- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Ma esti klónozás:
a frissítés után ismét Clonezilla, disk mentése fájlba, majd helyreállítás az új SSD-re.
Boot, van Grub, győzelem!...azaz mégsem, OVS server hiba miatt leállt.
Guglizva csak 2014 és hasonló korú hibákra leltem, megoldás ott sem volt többnyire. Fain... ha az origi SSD is így indul, akkor rövid lesz az éjjszaka...
Még a recovery módnak adtam egy esélyt, hátha a logok vagy vmi, esetleg az interfaces-ban kivenni az OVS-t.
Recovery elindult, logokban semmi érdemleges nem volt. Még egy restart, csak úgy...
Hibátlanul indultEz igen, ezt is "megjavíítottam"
Következő nagy lépés az LVM kikapcsolása, hátha menne újratelepítés nélkül.
Olyat találtam, ahol non-root partíciót kiszedtek LVM-ből, közben mindent töröltek... ez nem segítRedHat leírás szerint kezdek majd neki vmikor. Van esetleg más javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged