Hirdetés
- OLED TV topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Abnormal válasza arra vontakozott hogy yupPatriots mivel játszik

Az TAs auto biztos hogy VS módban volt? mert a képről nem lehet megmondani hogy az az autó ott versenyzett. Lobbiban még lehet akármilyen auto elővéve.
Nem egészen értem minek a bétában gyakorolni... Használható eredményed nem lesz, live-on tudsz tanulni másoktól (lehet bétában is, de ott kisebb eséllyel), és még pontokat is gyűjtesz míg versenyzel. Egy kicsit időpocsáklásnak tűnik nekem... de ha nagyon ráérsz

Visszatértem nyaralásból (az 1ikből
) Este PTzek majd 1 kicsit. Valószínű megint long race lesz. -
-
buvez
tag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Esetleg még, ha épp van 2 piros kulcsod, broadway4-en első egyenesben meg lesz a 137mph, ami 2000rp, a másik hosszú egyenesben lazán ugratsz 100 métert, ami 1500rp(Mission-task). Így 3500rp, plusz amit még a verseny alatt összeszedsz, ha 3X bonussal összejön az a 2700 is, kb 6200rp. nem is olyan rossz

-
Isten88
senior tag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Ha Wanganozol egyértelműen Acc T+ (azzal (éppen, hogy alázom, de) alázom a T balaszosokat), de mindenhova máshova Acc A+ a menő. Talán még Broad #4-re kell a síma Acc A balansz, mert az egyenesben nekem (BP-vel) már leszabályoz Acc A+-szal.
Ja és egy OFF TOPIC:
Aki akar egy jót nevetni, szitkozódni, felháborodni, annak melegen ajánlanám:
http://www.webcsatorna.hu/page/volt_2008
"...azelőtt én utána nézek, hogy mit is gondolok..." XD -
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Azért emileket kell küldeni...
Azokért amiket csaba mondott meg a feladatokat kellett megcsinálni. Én még nem kaptam meg
lehet hátul vagyok a névsorban 
Siekrült bejutni a mai explorer eventre. Tartott kb 1 percig
8an Construction yardon 

És megnyertem
Jutalom 10k RP és 2x N2O
nem tudom mikor szándékozzák majd utalni, hosszu lesz a lista 
-
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Kell csinálni egy videjót, max 5 perc, aeriás logó legyen benne 3 mp-ig, olyan helyre kell felrakni ahol ők is simán meg tudják nézni (pl youtube), a creditsbe le kell írni a szám címét (mert hogy zenés videjó kell) meg az account ID-det, persze csak aeriás játékról szólhat, nem lehet benne másokat megszégyenítő, kifigurázó dolog mert diszkvalifikálnak, bármilyen videofelvevő program megengedett (spec a fraps-et és hypercam2-t írják). Nagy vonalakban.
Akinek van jó kis videója az küldje át! az emilem megtalálható ha rákattintasz a nevemre
-
UnConnecteD
senior tag
-
csaba0223
senior tag
-
MaciG
addikt
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
[OFF]nah majd minjá felnézek azt megyek én is egy próbakört ezekne a mapokon
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nah igen, a BP tényleg elég gáz így, mert mire végignézed kezdheted előről...[/OFF]
Kéne bele valami opció a szoba kreálásánál, hogy NO Bp és akkor ha azt bepipálod akkor nem is lehetne betenni, szerintem hasznos lenne

-
PepeDon
tag
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
Most már értem miért voltál annyira kiakadva, mert nem tudtál nyerni
. Ne izgulj lesz a nyerési arányod még rosszabb is
. Én nem is nézem a többiekét. Az enyém most 27%, ha lemegy 25% az se érdekel, ha feltornázom 30% (sose, annyit nem játszok és nyerek) az se. Ez is olyan mint a Rating. Semmire se jó. Sehol egy lista, vagy valami ahol számon lenne tartva. Mindenki csak a sajátját látja és örül neki.
Mondjuk nekem lenne egy tippem, hogy a reliability (vagy mi a szösz) alapján menne a rajtsorrend. És jó is lenne, mert aki pontosan játszik az előröl indulna, aki meg tör zúz és kilép a játékból az meg hátulról. -
MaciG
addikt
válasz
[HUN]Dani
üzenetére
ITT van!
corvette: Hidd el ,hogy nem lett volna jó oda a kawana, első kanyargban 3-an kicsúsztunk, mert az egyki srác belénkcsúszott, lehet elhúztál ,de a hosszú egyenes szakaszban annyit kaptál volna ,hogy hiába veszed hibátlanúl a kanyarat, nem érted volna utól a quadokat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lehet hátul vagyok a névsorban