Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
hát velem is az van hogy nemtudok belépni a játékba, SŐT, az update felénél kilép hibával...feltettem a .Net Framework 3-at, de az is baxaxik, valaminagyon nem akarja hogy PT-zek...teljesen elkészültem az idegeimmel de holnap tiszta fejjel újból próbálom...amíg nem sikerül úgysem nyugszom...kár érte hogy nem lett teljes értékű ez az egyébként fantasztikus esemény, de szerintem érdemes csinálni ilyeneket, hiszen ez a játék sava-borsa és remélem hogy lesz még alkalom nagyon sok, amikor megküzdhetnek a legjobbak egymással...akár világszinten IS!!! Nagyon jó lenne egy szponzorált világszínvonalú bajnokság, ahol bárki részt vehet és azonos feltételek mellett nagyon faja kis versenyeket lehet menni...remélem tesznek valamilyen módon valami ilyesmi módot a PT-be, mert népszerű lenne nagyon...Pl.: aeriagames-en kint lenne az esemény pontos leírása, visszaszámlálással és nem lehetne sehogysem áthágni a szabályokat, csak a tiszta teljesítmény dominálna és nem az AP-s cuccok...na píísz for evribodi

Új hozzászólás Aktív témák

- Bluetooth hangszórók
- Gamepad
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest