Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Kormányom nincs, már visszaadtam a kölcsön kapott darabot, nem jött be, túl lassú voltam hozzá. Most átállítottam 90 fokosra a kerék kitérítési szöget vmit. De nem lett jobb az időm mint alapbeállítással, talán pár század...elenyésző. 58.1 füvezéssel.
De ami a legnagyobb vicc, kapaszkodjatok, utolsó tankolás után 1 másodperccel kaptam ki magamtól minden körben. Úgy volt h a pit megint 993 ra lett készítve, de 1 kis hiba csúszott bele, az uccsó 27.körben nem 3 körre hanem kb 6ra tankoltam, elaludtam mellette
Na akkor elkezdtem álló helyben pörgetni a motort, nem kuplunggal, hanem falnak nekitámaszkodva, szal pörgött a kerék is. így lefogyasztottam a benga állományt annyira hogy pont beérjek a célba majd a 30 kör végén. És egyszerűen a 29körben 1 másodpercel kaptam ki magamtól, ugyanennyivel a 30.ban is ha nem többel. itt a screen
Új hozzászólás Aktív témák

- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na akkor elkezdtem álló helyben pörgetni a motort, nem kuplunggal, hanem falnak nekitámaszkodva, szal pörgött a kerék is. így lefogyasztottam a benga állományt annyira hogy pont beérjek a célba majd a 30 kör végén. És egyszerűen a 29körben 1 másodpercel kaptam ki magamtól, ugyanennyivel a 30.ban is ha nem többel. itt a