Hirdetés
Aktív témák
-
Rocco
csendes tag
Nos, aszitu az, hogy kölcsönkértem egy ilyen gépet. Rá szerettem volna másolni a saját cuccaima, amiket használnom kellett volna. Nagy terjedelme miatt gondoltam, hálór átmásolom. Bele is dugtam a LAN kábelt, de írtama winfos, hogy a álózati kábel nincs bedugva. Hosszas ki-be dugdosás után rájöttem, hogy szét kellene szedni, mert leszakadt az alaplapról a port. Szét is szedtem. Aztán láttam, hogy csak az egyik láb engedte el magát, mert mikor beledugom a csatit ez a lába mindíg hátrébb megy, ezért, levállt az alaplapról. Látván, hogy kicsi a hely, összeraktam, mert nem tudom megforrasztani.
A gondok most jöttek!
Összepakoltam, Power On! A kijelző, nem jelenik meg semmi. A Winchi felteker, aztán a cd-rom felpörög sok szor egymás után és ezt csinálja folyamatosan.
Mit csináljak vele, vagy mi baja lehet ennek?
Byez
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.01
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest