- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #11551 üzenetére
Mivel ő GS ezért rendelkezésére áll egy olyan szerver, ahol még az új cuccokat (kocsik, pályák) a hivatalos kijövetelük előtt kipróbálhatja, tesztelheti. Ha jól tudom.
Gondolom amikor berakták a játékba az NSX-et, akkor még nem volt azonnal rejtve és LPedro lecsapott rá, én ezt sejtem. Aztán gondolom ha majd hivatalosan is kijön akkor láthatóvá válik az ő kocsija amit megvett vagy nem tom hogy megy ez.Üdv Bergusznak!
-
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #11429 üzenetére
-írj egy 6 mondatos pozitív blogot az aeriáról és küld el nekik url-be
-4 barátoddal csinálj egy képet a játékban és rakd fel egy másik fórumra vagy weboldalra, a linket meg post-told url-be
-küldj képet legkevesebb 10 manusznak, az üzenetetben legyen kép rólad a gammából, BCC az aeriának
-a 4.et nem értem pontosan, valami vizuális hirdetésnek kell lennie az aeriáról valahol, pl iskolában, plázában, boltokban, stb. gondolom plakát formájában és a képet el kell küldeni nekik
ezért kapsz 400AP-t, ha szept 30ig a reggeltek száma eléri a 4 misit akkor kapsz még +400at.
Ja és a meghívósnál ha aláírásban ott van az ő szignójuk, még +100
Ha valamit rosszul értelmeztem akkor javítsatok!
Szerintem érdemes megcsinálni!!Shadow tesó megelőzött
-
Shad0w
senior tag
válasz
[HUN]Dani #11429 üzenetére
1. Írj egy blogot (blog bejegyzést) az Aeriagames-en szerzett pozitív tapasztalataidról. Legalább 6 mondatnak kell lennie és tartalmaznia kell az aeria linkjét. A blog linkjét pedig válaszban be kell szúrni oda a fórumba.
2. Csinálj egy képet magadról és másik 4 barátodról egy másik fórumon (igen, ez egy másik fórum), és válaszban tedd be oda a fórumba. Természetesen Aeriás emberkéknek kell lenniük.
3. Küldj legalább 10 embernek egy képet magadról a játékban és küldd el ugyanezt az e-mailt titkos másolatként az aeriának is. Ha a levélben véletlenül van egy aeriás banner aláírásként akkor további 100 AP-t kapol érte.
4. Csinálj egy posztert vagy bármilyen vizuális hirdetést az aeriáról és azt tedd ki egy nyilvános helyre (bolt, parkoló, pláza...) majd az erről készült képet szúrd be oda a fórumba.
Ha Szeptember 30-ig összejön a 4 milliós taglétszám akkor további 400 AP-t kap mindenki.
Tömören ennyi, a linkekért meg mittomén mikért olvassátok el az eredeti kiírást..
-
csaba0223
senior tag
válasz
[HUN]Dani #11365 üzenetére
1:Szerintem abbol a 4-ből lehet!
2:Igen
3:Az accodnak is ott kell lenni!Plokijuma: 2000Gt
Mindenki azzal fog menni!Kérdés: Mostanában elég sokszor ledob játék közben asztalra
közben megy a játék tovább, Csutka gázon faltol falig megy a kocsim! Legalább 5 mp mire vissza tudok menni és persze addigra annyi a versenyemnek
Valami tipp? -
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #11343 üzenetére
Jaja nagyon állat volt!! Igaz h telepakoltam majdnem fullra a bp-t, de a stock c-racerrel 2. lettem, megelőzve 1-2 jó játékost is akik fullosak voltak (najó 3. de TNA-t nem számoltam). Habár ennél nem sokat számít a vezetői tudás és a cselek, mintha sok cracer lenne egy heringesdobozban
Ez már beteg
de cool
-
had423
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #11190 üzenetére
bocs Dani mindennap át szoktam nézni az újakat nem tom hogy nem vettem észre.
amúgy kössz MaciG így már könnyebb lesz. De én se fogok letölteni minden szar játékot, inkább legyen béna a videó, de csak azért mert utálom az aeria játékokat...
kössz a válaszokat. Majd valamikor fenn lesztek Explore-n? -
MaciG
addikt
válasz
[HUN]Dani #11041 üzenetére
Én ezekkel mentem az előzőn és most is így lesz.
B-road: rolla
Over the Head: rolla
South Half: rolla
Touge: kawa
Brodways: rollaFánkozás az tényleg jó, de csak ha van bulád vagy/és RP-s tallérod. Este lehetlesz
én is leszek egy kis exlporer-re.
Te jó ég, mi megy itt a fórumon
Komolyan mondom ,régen még szívesen jártam fel és olvasgattam a hsz-eket, és segítettem is ha tudtam ,meg én is kértem segítséget, de ami most megy az már siralmas. Az egy dolog , hogy valaki nem perfect magyarból, de azért van egy szint amit tartani kéne. (Ha pocsék a helyesírásod, akkor vedd a fáradtságot és írd meg world-ben amit akarsz, az legalább nagyjából kijavítja) . Arról nem is beszélve, hogy ezek fele tuti, hogy multiacc. Nah de nem akarok én senkit kioktatni, ez csak egy észrevétel volt és remélem ez változni fog és nem az lesz a divat, hogy 10 hsz-ből 9 az csak faxság.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]Dani #10709 üzenetére
Sziasztok
nem full vette-vel mentem b-road on 1:39:9xx et
[1:39:9xx időm Corvette-vel]58:9xx időm rookie-val ez se rosssz
[0:58:9xx időm rookie-val] -
Shad0w
senior tag
válasz
[HUN]Dani #10668 üzenetére
Done.
De ha már úgyis válaszolok neked, akkor van egy gondolatom az egyik hozzászólásodra: Te kis naív!
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #10503 üzenetére
RP v XP jár minden résztvevőnek. A nyertes meg talán nitrót kap, nem tudom. Ez valahogy tabu maradt a versenyeken
Az meg sorsolós event, veszel APért legalább 10es csomagot a táskádba akkor bekerülsz a kapalba.
LOL 6AP hiányzik a 2000GThez
Ligán nem baj az 1 IP. De azzal az felhasználóval játszatok amelyikkel regisztráltatok! Kivéve ha banolták. Nem fogok szarakodni alt felhasználónak küldözgetéssel.
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #10467 üzenetére
A csaj 100%ot ad, csak úgy mint a popper. Dupláz, tudod...
Szerver bonuszzal kapsz többet, akkor 200% a minimum, ha te is hozzáteszel valamitA pályák a ligákban tudtommal maradnak, lehet hogy következőleg lesz már csere, ezt nem tudom.
Event szobát meg már csináltam szó nélkül
Direkt Long Races volt a neve. Hosszú pályákon mentünk 7 köröket. 2-4 ezer között fizetett
Bár nem tudom, hogy ez tetszik e a vezetőségnek ill a játékosoknak. Kaptam hideget meleget a játékosoktól.Event szoba azért kellett hogy mindenki tudjon hosszó versenyt futni, sajnos most csak így kerülhető ki a kis játékos keveset fut dolog. Így több pontot kapnak mert többet mennek. De pontszerzésre tök jó a fánkolás
-
Isten88
senior tag
válasz
[HUN]Dani #10378 üzenetére
Nyisd meg a linket, játssz a Bloons-szal vagy mivel. Érd el a 27-es szintet de legfeljebb a 30-ast, fényképezd le. Töltsd fel a megadott képfeltöltőoldalakra, csatod a LINKET (nem képet, hanem csak a linkjét) a hozzá tartozó fórumra. Csak szabályos legyen az egész...a csapatokat nem egészen értem, hogy hogyan is vannak csapatok és nem csak egyéni felhasználók...
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #10252 üzenetére
5500 RP 2 perc wanganon. 210% bonusszal. Ezt Csajjal érdemes csinálni.
Popperral meg Driftelni kell. Perfect drifteket nyomni, sokat! Páran összebeszéltek és nem versenyeztek hanem karikákat füstöltök. Fél óra alatt 60ropi összejön. Unalmas, de a wangan még rosszabbValaki esetleg most 1 kis esti karikázásra?
-
Shad0w
senior tag
válasz
[HUN]Dani #10173 üzenetére
Vannak ezek az iGames játék központok, ahol ha személyesen regisztrálsz akkor kapsz egy kódot, ami 3000 AP értékben a felsorolt cuccokat adja. Ennyi. Kis hazánkban senki nem fog ebből kapni, hacsaknem egy ismerőse külföldön nem regisztrál be vmelyik ilyen központban. Itten vannak a városok ahol vannak ilyen központok.
-
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]Dani #10079 üzenetére
Jeer, faja infók
Szerintem azért van CP meg PP meg annyi lovetta a tagnál mert neki tökmind1 hogy mennyi van, mivel a fejlesztőktől van. És a CP meg a PP meg az a yen jel is azért csűcsöl ott mert ez a japók verzioja. SzerintemAz eslő képen meg nem targonca van, hanem valami bobcat féle homlokrakodó.
És az "autók" adatai csak olyan "legyen odaírva valami" típusúak.
A launcherben a legfelső csíkban is lehet APt szerezni. 24 órán belől kell APért venni Mazdát és/vagy Fortét. Visszakapod az árát! Olyan mintha befektetnél, végeredményben ingyé lesz autód
iniglis: If you purchase a RX-8, RX-7, or a Spiedo Forte withing the next 24 hours with AP only you will receive a 100% Rebate on your purchase! Only these three cars are eligible for the rebate and you must purchase them with AP to get the Rebate. Purchases made on these 3 cars from7/29/08 6:30pm PDT till 7/30/08 6:30pm PDT will be eligible for this rebate. -
Creative997
őstag
válasz
[HUN]Dani #10067 üzenetére
Nem, arról még nem tudok semmit.
A Morellot a képek alapján, megnézve a kocsi alap adait, nem tudom, lehet h class7, de sztem maxra tuningolva sem fogja megközelíteni a class6osokat, de majd meglátjuk ha megjön.
pl az Outlander class8as, de off-road kat., logikus...
mutatok képeket, sok vicces képet...mindjárt
Most nézem, Camaro is lesz benne...?
az új...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest