Aktív témák
-
motoroska
csendes tag
Sziasztok
Most vettem egy hete pstwo konzolt újonnan, chippelve és fejvédelemel!!!
De olyan bajok vannak vele hogy a játékokat amikor olvassa be akkor többször is újrakell inditani a konzolt hogy beolvassa mert olyasmit ir ki hogy nem megfelelő cd/dvd formátúm egy ilyen lila ablakban!!!
Pedig jól van kiirva mivel elindul az csak valamikor újrakell inditani, vagy olyat csinál hogy fekete ablak jőn elő és mint hogy lefagyott volna mert nem megy tovább, ilyenkor is újrakell inditani!!!Lehet mindenkinek volt már ilyen gondja amugy MODBO 760 CHIP VAN benne tudomásom szerint!!!
Ezt a chippet 3500 ért meglehet kapni de 20000 kérnek mindenhol hogy belerakják de miért???Meg ha egy játék akadozik az mi miatt van pl egy 2 napos játék amivel 1-2 szer volt játszva!!!Szerintem azért mert van rajta pár karc de ezmiatt nem kéne akadoznia!!Amugy azért idefordultam nem visza a konzol boltba mivel nem vállaltak rá garanciát!!
Aktív témák
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
- AKCIÓ! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest