Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PepeDon
tag
válasz
_stick_
üzenetére
Kapcsold ki a rendszer visszaállítást (vezérlőpult-rendszer-rendszer visszaállítás fül), majd indítsd a gépet el csökkentett módba. És persze előtte töltsél re valami trójai víruseltávolítót.Például ezt itt. Mondjuk itt le van írva, hogy előtte kell egy patch és csak utána lesz sikeres. Ha az sp3-at feltetted, akkor valószínűleg már nem kell a patch.
Egyébként meg kell nézni a futó alkalmazások közt mi az aminek nem kellene futnia. És azokat szépen egyesével kilőni. Én így szoktam keresni a vírust, persze ismerni kell mi az az alkalmazás, ami nem kártékony kód.A bétára jelentkeztem én is majd meglátjuk mit írnak vissza. Mondjuk elfelejtettem beírni, hogy irtózatos nagy bugkereső vagyok
, meg nem is akartam fényezni magam
.
Új hozzászólás Aktív témák

- World of Warships
- Konteó topic
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Lenovo Thinkpad T14 G2 új garis SSD-vel, Touch LCD
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, meg nem is akartam fényezni magam