Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badb0y
addikt
Srácok, mekkora munka egy ilyet kreálni:
Képfeltöltések elég nehézkesek webshopba,mert egyenként kell letölteni minden képet, és megkeresgetni neten. Ez rohadt sok idő. Egyelőre ez a megoldásom van, de kérdezlek titeket.
Tehát adva van egy txt fájl, ott új sorban a különböző termékek. Valami olyan megoldás kellene, hogy ezt a txt-t beolvastatni egy progiba, az google képkeresőjét használva letölti a képeket közepes minőségben, minimum 500x. Ha nincs akkor értelemszerűen kisebben
-
Badb0y
addikt
Nem vagyok proggoló, uh. egy alap kérdésre szeretnék választ. Shell unix
adott 2 tömb:
a:
1 2 3 4 5 6
b:
a b c d e fAmit szeretnék:
1 a
2 b
3 c
4 d
5 e
6 fAhogy próbálom:
for in in `cat a`;do for i in `cat b`;do echo $i $j;done;done
No ez nem jó
-
Badb0y
addikt
Srácok, mit gondoltok, van-e arra lehetőség, hogy egy mobil kamerájával élő képet közvetítsünk 3G-n keresztül egy PIC modulra ?
Ha valaki meg tudja oldani, az írjon, többit privátban.
Symbian, java.
-
Badb0y
addikt
Segítsenek az igen tisztelt prog manek a C programozás topikban pls vagy privátban
Probléma -
Badb0y
addikt
Találtam egy ideiglenes másik megoldást. Ezt, viszont nem tudok hivatkozni az adatokra amiket betesz a táblázatba. most már bent vannak, de olyan mint ha nem érzékelné az excel.
Így tettem be: adatok/külső adatok átvétele weblapról. És facán ott vannak az árfolyamok, de nem lehet rájuk hivatkozni
Why
-
Badb0y
addikt
Feltettem a kérdésemet excel topikba, de kicsit utána olvasva nem olyan egyszerű dolgot kértem, és ahogy nézem prog ismeretek kellenek ehhez a mutatványhoz
Tehát a problémám (1:1 -be beidézem excelből) :
Egy számomra rettentően fontos kérdésem lenne tőletek
Ez naponta, vagy naponta többször frissül. Mármint a devizaárfolyamok része.Olyan kérdésem lenne, meg lehet-e valahogy oldani, hogy amikor elindítom excelt, azon belül a használni kívánt táblázatot, indításkor mindíg lekérje a $ -t ? Vagy esetleg mást is ? Vagy ez esélytelen?
Ha esélytelen, hogy lehet ilyen jellegű problémát megoldani ?
Ugyanezt szeretném ezzel is.
Legnagyobb probléma otp-nél elvileg a jsp-vel van. Bár lehet rosszul értem. Itt (lap alján vannak a hozzászólások) elvileg van valami megoldás, de nem értem ezeket hova kell beírni
Ugyanitt van egy egysoros megoldás is, bár nem tom azzal sem mit kellene kezdeni.
-
Badb0y
addikt
Assemblyt 0-ról, hogy lehet megtanulni? Tud valaki vmi leírást, ebookot?
-
Badb0y
addikt
Olyan kéréssel fordulok a mélyentisztelt prog gurukhoz, hogy bármilyen nyelven kellene nekem egy olyan prímszámvizsgáló program, amely megállapítja egy 128 számjegyből álló számról, hogy prím-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest