Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Sziasztok!
Valaki segítsen plz, mert megőrülök.
Adva van egy PS3 Slim 250GB + Samsung LE32A656, mindenki friss és up to date. GOW:Ascension -nál mármár szinte kibökte a szemem a sok rece bizonyos részeknél. Próbáltam a Display alatt force-olni a felbontást, auton is hagytam, HDMI színeket Limited, és a többit is bárhogyan, de egyszerűen nem tudok megszabadulni tőlük és a tudattól se mostmár
TV oldalról is szinte mindent kipróbáltam, 16:9 / JC-t is, jól bekalibrált settings-t is de seeeeemmmmii eredmény. A vicc az h már egyre rondábbnak látom
Ma nyomtam System restore -t is hátha csak valami beragadt neki, de semmi eredmény. GOW:A -nél van egy olyan jelenet ahol nagyon is látszik: LINK
A Videót elnézve másnál is ilyen (miért is lenne más...de) de akkor is semmi megoldás erre??? Downgrade HD ready TV re? viccesen hangzana.
Üdv és ha valaki tud valami univerzális megoldást v placebo-t azt megköszönöm
sry a kirohanásért :Sui: GOW3 nál is van ilyen rece halmaz, de mégsem annyira feltűnő.
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Posta, csomagküldés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- További aktív témák...
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- ELADÓ - MARVEL'S SPIDER-MAN 2 LIMITED EDITION DUALSENSE - BONTATLAN!
- Eladó PlayStation VR szett (PSVR1 + PS kamera v2 + 2 darab Move controller + PS5 adapter)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Xbox One X 1TB + újszerű kontroller + FIFA 20 CD játék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest