban is van jelfeldolgozó proci a HDMI-hez. Most sok óra használat után HDMI-vel Saját TV-n jó...kopp kopp kopp
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
Nekem nagyon bejön a kis gép
Keresek {Fizukor szigorúan }:
-LittleBigPlanet: GOTY
-Motorstorm - Nem tudok rájönni valóban Split Screen es-e
-Motorstorm 2
-Resistance Fall of Man
-GOW Collection: 1+2Felőlem lehetnek használtak, végigtoltak, csak ne legyen karcos, meg ilyenek, ja és olcsó legyen
PÜ
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
válasz don_peter #16251 üzenetére
Jelen pillanatban egy Komód szélén van, a tv alatt, talp mellett. A Komódon, egy Samsung LE32A656 os TV található( Épp most tervezek Média állványt, a faanyag már megvan hozzá. ). Tehát elmondhatjuk azt, hogy szellős helyen van, és így több óra használat után langyos, néha melegebbnek nevezhető levegőt fúj ki hátul. Azt el kell mondjam, h könnyűszerkezetes házban élünk, és nagyon fel tud melegedni mostanában, klíma nincs, asztali venti van, de az sok vizet nem zavar, sztem.
Pár hsz.-el fentebb említették a notebook coolert, mint megoldást, ami szerintem nem egy halva született dolog, itt bent az üzletünkben van is egy ilyen belkin eladó, lehet próba erejéig majd hazaviszem.
Próbáltam ezt az állítva nem állítva dolgot, és azt kell mondjam, lézeres hőmérő kb ugyan olyan adatokat mért.
hirtelen ennyi.
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
válasz vhunor #16252 üzenetére
Kis szobám van, és közel van hozzám a 32", nem is akarnék hirtelen nagyobbat, mert nagyon jó a képe Ezen toltam végig Halo 1+2 (PC!!), -t fullhd ban nagyon tetszetősek. Aztán L4D+2, HL2+Eps, és PS3 óta csak ámulok még tovább . Tegnap letöltöttem a GOW3 demóját és azt hittem nem tudok felülni a TV elől, Resistance is bejön, de a Killzone 2 mégjobban. Hihetetlen nagy nevek léteznek már, és ez nagyon jó.
Heavy Rain-t a párocskám mondta, hogy kéne majd neki, mert szereti az ilyen krimiket, engem inkább a HALOHL2GOWGEARSSW és társai kötnek le
ui: SC2/Dio3 Coop miatt fejlesztettem a jelenlegire a gépemet már vagy 1,5 évvel ezelőtt, mikor még jó áron mozogtak ezek. Most Ps3 ra gyúrok
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
válasz hc-hefi #16256 üzenetére
Én egy Genius SW-HF5005 -ös rendszert vettem hozzá, tudván, hogy nincs rajta 5.1-es optikai bemenet...Jó áron volt nagyon De persze most meg szopok hogyan csiholjak rá 5.1.et PS3 ról
Logitech termékéről jót is és rosszat is tudok mondani. A jó, hogy nagyon jól szól, de persze Analógon jobban, a másik meg hogy az elektronikai részei sokszor szimplán leégnek.
üdv
vhunor: van egy ilyen ismerősöm, és azóta h megtudtam milyen hangfal kábelt használ, állatkának hívom De persze megértem mert meg is mutatta a különbséget tehát
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
Ha már úgyis téma a hangfalrendszer: Tud valaki ajánlani egy Jó külső dekódert???
Ez a Creative DDTS-100 nagyon pöpec lenne, ha kapható lenne
üdv
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
Én csak azért vettem Genius HT 5005-t mert 2500FT ba került újonnan (Buta Emp. )
Amúgy Logitech persze, de Erősítő + Rendszert semmilyen "universalusing" cucc nem veri.
Tényleg ha már itt vagyunk, nincs valakinek Külső DTS dekódere (vagy Creative külső hangkarija), hogy digitálisból 5.1 et ráköthessem a HT -ra?
Üdv
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
Hali
Felhozom a témát (Talán ismét): Honnan a viharból tudjam, h nem fake (hamisítvány) DS3-at készülök venni, nem fogom mondani az eladónak, adás-vétel közben, hogy ugyan vágjuk már fel ollóval a műanyag hegesztést, ugyan csavarozzuk már le az alját, nézzük már meg h zöld nyákos e a lap....mert akkor talán elviszem.
Kérdés a következő: Ki hogyan tudja biztosan h nem hamis kontrollert vásárol, ha nem nagy áruházban vásárol, hanem pl webshopban.
Pár thread_:
Ez nagyon komoly fake, szinte original
(ez a "Manette" felirat befigyel sok fake és original dobozon.)http://www.goozex.com/community/forums/t/44400.aspx
Üdv
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
Valaki nem tudja tök véletlenül, hogy a káposztásmegyeri konzolboltnak mi a neve a galopp u/külső szilágyi sarkán? Zöld táblán minden reggel látom, de sose jut napközben a neve
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
-
CocooN-z
őstag
Mai Story:
Kis Naiv CocooN-z bemegy a Sony-ba remélvén tudnak a kicsi lelkén segíteni, és megnyugtatják hogy hogyan is néz ki egy Eredeti Dualshock 3, miről lehet felismerni a csúnya gonosz, rosszindulatú Hamisat!!!
(spoiler)
Ez a rövidke történet NEM erről fog szólni....CocooN-z:
-Jónapot! Tudna egy kicsit segíteni?Sony értékesítő
-Szép jónapot!!! Természetesen!-Azzal a Problémával szembesültem, hogy elég sok helyen kapni elég "Jó" minőségű hamis DS3 kontrollereket. A Kérdésem az volna, miről ismerhetem meg a hamisat/erdetit, mire figyeljek oda, szerintem jobb helyen nem is kérdezhetem!
-Nézze, most adtuk el az utolsót, ezt nem tudjuk kideríteni. (??????? )
-Azért gondolom vannak bizonyos dolgok amire érdemes odafigyelni, pl. gyakori "Manette" felirattal ellátottak, ill. elcsúszott Start/Select feliratok a gombokhoz képest, sok helyen hallani, még a ledek elrendezése sem pontos. Megmutatnám neten ezt a bizonyos Piros dobozos DS3-at! (-közbevág: PIROS???)
**GOOGLE: PS3 DS3 Manette SZÖRCS és nézünk nagyokat**????
*Ezután elrohant szóhang nélkül TV-t értékesíteni* ???
(Visszajön) - Nézze nincs jobb megoldás, minthogy márkahű boltban vegye meg!
-Oké...Köszönöm a Segítségét és a Türelmét, egyéb útravaló?
-Ha behoz egyet össze tudjuk hasonlítani őket!
-Köszönöm!
-Nincs mit, Viszlát.
-.............
The End.
Előtörténet: 3,5 évig dolgoztam Értékesítőként/Szoftverfelelősként egy MÁRKAHŰ Multicégnél, legalább ha annyit kinyögött volna, h mi az Aktuális EAN kódja, vagy valami update-d dolgot erről de nem!!! Az ember ált. szolgáltatás területen, vagy olyan helyen dolgozik, ahol emberekkel kommunikál, és RENGETEG múlik azon h hogyan is állnak a másikhoz, mert jólesik! Én meg vagyok olyan naiv h ezt viszont elvárom, de NEM, TOVÁBBRA IS "NEM" az a szó amivel találkozom.
Ennyi gondoltam megosztom veletek!
üdv (Nem tom Off Topic-e)
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
válasz DM-Fan #21086 üzenetére
És nem is akármilyen voltam!!!! Talán éppen a stílusom miatt, és emellett volt olyan a hozzáállásom amit fent írtam: Ha odajöttek volna hozzám hasonlóval mint énhozzám, én 99,9% hogy segítettem volna!!
Edgeri: Igen, sajnos ez így van, én értékesítő voltam, ő eladó. Viszont ma erre rácáfolt a ProGame.hu, mert halál rendes volt a csávó, segítőkész volt, fogadta az infókat, és ő is átadta a saját tapasztalatait! Piros Pont nekik, és csak ajánlani tudom őket!
Csak megosztottam a véleményemet!
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
CocooN-z
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest