Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- Androidos fejegységek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
laszlohu #27781 üzenetére
Lenne mégegy kérdésem mindenkihez anno felröppent a hir még PT-ben hogy sajnos virusirto nélkül kell felmeni mert lassitja a játék szerverét ti hazsnáltok Avast,Nod32 stb programot vagy a játék idejére kikapcsoljátok.Mert még erre tudok gondolni.Hisz a speedtest szerint az átlag Német szerverekhez Ping: 50 ms Feltöltés: 0,28mb/s Letöltés:3,5mb/s ez az átlag 5-ször futtatot álapot átlaga.Ezek szerint a netemmel nincs gond inkább valami másra tudok gondolni.Plusz még eszembe jutott első inditáskor a Windos tüzfal feltett egy kérdést "Levelr program futatása (Tiltás fentartás,Tiltás feloldása,Mégsem)én a tiltás feloldását választottam és igy ezek után indult el a játék.Már kezd elmeni a kedvem pedig egyre jobban játszanék a Levelr-el de lelomboz a tudat hogy a külsö szemlélő számára én laggolok és nem szivesen játszanak velem,pedig az én szemszögemből pedig semmit nem veszek észre rendesen szaggatás mentesen látok mindent és mindenkit....Jó lenne valami megoldás mert kénytelen vagyok leteni a játékot mert igy azt hiszik a LAG miat nyerek és sokszor lecsaloznak mert laggolok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- HP ProDesk 600 G4 DM Mini PC, I5-8600T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, Számla, 2
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest