- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Speed® #15416 üzenetére
Kösz a választ és valószínűleg szükségem is lesz a tanácsokra.
PHn olvastam sok tesztet. Az X és a sima P szériás chipek terén van különbség a PCI kezelés terén, az X sorozat javára vagy rosszul emlékszek...
Azt nem mondtam, hogy van 6 merevlemezem(sajnos most 2 kint csücsül) és 2 DVD meghajtóm, és legalább 3 USB foglalt, plusz még pendriveok(ezek nem visznek sokat) ezekhez már kevés lenne a 300Watt, a 400 is, szerintem. Azért választottam 700as tápot, hogy majd a jövőben csak memoriát, vidkarit és procit keljen cserélni, mert félő, hogy lányos zavaromban megfeletkezek a táp cseréjéről. Ram témában tudom, hogy lényeges az időzítés, amit kerestem ramot annak jó is, legjobb amit találtam 1600MHz-en. A tesztek amiket néztem ott tényleg nem volt nagy különbség a 2es és 3as ramok között, de java részben a 3as nyert, de igaz amennyivel drágább annyival nem jobb. Még egyszer kösz a hozzászólást, átgondolom a dolgot, összedobok valami mást.Macig, mi a különbség a két monitor között? Amit írtam 5ös válaszidővel rendelkezik(a mostanim 12-vel megy, és csak d-sub csatija van, gond nem volt vele), szerintem ez elég játékra, vagy van valami más befolyásoló tényező is? Képpont távolságot nem találtam egyiknél sem leírásban.
dokar, igen főleg PThez lesz, mivel ezt játszom a legtöbbet, de már nagyon zavar a max 24 FPS TDUban minimum grafikával! És akarok más játékokat is játszani, amikhez már a mostani vas annyira sem elég mint a PThez. GSXR13K írta, hogy neki 100 FPS környékén megy optimálisan a játék, és ehhez nagyon meg kell nyomnia a grafikát, hogy ilyen alacsonyan tartsa! Bakker nekem minimumon a felét éri el ennek!
Mariann, féláron ezeket?
Amcsiban amit néztem azok kb 10 ezerrel olcsóbbak. A kamionról leesett árura meg nincs garancia, amit a fentiekben felsoroltam, azokra legalább 2 év van.
Speed, NSX képek és tulajdonságok pár méterrel feljebb! Hopp már az előző oldalon.
Ezt a gifet már vagy 2 éve nem láttam
most már annyira nem vicces
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged