Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Szerintem mindenképp az update kliens fog mindent kezelni a nagy patch idején, tehát nem kell semmt letölteni manuálisan. (gondolom a hivatalos weboldalon ezzel egyidőben frissített telepítőfájlt is felraknak)
Mondjuk nem egy nagy hátrány lenne, ha az update kliens az updateket torrent módon (vagy akár saját beépített P2P rendszerrel) szedné le, de ehhez az update klienst kéne updatelni.
Vajon az update kliens tudja önmagát updatelni?
ABnormal:
Hülye kérdés, mindenki sok RP-t akar szerezni
Sajnos a nem én vagyok a te embered, mivel jövőhéten lesz pár cuki kis vizsgám, amit nem lesz egyszerű túl élnem.u.i:
Itt van egy szép, izgalmas és ráadásul rendkívül kiegyenlített küzdelem replaye.Hárman küzdünk az első helyért (Paja, Citizen, én). Nagyon jó verseny volt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gyúrósok ide!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Animációs film készül a Bloodborne-ból
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max / 512GB / White Titanium
- HP Z2 Mini G9 - i714700 /32gb/512gb/nVidia T1000 (GB
- ThinkPad P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB magyarított (lézerezett) bill ujjlolv gar
- DELL 7060 Mini PC - Core i5 8500T 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD - csak pár db
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest