Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
nah, vizsgáim végéhez közeledve gondoltam, hogy felrakom a nagy patcht a notimra. Egész gyorsan jön patch

Most jól értelmezem, hogy eddig szinte bárki megvehette a panama upgradet különösebb megszorítások nélkül, míg most már nem? mert ha így van eléggé inkorrekt a rendszer...
Ha jól látom nekem elég sokára lesz így fullos panamam :s pedig az Rp bőven meg van rá...Nem tudom a lvl 4 tuning mennyit dob a kocsin, de akkor ez azt jelenti, hogy huzamosabb ideig teljesítményben hátrányba leszek a játékosok nagyobb részével szemben, mivel már patch előtt is szinte mindenkinek volt már panamája. (az más kérdés, hogy így is megverem a többségét simán
)Aeria Games döntéseit sokszor nem értem... Néha az az érzésem, hogy direkt a játék érdekeivel ellentétes döntés hoznak... tudom, hogy nem ez a szándékuk (pl. speedbug tagadása, patch túlkorai bevetése, alaposabb bug mentesítésre nem nagyon van ideje az invictusnak, mivel a kiadó (aeria games) mindig új dolgokat sűrget...)
u.i. speedbug meg van még?
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)