Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Stirlitz

senior tag

válasz Szabesz #11702 üzenetére

Én nem ezt a progit használom, hanem a freetrack nevűt. Jó minőségű webcam alapfeltétel. És kicsit szokni kell az érzést, de hasznos dolog. Nekem sokat segitett. :) Meg a 4led amit, egy horgász fejlámpából szereltem ki, rendesen érzékeny lett tőle a cucc. Csak úgy néz ki az ember tőle, mint egy ufo :D

Na, ha már így szoba került a dolog, akkor pár tapasztalat, ne keljen kísérleteznetek. A 3ledes megoldás bőven elég. És abból is az a forma, amit a srác mutat is. Illetve 2 forma. A fejhallgatóra oldalt szerelt, illetve a napellenzőre rakott. Mindkettő tökéletes. A srác a TrackIR rendszert használja, ez az eredeti, és drága. A Freetrack az ingyenes :D De higgyétek el, van olyan jó az is. Anyagköltséget meglehet úszni, 1000ft-bol a webkamerán kívül. Egy okosan választott horgász fejlámpából, megvan az elemtartó, a ki/be kapcsoló gomb, és a ledek is. Kell még némi erősebb drót, kis kézügyesség, és kész is. Jó szórakozást!

Új hozzászólás Aktív témák