Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Rocco
csendes tag
Nos, aszitu az, hogy kölcsönkértem egy ilyen gépet. Rá szerettem volna másolni a saját cuccaima, amiket használnom kellett volna. Nagy terjedelme miatt gondoltam, hálór átmásolom. Bele is dugtam a LAN kábelt, de írtama winfos, hogy a álózati kábel nincs bedugva. Hosszas ki-be dugdosás után rájöttem, hogy szét kellene szedni, mert leszakadt az alaplapról a port. Szét is szedtem. Aztán láttam, hogy csak az egyik láb engedte el magát, mert mikor beledugom a csatit ez a lába mindíg hátrébb megy, ezért, levállt az alaplapról. Látván, hogy kicsi a hely, összeraktam, mert nem tudom megforrasztani.
A gondok most jöttek!
Összepakoltam, Power On! A kijelző, nem jelenik meg semmi. A Winchi felteker, aztán a cd-rom felpörög sok szor egymás után és ezt csinálja folyamatosan.
Mit csináljak vele, vagy mi baja lehet ennek?
Byez
Aktív témák
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 1440p Ultra Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- Intel Ultra 9 285K teljes konfiguráció eladó egyben
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7500X3D/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest