Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Még néhány gondolat az Invictus -nak címezve:
Sok játékossal induló TA versenyeknél bizony többször előfordult velem, hogy sok autó a mezőnyből (nem feltétlen mind, de olyan is volt már 1x) először csak elkezd sodródni, aztán pedig összevissza megállnak a pályán.
Ilyenkor persze sajna ugyanúgy neki tudok menni az autójuknak, ami egyébként 99%, hogy nem ott van valójában, csak én nem kapom meg tőlök a friss helyzetüket mutató adatokat.
Szóval ilyenkor a netkód gondolom egyértelműen meg tudja mondani, hogy adott játékos felől nem érkezett már friss adat (akár áttételesen, ha ilyet tud a netkód) egy ideje és mondjuk ezt jelezhetné is, aminek mondjuk lehetne az az eredménye, hogy nem lesz ütközés számolva az adott játékos (nagy valószínűséggel számomra egyébként is valótlan pozícióban látszódó) autója és az enyém között, mintegy ghost módba rakva azt.Namost az is érdekes szitu (bár tippem sincs, hogy mennyire reális) hogyha, csak egy irányba megy a kapcsolat két játékos között kapcsolati hiba (hibák) miatt, mondjuk egy másik játékos lát engem rendben, viszont én nem látom őt a valós pozíciójában, mert engem nem ér el azaz infó. Tehát ilyenkor akár az is előfordulhat, hogy én az ő verziójában a játéknak nekimegyek mondjuk hátulról, mert nem látom őt a saját gépemen. Persze lehet ezt a helyzetet már eleve felismeri a kód és tesz ellene, akkor vedd úgy hogy ez a rész lényegtelen. Viszont ha nem akkor, erre is illene valami megoldást kidolgozni, valami olyat ahol egy ilyen eseménynél egyik játékos sem "húzza a rövidebbet", mondjuk megintcsak nem számolódik ütközés, effektíve ghost módban megy a két jármű egy ideig, de csak egymás számára.
Akkor még egy észrevétel. A laggerekkel kapcsolatos. Vagy legalábbis azzal ami nagyon ennek látszik játék közben. Egész konkrétan az a problémám, hogy sokszor a játék néhány játékos járgányát méteres teleportálgatásokkal előre-hátra pakolássza, akár 50-100 méteres távolságban és ütközés is van számolva (itt megint csak egy nem szokványos ghost módra tudok gondolni mint "fair" megoldásra) az ilyen illetőkkel.
Ütöttek már ki így viselkedő ember autója, úgy hogy előtte mentem, ő pedig valójában jóval mögöttem lehetett (a lagghullámzásának a középpontjából ítélve), de az előre hátra ingázásának "hála", úgy belém teleportált hátulról, hogy a járgányom szaltót vetett a levegőben.Remélem akad valami használható dolog a fentiekben és örömmel hallannék valami visszajelzést is ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, előre is köszönöm ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- DJI Avata drón +MasterAirscrew tuning propellerek
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest