- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
bakosgabor57 #25983 üzenetére
Igen értem csak a szavazást befolyásolhatná hogy mit lehetne átvinni gamigóhoz,ha semmit akkor az nagyot nyomna a latban.Ezért lenne jó ha valaki kapcsolatba tudna lépni velük.Ha át engednének valamiket vinni akkor barátságosabb lenne a dolog mint nulláról kezdeni.
-
tomkatomi
tag
válasz
bakosgabor57 #25983 üzenetére
Azt rögtön gondoltam a részedre küldött levelekből, hogy Te már elkezdtél ügyködni...
A szavazásnak nem sok értelmét látom, mert az OB egymaga el tudja (fogja?) dönteni tagjainak létszámával. Sok magyar játékos azt sem tudja, hogy létezik ez a fórum, lehetősége van (lenne) dönteni a kérdésről.
Azt hiszem Pengével és talán Waltzerrel magunkra maradtunk, ami a PT-t illeti (A H.O.T -osokról nem tudok nyilatkozni, mert bár ők is mindennap fönt vannak és játszanak, többnyire saját szobákban).
Én most is jókat játszom a "maradék" simes PéTéssel, bár tény, hogy nagyon kevesen vagyunk, azok nagy része is trükközik.
Az biztos, hogy nem megyek át a másik játékba, inkább akkor majd trükközöm én is, amíg megy a szerver, vagy van játékos (mert mindig akad azért így estefelé).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest