Hirdetés
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
A GRIP az tapadás, az AERO meg leszorító erő, ami tapadásként jelentkezik, persze sebesség kell hozzá, a grip folyamatos érvényű. Az aero nem tudom hogy pontosan hogy működik, ez az elve, a Grip az tuti működik, nálam csak grip van az autókon, ha van, aerot nem használok, de attól még lehet hogy jó...
Lényegében átcsoportsításról van szó. A "+" a mértéket (nagyon) jelenti. Phoenixre, Corollára, a nagyon seggdobálós autókra hátra érdemes rakni a tapadást ha jó köridőket akarsz menni. Ha driftelni akarsz akkor esetleg előre is lehet tenni a tapadást, összekerekeseknél még a hajtást hátra, így elég jól lehet pl a quaddal is keresztben haladni. Remélem kielégítő vválaszt adtam
A hajtáselosztást csak az összekerekesekre tudod venni AWD fül alatt.
Ja és az Accelra is ugyan ez vonatkozik. Csak ott a váltóáttételezést módosítod, rövidebbek vagy hosszabbak legyenek a fokozatok.Ráérek és szívesen megyek explorerezni, kell a zsé
Valószínű hogy olyan 10ig ráérek. De lehet ha hazajöttem akkor is 
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A hajtáselosztást csak az összekerekesekre tudod venni AWD fül alatt.