Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Pánik a memóriapiacon
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
BloodPandus
üzenetére
Jön is az akasztás, ha már nem akartad lezárni a témát...
1. Ha ennyire magyarnak tartod magad, miért külföldön dolgozol? Miért nem segíted a magyarokat azzal, hogy nekik adózol, és nem a németeknek? Kicsit elgondolkodtató a dolog.
2. Azt írtad: "szégyellje". Mi is a szótő? Hmm...vajon mi lehet? Szégyen. Tehát a szó végéről az "n" betűt eltűntetted. Erről beszéltem/írtam, hogy senki sem tud tökéletesen magyarul, hiába törekszik rá. Szerintem helyesen "szégyenlje" lenne, amit akartál írni, de sajnos nem tudom, mert helytelenül írtad, vagy az általad említett "tájszólást" sajátítod egyénileg.
3. A volt magyar tanárom ne menjen a francba, mert egy magát magyarnak tartó valaki ezt mondta/írta. Igen is a tökéletességre törekedett, hogy: "magyarok vagyunk, legalább a saját anyanyelvünkkel legyünk tisztában". Ezt Ő mondta, és ha tudsz olyan embert, aki nem követ el helyesírási hibákat a magyar nyelvben...nem is tudom...büszke lehetsz magadra, mert legalább Te elmondhatod magadról, hogy ismersz olyat.Mellesleg Én sem szidtalak sem téged, sem senkidet, nem értem, hogy neked miért kellett. Többet nem foglalkozom a témával, kötözködhetsz, nem fog érdekelni. Elmondtam, amit szerettem volna, ha meg látatlanban ítélsz emberekről (jelen esetben a volt magyar tanáromról), tedd azt. Mindenki magának állítja ki a szegénységi bizonyítványát.
NEM VÁROK VÁLASZT a feltett kérdéseimre, sőt, reakciót sem. Nincs kedvem, hangulatom tovább kötözködni és vitatkozni ezen témában.
Tanács: aki magyarnak érzi magát, az tegyen meg mindent, hogy tudjon magyarul írni. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
BloodPandus
üzenetére
Ámen
"lehetlesssz" és a "kellessszz"
ujjj.. hát igen.. nekem is fáj
Jómagam már most sem PT-zek.. megúntam.. Veletek néha jó nyomni, de nagyon AP-szagú lett a dolog.. Ha pedig lenullázzák az accountomat.. elveszik a "véres verejtékkel" és törött joy-al szerzett cuccaimat.. meg amit kibaxott AP-ért vettem...(soha többet)
Há' vazze'..rájukgyújtom a gépemet!!
-
BloodPandus
csendes tag
válasz
BloodPandus
üzenetére
Most lehet hüppögni...

Új hozzászólás Aktív témák

- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Autós topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Arc Raiders
- Elektromos cigaretta 🔞
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"lehetlesssz" és a "kellessszz"