Hirdetés
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
Aktív témák
-
motoroska
csendes tag
Sziasztok
Most vettem egy hete pstwo konzolt újonnan, chippelve és fejvédelemel!!!
De olyan bajok vannak vele hogy a játékokat amikor olvassa be akkor többször is újrakell inditani a konzolt hogy beolvassa mert olyasmit ir ki hogy nem megfelelő cd/dvd formátúm egy ilyen lila ablakban!!!
Pedig jól van kiirva mivel elindul az csak valamikor újrakell inditani, vagy olyat csinál hogy fekete ablak jőn elő és mint hogy lefagyott volna mert nem megy tovább, ilyenkor is újrakell inditani!!!Lehet mindenkinek volt már ilyen gondja amugy MODBO 760 CHIP VAN benne tudomásom szerint!!!
Ezt a chippet 3500 ért meglehet kapni de 20000 kérnek mindenhol hogy belerakják de miért???Meg ha egy játék akadozik az mi miatt van pl egy 2 napos játék amivel 1-2 szer volt játszva!!!Szerintem azért mert van rajta pár karc de ezmiatt nem kéne akadoznia!!Amugy azért idefordultam nem visza a konzol boltba mivel nem vállaltak rá garanciát!!
Aktív témák
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 94% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest