Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Az AntiVir-t én is próbáltam de nekem sem jött be... Bár szerencsére ilyet nem csinált, egyszerűen nem fogott meg minden betolakodót így én is megváltam tőle
ABnormal
Neee vegyél Harpoont!
Én már totál megbántam. Egyszerűen baromi gyors, de irányíthatatlan az autó (england B-n azért meg kell szenvedni hogy az úton maradjon -bár ez lehet csak az én bénaságom
-)
Persze gyorsabb sokkal mint a Wizz, de egyáltalán nem élvezet vezetni (igaz még csak 1-es szintű cuccok vannak rajta így lehet hogy később változik a véleményem, de a mai napig szívesebben megyek a Wizzel mint a Harpoonnal
)
Új hozzászólás Aktív témák

- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)