Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
"A Proxmox Virtual Environment (röviden: Proxmox VE, PVE vagy proxmox) egy szerver virtualizációra optimalizált nyilt forráskódú Debian alapú Linux disztribúció. Lehetővé teszi a virtuális gépek és konténerek egyszerű telepítését és kezelését web konzol és command line felülettel. A programcsomag két LXC és OpenVZ konténerek, valamint a KVM alapú virtualizáció kezelését támogatja" (Wikipédia)
Hivatalos oldal: https://proxmox.com/en/
Hivatalos fórum: https://forum.proxmox.com/Véreshurka hozzászólásából
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
tasiadam #1280 üzenetére
100-s Synology VM-re lépve 93% RAM, de Synology rendszerében 10GB 4%-át használja
(#1281) code1005
Igen TPU-val megy, elég sokat szívtam vele, míg a 60% procit levittem 3 kameránál 25%-ra.
Home Assistant még csak üresen fut, napokban tervezen a költözést, utána jön csak, hogy Proxmoxot integráljam bele.(#1282) ViZion
A lényeg, hogy ne essen össze a rendszer, nem vagyok RAM irigy, csak nyugodtabb vagyok ha van 30% szabad és itt nincs -
ViZion
félisten
válasz
tasiadam #1280 üzenetére
+1
Nálam a Casa OS-re szokott maxot írni, pedig az agent fut rendesen. Ahogy olvasgattam, elvileg nem takarít agresszívan, ha van még szabad ram. Ez logikus is lenne, mert swapból visszatölteni vagy leállított folyamatot indítani lassabb.code1005: nálam Glances küldi HA-ba az adatokat, ram, cpu, HDD és ilyesmiket látok. Nem sok, de nem is tragikus... Amúgy is PVE-ben nézem inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 1TBSSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest