- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Sziasztok!
Tegnap cicisben felmerült a kérdés OBHUN miért zárkozik be?Bár kérdése általános volt ugyéreztem meg kell válaszolnom és megtettem ott is meg megteszem itt is.De talán mindenki számára világos hogy igy ghost off módban nem egyszerű az élet.Bár ez most teszt de számunkra játék de ugyan ugy kihivás is egyben.Persze mindenki szeretne a legjobb lenni még ha azt mondja nem is.A zárt szobánk egyébként nyitott mindenkinek aki szeretne velünk játszani,példa erre hogy Pt-ben is vannak rendszeres vendégeink akik tudják a passt és valami oknál fogva mindig visszatérnek,és lám itt is betévednek bétában hozzánk.A passt egyszerűen kérje ha nem tudja valaki.Nem hétpecsétes titok.Ha valaki tőlünk nem játszik korrektül légyszi jellezétek ezt nekem,bár néha elkerülhetetlenek a balesetek.De ha rendszeresen ugyanaz az ember okozza az nem helyes.Pl én Teydi-t kerülöm nagy ivben mert vagy lagol mint áll..t vagy ha véletlenül nem akkor mandinernek használ a kanyarodáshoz.Sajna már minden eventen ott van a névsorban.Igy már nem csak tudás és ügyesség kell egy vs megnyeréséhez hanem hatalmas szerencse.
Más.Arcade versenyek.Nem tudom ti hogy vagytok vele de nálunk 19 akarom mondani 18 emberből /egy kisbetüvel kissebbek lettünk/senki nem favorizálja az arcadot.Szóval ez részünkről felejtős is lesz.Sajna a tegnapesti Sim vs en nem tudtam már ott lenni de grat a győztesnek!
Bizakodunk a ghost on lehetőségben!Mint szerintem mindenki innen a Ph-ról.Köszi az esti TeamCTF-et annak aki ott volt.Külön gratula Wandal nak aki ugy hordta a zászlót a célba mintha csak vizért menne.Jó volt!!Üdv : OBHUN Hugó
közben látom született egy csomó uj hsz.Ja hogy Teydi odaát GS ahhozképest....na mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák

- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BMW topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Lexus, Toyota topik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Crimson Desert
- Milyen széket vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- i5 14400F/MSI RTX 5070 GAMING TRIO OC/Corsair 32GB DDR5 6000Mhz/Samsung 980 Pro 1TB/Be quiet650WGold
- Tamron 24-70mm f2.8 Di VC USD G2 (Nikon F) eladó!
- Steelseries Arctis 9X Wireless for xbox + Xbox dongle for PC
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest