-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Még egyszer bocsi, hogy ide írtam, de lövésem sincs hova kéne. Csak próbáltam olyan helyre írni ahol kicsit jobban értenek a számtechez mint én.
Jó lenne a viber backup ha elmentettem volna mielőtt feltettem a másik telefonra a viber-t így nem ment semmit csak ami az új telepítés után maradt az új telon, pedig a régin ott van valahol az adat mert 159MB-ot ír ki. Mentettem a régin is ez után és csak 6KB-os lett a fájl, van megoldás rá csak én nem értek hozzá.
-
UFO1
senior tag
Bocsi, hogy ide írok, de hátha egy programozó tud nekem segíteni nagyon fontos lenne. Előre is köszönöm ha valaki szán rám pár percet és segít.
Akár fizetnék is érte nagyon fontos nekem hogy meglegyenek a viber üzeneteim.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest