Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Kormányom nincs, már visszaadtam a kölcsön kapott darabot, nem jött be, túl lassú voltam hozzá. Most átállítottam 90 fokosra a kerék kitérítési szöget vmit. De nem lett jobb az időm mint alapbeállítással, talán pár század...elenyésző. 58.1 füvezéssel.
De ami a legnagyobb vicc, kapaszkodjatok, utolsó tankolás után 1 másodperccel kaptam ki magamtól minden körben. Úgy volt h a pit megint 993 ra lett készítve, de 1 kis hiba csúszott bele, az uccsó 27.körben nem 3 körre hanem kb 6ra tankoltam, elaludtam mellette
Na akkor elkezdtem álló helyben pörgetni a motort, nem kuplunggal, hanem falnak nekitámaszkodva, szal pörgött a kerék is. így lefogyasztottam a benga állományt annyira hogy pont beérjek a célba majd a 30 kör végén. És egyszerűen a 29körben 1 másodpercel kaptam ki magamtól, ugyanennyivel a 30.ban is ha nem többel. itt a screen
Új hozzászólás Aktív témák

- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Arc Raiders
- Fotók, videók mobillal
- Iqos cigaretta
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kriptovaluták és az adózás
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na akkor elkezdtem álló helyben pörgetni a motort, nem kuplunggal, hanem falnak nekitámaszkodva, szal pörgött a kerék is. így lefogyasztottam a benga állományt annyira hogy pont beérjek a célba majd a 30 kör végén. És egyszerűen a 29körben 1 másodpercel kaptam ki magamtól, ugyanennyivel a 30.ban is ha nem többel. itt a