- Hobby elektronika
- ASUS notebook topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Hja, hosszú váltóval 6.ba be sem lehet rakni a járgányt szélárnyék nélkül
Viszont 206mpht megfutottam vele, az tetszett. Meg a fogyasztásra is jó hatással van, 11 kört kibírtam alig alig vonatozgatva. A rövid váltó viszont sux, 186mph max sebesség és gyorsan fogy a nafta. Valahol középen lenne az álomkonfig számomra (is). ~190mph avarage és 1tank/10kör fogyasztás. Át kéne állnom manualra
b-type
Szélárnyékhoz a melegedést bevenni tényleg jó lenne, mert valóban sokan nem veszik észre magukat. Én szeretek egymást előzgetve jobban haladni és nem csak a benzinspórolásra játszva beragadni. Mondjuk néha a kormány nélküli emberkék érdekesen kacsáznak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pites beragadás elég gáz volt, MoT3Cel egyszerre mentünk be egymás mellett és őt fogta meg a sarok, aztán együtt pörögtünk a lane előtt. Mikor egyenesbe akartuk szedni magunkat, mindkettőnket kidobott pályára..vicces volt.
Még hiba: ha túlfut az ember a bejáraton, akkor is be lehet állni tankolni ügyeskedve-tolatva. Mitöbb, nem próbáltam, de lehet gyorsabb is mint rendesen..
Új hozzászólás Aktív témák

- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hobby elektronika
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, MEMÓRIA ÉS SSD NÉLKÜL
- DELL VOSTRO 3668 PC, i5-7400 PROCI, 8GB DDR4 RAM, JOGTISZTA WINDOWS 11
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független megkímélt
- Dell Latitude 5400,14",FHD,i5-8365U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)