Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
SylarHUN #27720 üzenetére
Köszönöm ez megnyugtatott hogy ezzel nem vagyok egyedül.
U.I:mint minden nap ma is fél 6-kor kelttem de mint hétvége felugrottam LevelR-ezni hisz miért is ne.Első pálya ha jól emlékszem a nevére a Kanagwa japán 3 körös pálya.Tegnap már csiszolgattam az autott igy nekivágttam és két három kanyar után élretörttem majd a távolság nöttön növe stabilan első voltam,a lényeg a pályán a rajt után közvetlen egy jobbos hajtű van amit full fékkel kell bevenni...és lám csodát a hajtű kijárati ivén mi áll???Kereszteben egy boldogtalan kezdő HAHAHA gombot nyomogatva azt hitte belerohanok és karamba...de nem mivel ghostom van igy megszivta elentétben a mögöttem jövö vérprofi ghostnélküli ugy pörgöt mint a ringlispill...röviden enyit arrol miért jó a ghost....és persze arrol nem beszélve nem kényszerithetnek olyan ivre ahonnan kelemetlenűl jönnék ki azaz elözésre képtelen helyzetbe hozna.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest