-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuRiONight
addikt
válasz
tomgabor #27808 üzenetére
Én rendeltem nem egyszer játékot a gameshop-tól és a konzolvilágtól is. Minden jól ment, vannak jó akcióik, a gameshop-ból rendeltem a mostani boxom (múlt hétvégén jött meg) többször is hívtak, hogy minden jó e. Konzolvilágnál tavaly a cod: bo vettem pc-re jóval olcsóbb volt mint máshol és ingyenes kiszállítás is járt mellé, most idén a modern warfare 3 jön tőlük, szintén a legolcsóbb kiszálítással együtt..
Korrekt boltok, nyugodtan vásátolj tölük (konzolt csak platinumshopba)
Új hozzászólás Aktív témák
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged