Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
milomi
üzenetére
Autós játékhoz kormány, repülőshöz joystick...stb dukál.
Ahogy látom te arkádban nyomulsz ott nem tudom milyen, de simben, TAban az analóg eszközök abszolút előnyt élveznek a billentyűvel szemben. Nekem CTFben jobban bejön a gyors irányítás - bill,gamepad - mert ott eléggé pörögnek az események és nem vagyok képes annyira gyorsan tekerni a kereket. Persze át lehetne állítani, hogy ne 600 fokon legyen hanem mondjuk 120on, de nem akarok bajlódni vele mindiig amikor átmegyek egy másik módba.
PTben a FFB nem a legjobb, de azért ad pluszt az élményhez. Nekem kb 1 hónapba telt mire közelítettem a régi billes időimet kormánnyal, szerintem mára le is hagytam azokat.
Igen viszi prímán a PT a H váltót és a kuplungot is kezeli, de autókuplung van PTben, nem lehet teljesen felülírni így versenyzéshez nem jó, viszont driftben lehet használni, rúgni
Mellesleg komolyabb szim játékokhoz elengedhetetlen egy jó analóg eszköz.
Kormányok közül a MOMO jó vételnek számít, volt idő mikor 13 ezerért lehetett kapni, most nem tudom mennyi. Az nekem az annyira nem jött be... a G25el meg vagyok elégedve, leather-steel feel

Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest